zaman tüneli

pitbull mantı ile birlikte beni yer oğlum saldırgan köpek o ne mantıdan olurum ne kendi canımdan önemli olan benim midem elbette mantıyı seçeceğim.

mantı açmayı bilen 40+ üstü yazarlar dm lütfen demeyeyim...
devamını gör...

fenerimin yeni transferi.

kongo üçüncü liginden mi bulup getirmişler.

sidiki cherif. guzel isim.
devamını gör...

ibadet değil şov peşindedir adım başı camii
ulan namaz kılan arkadaşlar ile oturduğumuz zaman adam gider bir yarım saatte namazını kılar gelir en uzun vakit namazı 13 rekat zaten.
abdesti tesbihatı derken en fazla yarın saat.
devamını gör...

yani akp olarak el ele verip koca türkiyeyi sömürge ülkesi haline getirdik demiştir.
devamını gör...

adnan oktarın kedicikleri gibi ekranda görününce pazar fiyatının artacağı ümidiyle bir şeyler zırvalamış kızdır. şakirtlerde bu iş ata sporu biliyorsunuz.
devamını gör...

pornoya purno diyip, vatan millet paylaşımından da geri kalmazlar.
devamını gör...

sevgisi içine sığmayan insan davranışıdır.

klasik bir iyi geceler mesajı kesmeyecekse uygundur bence de.
hatun kişisi huzur içinde uyur sanırım.
er kişisi de öyle.
devamını gör...

iş arkadaşım var sürekli diyalog kuruyor. yapma etme dolandırıcı sahtekar bunlar diyorum dinlemiyor.
devamını gör...

beşiktaş'ın yeni transferinin 5 dakikada atıldığı maç.
bu maçı kazanmış olabilirler ama beşiktaş'ta yıldız oyuncu etkisi yaratan adam kalmamış
büyük takım maçı izlediğini hissettiren, benim seviyem farklı diyen adam hissi vermek başkadır, rafa gidince beşiktaş anadolu kulübü olmuş tamamen.
devamını gör...

viagra kullanmış diyorlar.
devamını gör...

her önüne gelen kafede ibadetini yapmaya kalksa kafe kafelikten çıkar ibadethaneye dönüşür.. namaz kılacaksan bi zahmet üşenmeyip kafenin beş on mere ilerisindeki camide namazını kılacaksın kardeşim.

her on metrede bir cami var bu ülkede.
devamını gör...

hep erken kalkınca olandır.
devamını gör...

garip bir his. insan yine de “ne güzel, tüm gün benim” diyerek mutlu olabiliyor.
devamını gör...

imamhatipli sümeyye şok, imamhatipli sümeyye mağdur, imamhatipli sümeyye namaz kılmak için yapılan yerlerin kafeler değil camiler olduğundan bihaber.
türbanı çok sıkıyorlar da beyne kan mı gitmiyor acaba bunlar niye böyle.
devamını gör...

işitsel özgürlüğünüze hoş geldinizi! içinize işleyecek tınılar bırakıyorum buraya… kalıplara sığmayan muhteşemlikte kayboldum… güzel bir sabaha diyelim.


ed: bu da enfes

devamını gör...

cep herkülü lakabıyla bilinen, dünya halter tarihinin en büyük sporcularından ve efsanelerinden biridir.

23 ocak 1967 kırcaali'de doğmuştur. bulgaristan'da bulunan bu türk nüfusunun en yoğun olduğu yer. 1.47'lik boyuna rağmen 3 olimpiyat altın madalyası kazandı. (1988 seul, 1992 barselona, 1996 atlanta) tam 7 defa dünya şampiyonu, 6 kez ise avrupa şampiyonu unvanlarına sahip oldu.

daha da efsanesi, kariyeri boyunca 46 dünya rekoru kırdı. müthiş bir başarı. üstelik kendi vücut ağırlığının 3 katından fazlasını kaldırabilen ilk halterci unvanını da elde etmiştir. 18 kasım 2017 tarihinde istanbul'da vefat etmiştir.

1986 yılında bulgaristan’dan kaçarak türkiye’ye gelmesi hem spor hem de siyasi açıdan büyük yankı uyandırmıştır. türk sporunun dünyadaki en büyük sembollerinden biridir. ikonik isimlerimizden.

yani naim süleymanoğlu'nu sadece bir şampiyon olarak ifade etmek ona hakaret olur. o, bir dönemi değiştiren spor efsanesidir.
devamını gör...

her zamanki gibi bitkin. neyse ki odamı topladım. odamı havalandırmaktayım. şimdi de sözlüğe girdim. oturuyorum. öyle.
devamını gör...

ben sadece götü güzel insana güvenirim.
devamını gör...

t m bj.
devamını gör...

tabii ki mantıyı seçerim. felipe melo’yu ailesi eldivenle seviyor biz nasıl konserine gidelim ? *
devamını gör...
daha fazla yükle

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim