zaman tüneli

dragonkemal... müzikal anlamda gördüğüm en bilgili insanlardan birisiydi, gönül isterdi ki sözlüğü bırakmasın, en azından bir süre daha vakit geçirebilelim...
devamını gör...

tamamen boka batmış ülkedir.

sınırda yaşıyorum. bazen alışverişe gidiyorum oraya. bugün lidl'ın oraya gittim. silme yabancı doluydu. hintli, suri, arap falan doluydu. süpermarketin her yeri çöp içindeydi.

burda kuraldır, kasada öndeki kişi eşyalarını banda koymadan ve araya ayırma çubuğunu yerleştirmeden arkadaki banda koymaya başlamaz. alışverişim biraz çoktu, daha ben bitirmeden arkamdaki malezyalı tipli kadın kendi eşyalarını koydu. e haliyle yer kalmadı benim için. 2 defa kibarca rica ettim, suratıma baktı bön bön. sonra en son elimle bütün eşyalarını arkaya doğru ittirdim. kadının suratında meymenet yok, diyorum niye ben koymadan koydun, halen suratıma bakıyor falan.

toplasan 3-5 tane alman görmüşümdür, onların da ağzında tek dişi kalmıştır. baya yaşlılardı.

iş yerindeki 30 senelik yazılımcı alman şefimiz bile tası tarağı toplayıp isveç'e taşındı. durum bu.
devamını gör...

kütahya'nın simav ilçesinde 4.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. hiçbir can kaybının ve yaralının olmadığı açıklandı.
hissedenlere geçmiş olsun.
devamını gör...

yahu biz ne yiyeceğiz ? ne içeceğiz o zararlı, bu kanserojen, şu zehirli. yıldım yahu, suyu nasıl zararlı hale getirdiniz ulan ?
devamını gör...

patronlardan yana yüzümüz gülmedi desene orheaaaaaannnn
devamını gör...

artık bir süre sonra insan ömrünü biriyle paylaşmak istiyor, sevilmek ve sevmek ihtiyacı hissediyor. ve bunu artık ''yaşı'' geçmeden yapmak istiyor. ama düzgün insan bulmak ve keza ailesiyle de birden anlaşmak çok zor bugünlerde. o yüzden işimiz hiç kolay değil arkadaşlar.
devamını gör...

kendini kullandırmaya bayılır. eşektir. hadi kullandırdın ulan hakkını alamıyorsun bir de övünüyorsun üstüne söylediğimi de anlamıyorsun. bunlar hep proteinsizlikten.
devamını gör...

kimse
kimi sevdiysem gitti
devamını gör...

1991-1995 yılları arasında türkiye büyük millet meclisi başkanlığı yapan cindoruk, bugün hayatını kaybetti.
kendisine rahmet, sevenlerine baş sağlığı dilerim.
devamını gör...

acaba apothecary diaries in yeni sezonu ne zaman çıkacak?
devamını gör...

tanım: korsan oyunun üzerine basıldığı zaman çıkan ses.
devamını gör...

bugün metroda çok tahamülsüzdüm, zaten çok kalabalık her yer yaşlı amcalar, teyzelerle dolu bedava geziyosunuz diye bu kadar gezilmez. sonra dedim benim de yaşlı annem babam var sakin ol ve sustum.
devamını gör...

i ki bi non.

devamını gör...

matematiksel olarak 2 olasılık var, ya sevişiyorlardır ya da sevişmiyorlardır.
devamını gör...

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

bu başlık için daha önce (bkz: devotus atheus (yazar)) tarafından ukde bırakıldı.


genç yazarın içinde ukde kalmış bissürü merak unsuru bir şey..
sonuçta altı moderatör var.. her biri için her saat başı hatta her dakika her saniye her salise ne yaptığını merak etse bir tane soru ile kalmazdı bence.. ki yazar bir yerde merak ederken akıllanmış olacak ki sınırlandırmış... ama hangi an olduğundan hepimiz hala bir haber olduğumuza göre.... tanımlanamadı..

iyiki varsın çaylak moderatörü..
devamını gör...

şimdilik yok öyle bi kadın da olduğu zaman benim yanımda olan kadın olacaktır.
devamını gör...

tahmini ne zaman bitecek bu sancılı dönem? veya ben mi bir çırpıda kurtulabilecek potansiyele sahip birisiyim de harekete geçmiyoum?
devamını gör...
daha fazla yükle

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim