zaman tüneli

devamını gör...

devamını gör...

*
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

bakıyorum, okuyorum sıkılıyorum sabri bunalıyorum.
devamını gör...

gece geç saatte metin2 oynamaya benzeyen his.

oyunda bütün haritalar sakin olur. çoluk çombalak tayfa uyumuştur. rahatça dolaşır, taşları keser item düşürürsün. acayip bir huzur ve rahatlık çöker. hatta bazen o saatlerde balık tutmak inanılmaz keyif verirdi bana. gerçekten denize karşı saatlerce oturuyormuşum gibi...

işte ona benziyor. her yer sakin, bütün başlıklar sana kalmış. istediğin gibi cirit at, her başlığa yaz, eskilerin hepsini hortlat ve sabah gelenler "ne olmuş yahu burada" desin. her şey serbest.

serbest deyince, bir de "moderatörler de uyumuştur. mümkün olduğunca çok kişi görsün" diyerek uzuv fotolarını bu saatte başlıklara salanlar var. onu yapmamalıyız. çok ayıptır.
devamını gör...

kendi adıma sayacağım, o hap kutularından çıkanlar herkeste olmuyor. bu arada ülkede bulabileceğiniz en ağır versiyonu içiyorum yaklaşık 20 yıldır. son iki yıldır içmeden ağır alerjime sabrederek atlatmaya çalışıyorum.

- sindirim sistemi problemleri. mide ağrısı, bağırsak ağrısı, bağırsak hareketleri, mide hastalıkları, bağırsak hastalıkları
- magnezyum başta olmak üzere düzenli kullanım nedeniyle mineral boşalması
- uykusuzluk (şaşırdınız değil mi?)
- migren
- duygu durumu bozukluğu
- sisli beyin
- fibromiyalji ağrılarına çok güzel destek veriyor. adım bile atmak zül geliyor.
- vücutta ödem birikmesi

aklıma gelenler bunlar. son iki yıldır hapı içmeden spreylerle atlatmaya çalışıyorum. destek vitaminler, hava temizleyici cihazlar, hava nemlendiren cihazlar ve yer yer maske takarak alerji mevsimini atlatmaya çalışıyorum. ilaçlar artık çile olmaya başladı. herkese şifa diliyorum.
devamını gör...

bir buçuk yıllık ukdeni kendin doldurursun ve bildirimi gelince sevinirsin.
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

hadi öpsün sizi beş kardeşler. *
devamını gör...

1877/ 1958 yılları arasında yaşayan ingiliz ressam frank cadogan cowper imzası taşıyan ve kibir adı ile de paylaşılan resim; 1907 tarihli olduğu bilgisi verilmiştir.

resmin özgün adının vanity olduğu bilinmektedir.

analizden ziyade resimde yer alan bir detay üzerinden tek bir soru ile sizi baş başa bırakıp tanımı burada bitireceğim.

eğer hayatında hiç aynaya bakmasa ve kendini hiç görmeseydin, yine de bu kadar güçlü ya da bu kadar güçsüz hisseder miydin?

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel

görsel kaynak
devamını gör...

bilaxten, deloday, allerset ve levokast hepinizden nefret ediyorum. yan etkilerini dahi anmak istemiyorum hiç birinin.
devamını gör...

göz, deri ya da kulak gibi duyularınıza hitap edebilecek tetikleyicilerin neden olduğu bir çeşit karıncalanma hissi için kullanılan video. autonomous sensory meridian response'tan * gelen baş harflerden oluşuyor. genelde stresi azaltması ve uykuya geçişi kolaylaştırması için, buna yönelik videolar bulabilirsiniz. hatta kronik ağrılara faydası olduğu da görülüyormuş.

örnek video:

herkesin bundan olumlu etkilenmesi söz konusu değil bu arada. hatta olumsuz etkilenip seslerden rahatsız olanlar da mevcut.
devamını gör...

artık kimse iyi geceler dilemiyor mu bu sözlüğe? bu işi de mi bana yıktınız, yazıklarım olsun size ya..
neyse, mutlu bir cumartesi sabahına uyanmanız dileğiyle; hepinize iyi geceler diliyorum normal sözlük sakinleri ve sakin olmak için ekstra çaba sarf edenleri..
iyi geceler sözlük.*
devamını gör...

derin uyku yapıyor, gerçi içmesemde uykuyu seviyorum ama içince sanki daha zor uyanılıyor.
devamını gör...

benim 2 tarafım olurdu,
öncelikle serbest kıyafet,
serbest ve esnek çalışma saati, hatta komple evden çalışabilme, çalışma saatlerini kafasına göre kendi belirleme gibi bir çok rahatlık sunarım.

lakin o verdiğim iş, istediğim tarihte masamda olmaz, eksik olursa 1 defa uyarı 2. de işten atılma gerçekleşir. ölüm, ağır kaza gibi durumlar hariç bahane kabul edilmez çünkü ona süre verildi.

toplantılar mümkün mertebe fiziksel yüz yüze ve herkesin katılımı ile gerçekleşir.

şahsi ilişkiler umrumda olmaz ama işe duygular karışırsa ve bu nedenle şirket içi huzursuzluk yaşanırsa işten çıkarılır.

mesai saatleri içerinde mesajlarıma en geç yarım saat içinde dönüş yapılmalı, 3 tekrarda işten atılır.

maaş ortalama bir tık üstü ama ofiste çeşitli oyun makineleri olur.
yemek ofis içi kantinden sınırsız.
içecek sınırsız.
ofiste kalmak isteyene oda.
devamını gör...

bir yazarımızın benzer yan etkileri belirttikten sonra ben de bu başlığa yazmak istedim.

şu anki rahatsızlığım alerjik bir durum olduğundan şüpheleniyor, yakın zamanda da alerji testi yaptıracağım.

son 8-9 ayda doktor kontrolünde 2 tane alerji ilacı kullandım:

-zyrtec
-bilaxten *


bunlardan en kötüsü zyrtec idi. hiç iyi duygularla anmayacağım kendisini.


yan etkileri;

- uyku hali, içtikten sonra her dakika uyuyasım geliyor ve ağır bir sersemlik hali veriyor. baş ağrısı ve eklemlerde halsizlik de cabası.

- ellerde kabarma, o dönem antibiyotik ile aynı gün kullandığım için ağır geldi muhtemelen.

- duygu durumunda değişiklik.
devamını gör...

teoman bu kafayla devamını şöyle yazmıştır:
''"evet" dedi, "ben de seni aldattım
bir kez de değil üstelik
çünkü beni çok kanattın
çok sevdiğim bir yalandın"

klip ve beste estetık olsa da toksit ilişki anlatmıştır.

kanıtı da yine şarkıdadır:

''yordun beni gönülçelen''
devamını gör...

çok duygusal bir ruh hali ile girip, ya senin tanımını seveyim diye kahkahalarla çıktım. niye böyle şeyler yapıyorsun ya snsjsdjdj.
devamını gör...


peki neden, içimde bu sıkıntı?
peki neden, sıkılıyo'm her şeyden?
peki neden, her şeyim sorun artık?
peki, peki neden?

devamını gör...

(bkz: omuzlarına abanan bir anıdan kaçıyorsan) - ben coup gibi ciddi bir tanım girememiştim gerçi o başlıkta, demek istediğim başlık. *
devamını gör...

teoman'ın, "gönülçelen" adlı şarkısında geçen anlamlı bir sözdür.

zira insanı en çok sevdikleri yaralayabilir ve dahi sadece sevdikleri iyileştirebilir. yarayı da seversin yaralayanı da. tatlı tatlı kaşımak keyif de verir. günün sonunda yorgun düşüp, "bitsin artık" demek de mümkündür.

edit: ilişki toksik olmasa niye şarkı yapsın? tamam yapar da, "tut elimden beni çok sev kimseye verme" der, tarkan olur. dümdüz giden bir şeyi niye yazsın?
devamını gör...
daha fazla yükle

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim