zaman tüneli

kas kasılmasında kalsiyumla birlikte görevli olması dışında vücutta çok fazla sayıda organ işlevini etkileyen bir mineral.
hastaların en çok sevdiği ancak gereksiz kullanımı aşırı arttığı için kötülenmesi de aynı oranda artan bir detay.

reklamlarda bile bu tarz preparatların tanıtılıp mucize gibi anlatılması, marketlerin raflarında yer alması kocaman bir fecaat diye düşünüyorum. günlük pratiğimde kullanıyorum elbette, doğru endikasyonda gerçekten bir mucizeye dönüşebiliyor zira.

böbrek değerleri sıkıntılı olanların vücutlarında birikerek ciddi ritm bozuklukları ve başka kardiyak problemlere sebep olabilir.
dolayısıyla gereksiz yere kullanmayın. bilip bilmeden kullanmayın. doktor önermeden kullanmayın.
devamını gör...

mantar sote.
devamını gör...

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

profil fotoğrafı pek hoş, uzun ve de güzel yazan, yeni olmasına rağmen yazım tarzına ve kendisine ısındığım bir yazar. daim olsun.
devamını gör...

sözlüğü yeni yeni tanımaya başlıyorum. niki bende aşinalık oluşturmaya başlayan yazarlardan.
devamını gör...

elimle koymuş gibi yanıtını vereceğim sorudur.
devamını gör...

küçük ama keyifli bir alışkanlığım... haftada birkaç kez yaptığım bu rutin, hem günümü sakin bir ritme oturtuyor hem de kendime ayırdığım küçük bir an yaratıyor.
devamını gör...

çorbaya doğranır.
devamını gör...

fibromyalji atağı sırasında doktorun tavsiyesi üzerine, o'nun önerdiği markayı kullanmaya başladım. hiçbir faydası olmadığını düşünüyordum. zaten bir yıllık kullanım sonucu 1.77 den 1.88 e çıkmıştı magnezyum oranım. o da içtiğim maden suyundan falandır herhalde. sonra bunu bir eczacı arkadaşıma danıştım. doktorun önerdiği marka inanılmaz dandikmiş. sırf o verdikleri takviye broşürlerinden aylık 70-80 bin lira kazandıkları için, hiç umursamadan o markaları öneriyorlarmış. sonrasında başka bir markaya geçtim ve gerçekten faydasını gördüm.
devamını gör...

onunla izlemiştik.


hatta robotun kıza aşık olduğunu iddia etmişti. siz kadınlar anlamazsınız falan demişti...


mükemmel bir film.
devamını gör...

takip edilen yazardır.
devamını gör...

köfte olur.
devamını gör...

bir christian rivers filmidir.
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
filmin senaryosunu fran walsh, philipa boyens ve peter jackson birlikte yazmıştır. film philip reeve'in eserinden sinemaya uyarlanmıştır. filmde hera hilmar, robert sheehan, büyük insan hugo weaving, jihae, ronan raftery, leila george, patrick malahide, stephen lang ve colin salmon rol almıştır.

post apokaliptik bir dönemi anlatır film. ben bu tür filmleri çok severim. kıyamet sonrasında dünyanın yeniden medeniyet dediğimiz tek dişi kalmış canavarla kucaklaşmak istemesini anlatan bu filmlerden en azından bazıları bir gün gerçek olacakmış gibi gelir bana.

bu kıyamet sonu evrende nükleer bir savaş sonrasında şehirler yok olmuştur. artık şehirler tekerlekli ve hareket halinde makineler içinde kurulmuştur. şehirler birbirlerini yok etmek ve hayatta kalmak için savaş vermektedir.

bu esnada bir şehrin en hırslı adamının kızı ile eski zaman aletleri ile haşır neşir olmaktan hoşlanan genç bir adam bu medeniyetlerin de sonunu getirecek bir sır keşfeder.

görsel olarak muhteşem bir filmdi. senaryo da iyiydi aslında ama oyunculuklar görselliğin gölgesinde kalmış gibiydi.
devamını gör...

onlyfans.com/betalena/videos
devamını gör...

fikirlerimin uyuştuğu nadir yazarlardan. selam ben de orni.*
devamını gör...

isveçli meşhur elektrogitar virtüözü yngwie j. malmsteen'in 3. stüdyo albümü olan 1986 çıkışlı trilogy'den yavaş tempolu, atmosferik, güzel bir parça. malmsteen'in ilk dinlediğimi hatırladığım parçası 1997 tarihli alone in paradise olsa da, trilogy ilk aldığım stüdyo albümüydü 90'ların sonlarında. hala çok severim bu albümü. albümdeki bu şarkı da çok iyi bence.

devamını gör...

yine ben, yigido.*

selamlar.
devamını gör...

ingiliz ve iranlıların akıllarında bulunan 2. plan. her ingilizin ve her iranlı'nın sosyal hayatını yaşarken bile hayatını idame ettirmesine yarayan gizli özellik. biz de daha ulti açıyoruz.
devamını gör...

#3859967

migren ve magnezyum konusunda şunu diyebilirim. oruç dönemi migren beni çok zorladı. son 10 gün yatmadan önce magnezyum içtim. migren tutmadan oruç tutabildim. migren atağı gelmeden önce içince işe yarıyor bende.
devamını gör...

sevgili çağan. seni çok iyi anlıyorum, bu kut'lu cuma gününde...
devamını gör...
daha fazla yükle

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim