zaman tüneli

tanım: gecikmiş bir kapanış.

tanım: insanın aslında nefes alırken içten içe tükenip, umutlarını ve yaşama arzusunu sessizce kaybettikten sonra; geriye yalnızca alışkanlıktan kalan bedenin soğumaya bırakılması.

gerçek ölümün kalpte çoktan gerçekleştiği, yapılan şeyin ise yalnızca gecikmiş ve acı bir vedayı tamamlaması.
devamını gör...

genelde anlatan değil dinleyen taraf olduğumdan duymadım hiç.
ama kastımca pamuk şekerin suya batırıldığındaki yok olma hızı ile aynı etkiye sahip bir keşke hiç anlatmasaydım hissi yaşatır.
devamını gör...

ben yaralanınca anladım ki tam sağlıklı olmak istiyorum. salondan kapıya kadar sürünemediginizde kendi kanınızın içinde ölmek kötü bir şey.
devamını gör...

aaah iki gözümün çiçeği şimdi ne yapar mesela, ben aklına düşer miyim, ben aklına düşünce gülümser mi acaba, nasıl gülümser ki, gözleri kısılır mı, derinlere dalar mı acaba, o sırada göğsü sıkışır ardından gönlünde bir havalanma olur mu acaba..... oluyorsa eğer o benimdir, aşktır.
devamını gör...

gecenlerde ablamin izliyorum dedigi parodi tipleme. ben bu adami unsuzken taniyodum. hatta daha onceki tanimlarimda bahsini de acmisligim var. simdilerde popi olmus, kizlarin gonlunu celiyo uzun sacli kel serseri. evet.
devamını gör...

bayan...(?) derken?
bak gözüm seğiriyor pıt pıt.
"kadın" diyecektin sanırım.
bayan hitap ve unvan bildirir, "kadın" ise biyolojik kimliği belirtir.
ey editörler, bu tanım dilekçe niteliğindedir tarafınıza arz olunur.
bu arada lüzumsuz bilgi dünya "kadınlar" gününde mor renk kurdele koyulur temsilen ve mor renk kullanımı ön plandadır bunun sebebi yahudilerin hz havva'nın ten rengini mor kabul etmesidir.ilk "kadının" yani.
düzenleme: başlığın ilk hali "8 mart dünya bayanlar günü" şeklindeydi, düzeltilmiş editörlerimize şükranlarımı iletiyorum.
devamını gör...

derdim sadece kendim olmayı sürdürebilmek.
çünkü (bkz: herkes sonunda olmaktan korktuğu kişiye dönüşür)
devamını gör...

heyecanla bekledigim gundur. pasta yicem. erkegim ama annem bana pasta alcak. babamin ogluyum. evet.
devamını gör...

bugün hem beşiktaş'ı hem de fener'i yeneceğiz. yeneceğiz!
devamını gör...

osimhen kalecinin aldığını göre göre devam ediyor üstüne gitmeye, hayırlı işler
devamını gör...

0
kedi sevmeye kıyamayan bir insan hangi intiharın daha az acıtacağını düşünüyor urgan mı yoksa 5 avuç ilaç yutmak mı hangisi daha temiz hangisi daha garanti?
dünya hayatı meşgul ediyor insanı çoktan akşam olmuş o düşüncelerin hepsi rulo filmin gerisinde kalmış halde kucağımda bir bebek var benim değil ama bana yeniden doğuşu bunun mümkün olabileceğini anımsatıyor.
0.0
artık arada nüksediyor hafif ve ince bir sızı şeklinde.bazı kelamlar var ,edilmiş dualar nereye kayboldukları sorgulanıyor. ebru boyalarına karışıyor kelimeler, cümleler motifleri oluşturuyor *bizim'in ucunda
(biz: ebru boyalarının şekillendirilmesi için kullanılan prinç çubuklar)
devamını gör...

#3913853

bacım bu sözlükteki feminist geçinenlerin çoğu lucifer e yaptıkları gibi buna errrrkek demiyorsa bir şey bilmiyorum.
devamını gör...

bazıları önce kendisi olmakla başlasın
sahte sahte yüzler takınmışlarr ne bu yaaa...
ben kimse olmak istemiyorum
devamını gör...

hayır bu tipten bağımsız bir tabirdir.
sonradan düşününce "lan ben buna mı bu kadar düşmüşüm, şaka gibi?!" dediğiniz durumları anlatır.
devamını gör...

olmak istediğim kişinin bazı sıfatlarını olduramadım.ama tekrar deniyorum o sıfatlar olmadan eksik çünkü.
devamını gör...

kelimenin tam anlamı ile ikiyüzlüdür;

kanadalı radar işçilerini kaçırıp suçu günahı olmayan adamların ölümüne sebep olmuştur, sosyalist olduğu için israil den sürülen, koruma bile verilmeyen büyükelçiyi kaçırıp öldürmüştü (yani bugünkü israile karşı birini.) .

ortamlarda devrimciydi falan dersin kim bilecek. öldürdüğü ölümüne sebep olduğu masumlar gibi mermi manyağı olarak gebermiştir.
devamını gör...

hayaletlerimizle varız bu hayatta.
herkes içinde en az bir katili, her duygu ise içinde birden fazla ceseti barındırır.

olmadığını söyleyene özenirim zira bu hayatın mânâ aleminden bi' haberdir. hiçbir şeyden haberi olmadan yalnızca nefes alıp vermekle ilgilenir. maddi varlıklar ve maddi tatlar yeterlidir. bu da kişinin görece daha sorunsuz ve anlamsız bir hayat sürmesini sağlar. yani risk yok, acı yok. anlam yok, sorun yok.
oysa anlamın olduğu yerde daima bir kırılma vardır.
insan bir şeyi gerçekten anladığında, içindeki bir parça da sessizce ölür.
çünkü hakikat bazen bir ışık değil, bir gölgedir.

bizler ise o gölgelerin içinde yürüyen insanlarız.
her adımda geçmişimiz arkamızdan gelir, her suskunlukta bir hayalet daha konuşur.

kimi zaman bir pişmanlık,
kimi zaman yarım kalmış bir cümle,
kimi zaman da öldürmek zorunda kaldığımız bir hayal…
gölgelerimiz ve hayaletlerimiz birbiri ile dosttur.
birinin katiliyken birinin varlığına mâni oluruz. bu ortak sebep onları birleştirirken bize de düşman eder.

ve insan en çok da kendi elleriyle gömdüğü şeylerin mezarı başında büyür.
devamını gör...

kaybolmuş eski bir dost, yeniden buralarda yazmaya başlasa diye bekliyorum.
devamını gör...

hadi bakalım yiyin birbirinizi .s

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

#3913688
ben bu arkadaşı bi süredir saldım. yeni şeyler mi yazdı ? bilmiyorum. sözlükte duygusal sözlü feysbuk fotoğrafı paylaştığı gün artık bu işin peşini bırak dedim aodjejf. zaten herkes kendisine zimmetli.

bi de flört ediyoruz sanılıyor, kafama sıkasım geliyor. bu da etkili oldu dürüst olmak gerekirse. peygamber devesiyle falan flört ederim arkadaşlar çok yoklukta kalırsam. rica ediyorum artık hepinizden aodjekpf.

bende durum bu.
başka feminist bacılarıma bırakıyorum şimdilik bu arkadaşı. pek çok erkeğin de bu durumdan rahatsız olduğunu görmek de yüreğime su serpiyor.
devamını gör...
daha fazla yükle

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim