zaman tüneli

feleğin gözü kör olsun, 15 -20 yaş büyük olsaydı şimdi hepimiz air clarkent giyecektik. bahtsızlık işte. ondan sonra ruhum daralıyor #3936593
ah bee...
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

türkçe sözlüklerden bıkarak bugün yapmaya başladığım eylem. bilgilerimi wikipedia'da aktaracağım. ne senelerce çaylak sırası beklemek var, ne aktroll sıçmıklarıyla vakit kaybetmek var, ne kezban yazılarıyla vakit geçirmek var. oh mis.
devamını gör...

an itibariyle istanbul semalarında başladı. hafif hafif, ince ince, cama vura vura yağıyor. sesi de izlemesi de güzel!
devamını gör...

karlı havada çorbacıya veya biracıya kapağı atmak
devamını gör...

muhteşem yüzyıl dizisinde, hürrem sultan'ın prenses isabella'ya dudakları titreye titreye savurduğu retorik ve ünlemdir.

dizinin bu uzantıları bana absürt komedi tadı vermekle birlikte; vizyonsuz bir prensesin isteyerek bir köle olmayı kabul etmesi ve köle olarak geldiği sarayda verilene razı olmayıp sultan olmuş birine "senin gibi köle değilim" diye taciz etmesi komik bir ironidir. mesele aslında prenses ya da köle ya da sultan olmakla ilgili de değildir. gerçek hayatta da karşımıza, sırf bizi huzursuz etmek için daha azına razı olan vizyonsuzları görmek mümkündür. üstelik bu kimseler kendini sizden üstün görür.
devamını gör...

daire başkanlığını bilmem de fatih'te 3 saat ifade vermişimdir dolandırıcı karalamaktan. ifademi alan polisin soruları da efsaneydi.

"tantrum bana bak senin gece evinin kapısını kırar girer öyle alır götürürdüm buraya böyle kendi halinle gelmiş olman bir şereftir. hem arkadaşlarına hava bile atarsın buraya geldiğin için."
"tantrum niye insanlara yavşak diyorsun?"
"boktan insanlar diye bir youtube oluşumu duydun mu tantrum?"
devamını gör...

#3939189
hatta vince carter'ın bu smacı duyduktan sonra bir süre depresyona girdiği rivayet edilir.
devamını gör...

çok zor, saatlerce düşünmeniz lazım. lan ben bile anlamıyorum bazen.*
devamını gör...

öfke nöbeti
devamını gör...

üniversitede bir keresinde orta sahadan zıplayıp smaç basmıştım. tam orta sahadan zıpladım bak. uçtum uçtum baaammmm top içeride. pota elimde kaldı. herkes şok. tribünden çıt çıkmıyor. sonra dediler bu çocuk superman. uçuyor resmen. öyle kaldı işte.

ister inanın ister inanmayın. bu hikaye tamamen gerçek.
devamını gör...

istanbul'a dönüşü değildir.
devamını gör...

havada uçuşan sıvılar mekanik parçalara girip sistemi bozabilir, tehlikeli. belki bu iş için güvenli oda yapılabilir.
devamını gör...

devamını gör...

devamını gör...

*
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

bakıyorum, okuyorum sıkılıyorum sabri bunalıyorum.
devamını gör...

gece geç saatte metin2 oynamaya benzeyen his.

oyunda bütün haritalar sakin olur. çoluk çombalak tayfa uyumuştur. rahatça dolaşır, taşları keser item düşürürsün. acayip bir huzur ve rahatlık çöker. hatta bazen o saatlerde balık tutmak inanılmaz keyif verirdi bana. gerçekten denize karşı saatlerce oturuyormuşum gibi...

işte ona benziyor. her yer sakin, bütün başlıklar sana kalmış. istediğin gibi cirit at, her başlığa yaz, eskilerin hepsini hortlat ve sabah gelenler "ne olmuş yahu burada" desin. her şey serbest.

serbest deyince, bir de "moderatörler de uyumuştur. mümkün olduğunca çok kişi görsün" diyerek uzuv fotolarını bu saatte başlıklara salanlar var. onu yapmamalıyız. çok ayıptır.
devamını gör...

kendi adıma sayacağım, o hap kutularından çıkanlar herkeste olmuyor. bu arada ülkede bulabileceğiniz en ağır versiyonu içiyorum yaklaşık 20 yıldır. son iki yıldır içmeden ağır alerjime sabrederek atlatmaya çalışıyorum.

- sindirim sistemi problemleri. mide ağrısı, bağırsak ağrısı, bağırsak hareketleri, mide hastalıkları, bağırsak hastalıkları
- magnezyum başta olmak üzere düzenli kullanım nedeniyle mineral boşalması
- uykusuzluk (şaşırdınız değil mi?)
- migren
- duygu durumu bozukluğu
- sisli beyin
- fibromiyalji ağrılarına çok güzel destek veriyor. adım bile atmak zül geliyor.
- vücutta ödem birikmesi

aklıma gelenler bunlar. son iki yıldır hapı içmeden spreylerle atlatmaya çalışıyorum. destek vitaminler, hava temizleyici cihazlar, hava nemlendiren cihazlar ve yer yer maske takarak alerji mevsimini atlatmaya çalışıyorum. ilaçlar artık çile olmaya başladı. herkese şifa diliyorum.
devamını gör...

bir buçuk yıllık ukdeni kendin doldurursun ve bildirimi gelince sevinirsin.
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

hadi öpsün sizi beş kardeşler. *
devamını gör...
daha fazla yükle

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim