zaman tüneli

mis gibi bir gün olsun!

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

şarap tokusturulmaz.
devamını gör...

eldivenle tokalaşılmaz.
devamını gör...

bir zamanlar arada sırada aldığım mizah dergisi.
devamını gör...

sevginin dile gelmesidir.
devamını gör...

çok yakıyordu
devamını gör...

takımın santraforu yok.
öyle enine boyuna tartışmayacağım.
aston villa maçında çok net bir şekilde hissedilen santrafor eksikliği bu maçta son ve sondan bir önceki vuruşlarda iyice ayyuka çıktı.
taliscadır keremdir musabadır asensiodur zarttır zurttur hepsine eyvallah.
bir tane santraforumuz olsa şu maçı kazanmıştık.
yönetim artık şu transfer işini bitir lütfen.
bir de mümkünse sol bek. sol ayağıyla orta açacak.

yol kazası diyelim, tedesco hocamızın dediği gibi yol uzun.
bükreş maçında başarılar fenerbahçem.
devamını gör...

bu insanlara çok özeniyorum. hayal dediğin böyle olur. ulaşabileceğin şeyin hayalini kuracaksın, ulaşınca rota yeniden hesaplanıyor diyerek yeni hayalina kitleneceksin. benim hayallerim çok bilinmeyenleri denklemler. a, b'ye giderken aynı anda c ve d, e ve f'ye gidecekler ve g,h,i bu durumdan rahatsız olmayacak gibi şeyler. gibi gibiyim gibiyim gibi gibiyim gibi gibiyim gibiyim
devamını gör...

milattan önce 3-2 bin yılları arasında günümüz samsun/terme bölgesinde varlığını sürdürmüş anaerkil bir devletin ismidir.
sadece en sağlıklı erkeklerden üreyen ve üremenin ardından erkekleri öldürmeleriyle bilinirler.
devamını gör...

#3859939

arkadaşlar sa ne gerçek ne değil belli değil.

dün akşam haldır şaldır hastalanacağımı fark ettim. bi tane ibucold içtim. 2 dakika sonra bi de aferin içtim.

yatağa uzandım. ellerimi göğsümde birleştirdim tavanı izleyerek uykuya dalacaktım ki dur lan bi de magnezyum içeyim dedim. 3 gündür içiyorum bu 4 olacak baya düzenli kullanıyorum yani.

saat 2 gibi semiallahü limen hamide diyerek zıpladım. belki de la havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim dedim. hiç olmadı seyasla naran zate leheb. belli yani bişeyler geliyor. artık ilaçlardan mı yoksa dün akşam kalecilikli alevi dayının sattığı boğma rakıdan mı bilmiyorum bana bi haller oldu.

gördüğüm rüyanın çeyreğini görene peygamber dendi. rüya içinde rüya görüyorum. acayip acayip sesler var. alevlerin içindeyim ama adım attığım yer buz tutuyor. sırtı dönük birisi geldi. yüzüme bakmıyor ama konuşuyor. bitmesini istiyorsan dilini şişle dedi. bitsin ama şiş de olmasın hani. ben başka bi zebaniye bakayım olmazsa senden alırım dedim. yine koşamıyorum, ani hareketler yapamıyorum. ortam tekinsiz, alanım dar, kabiliyetim yok. kuyruklu bi kadın süper kahraman gibi indi gökten, önümde durdu. bu taraftan dedi solumu gösterdi. o taraf upside down gibi gitmem. bir insan rüyasında şunu yapar mı ya? kadını görmemiş gibi yaptım. resmen arkamı döndüm ve yürüdüm. seslendi, hı dedim. haaa burda mıydınız yaptım sanki kadın resepsiyon. kuyruğuyla tokat attı. bdsm?

tabi çoğu yer kopuk kopuk. çamura düşmeler, yılanın kulağımın içine girmeye çalışması ve buna engel olamamam, sol kolumun kaybolması falan bana göre yaklaşık 2 gün rüya gördüm ama hepsi 1,5 saatte olmuş.

bence benim gibiler içmemeli.
devamını gör...

akıllı tip.
tek hayal kısmında biraz cızırtı gelse de özellikle bu zamanda güzel geliyor kulağa..
devamını gör...

14.000 kişiyi işten çıkaracakmis. hoşgeldin yapay çalışan bebiş.
devamını gör...

günaydın ve mutlu haftalar sözlük.
hava mis ve biz yine çalışıyoruz.

lanet olsun bu hayat.
devamını gör...

valla benimdir.
benim hakkım yok mu devlet memuru rahatlığında yaşamaya?
memur çocuğuyum. babamın kazancı ile alabildiği hiçbir şeyi kazanıp da alamam. babamız olmasaymış şu an delirirmişim yemin ederim allahtan üç beş bir şey kalacak da belki bi ihtimal bi araba hayali kurabileceğiz.

bir de en önemli kısmı iş garantisi. ben gerginlikten çalışamıyorum ki. nasıl motive olacağız?
ama işim garanti olsa her şeyimle yüklenirim, çalışırım çünkü yarın ne olacak derdim yok. ama şu an uyku uyumuyorum uyku.
devamını gör...

tatil.
devamını gör...

cemo doğandan esme deli rüzgar esme.

devamını gör...

genelde olumsuz eleştiriliyor ama belli bir süre sonra yeşil pasaport alıp dertsiz tasasız vizesiz seyahat etmeyi hayal eden tip de olabilir.

sanki özelde işçi olsa yada kendi işini kurmaya çalışsa şu piyasada tutunma ihtimali çok yüksek...ama memur olduktan sonra yeşil pasaport almak adeta garanti.

iş garantisi, güzel çalışma saatlerini, hafta sonu tatilini ve belli bir düzeyde maaşı da ekleyin. memurlar pek çok özel sektör çalışanından kat kat rahatlar.
dipnot: doktor, hemşire gibi çok çalışan memurlar hariç.
devamını gör...

#3863746

sabah sabah güldürdün beni ya, sağolasın.
aynı temenniler de benden sana kardeşim, 5 atıp 1 sayasın inşallah.
devamını gör...

oy.
devamını gör...

daha çok makarna.
devamını gör...
daha fazla yükle

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim