zaman tüneli

"emir komuta zincirim ne derse onu yaparım. papaz elbisesi giyeceksin derse papaz elbisesi bile giyerim." diyen bop eş başkanı olduğunu da itiraf eden kişinin 23 yıldır tek başına iktidar yapılmasının da dahil olduğu gerçeklerdir.
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

siyonizmden doğma bir sığrın beyanı. kendi köleci rejimini hakim kılmak için, savaşmış insanları hain diye astıranlardan ne beklenir?
devamını gör...

seyirci ile kavga edilmemiş seyirci kadın oynamaya gelmiş. oyunculuğunu beğendim ama bence kadroya alsınlar..* bir bu adam kaldı, ne istiyonuz lan bu adamdan gidin showunuzu sarayda yapın. töbe yarappii.
devamını gör...

''barkın'a o konuda ben de çok kırgınım'' hissiyatını derinden yaşamanıza sebep olacak bir durumdur. ben de birinci dereceden bir akrabamın meriç olduğunu öğrendim. bunu kendisini takip ettiğim bir sosyal medya hesabından anladım. evet kendisi x platformunda ''kadın düşmanlarının düşmanı '' adında şah-ı merdan düzeyindeki bir meriçe ait olduğunu zannettiğim bir hesabı takip ediyor. bir de bir takım dişi kullanıcıların tweetlerine ''iban at canım '' ''çilek kokuyordu'' gibi cevaplar vermiş. ben bu lavuğu ne yapayım bilemedim. düşün ki soyadımız da aynı. atsan atılmaz satsan satılmaz. bir kısım eteği düşüklerin laneti mi tuttu nedir.
devamını gör...

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

hiperenflasyon dönemindeyiz artık. * böyle dönemlerde hiç kimse için para para değildir.
devamını gör...

eveet her güzel şeyin bir sonu vardır demişler; benim için de normal sözlük macerasının sonu gelmiş bulunuyor. burada geçirdiğim zaman bana çok şeyler öğretti, bilgilendirici yazılarından faydalandığım, kâh güldüğüm kâh düşüncelere daldığım, madalyaları kendi madalyammış gibi gururlandığım yazarlar oldu. onların da bir kısmı maalesef gitti. keşke sözlük eski günlerdeki gibi kalsaydı ama değişmeyen tek şey değişimdir demişler. kalın sağlıcakla.
devamını gör...

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

arkadaş dün 25 derece, rüzgarsız, pırıl pırıl güneşli bir yaz günüydü. bugün yine 12 derece, kapalı, fırtınalı lanet bir kış günü.
bıktım bu kıştan bu sene ya.
devamını gör...

bu ülkede sekülerler sekülerleri, dinciler de dincileri düdüklüyor ama her iki taraf da birbirini aptallıkla suçluyor. neyse sonunda birisi hakkını aramış. bizim milli sporumuz paçozluk ve pespayeliktir. memleketin sanatçısı müjdat gezen, ört ki ölem.
devamını gör...

völkermord(m)
devamını gör...

kayseri de yeni yozgattır.

adıyaman yeni saint petersburg , denizli de yeni dubaidir.
devamını gör...

italyan lisesi öğretmenleri aylardır bu para için grev yapıyor okul önünde. yani biraz iyi olsun.
devamını gör...

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
umarım soldurmadan büyüteceğim.
devamını gör...

iran'da internet tam 54 gündür engelli durumda. molla rejimi bunu ilk kez yapmıyor elbette. başta ocak 2026 soykırımı olmak üzere, muhalifleri katlettiği her zaman diliminde hem ülkede olan biteni örtbas etmek hem de muhaliflerin organize olmasını engellemek için aynı yasakları uygulamıştı geçmişte.

iran'daki mevcut kesintilerin 10 milyona yakın kişinin hayati geçimlerini ortadan kaldıracağı uyarısını yapan kişi settar haşemi, bir rejim muhalifi değil.

türkiye'de yakında vpn hizmeti veren şirketlerin yaptırıma maruz bırakılacak, kişilerin sosyal medyaya e-devlet üzerinden kimlik bilgileriyle girmesi zorunlu hale gelecek. iranlaşma sürecinin bir parçasıdır bu.

ayrıca ursuna von der leyen, son açıklamalarından birinde avrupa'nın tehlikeli rakiplerini çin hc, rusya ve türkiye olarak belirlemiş. en sonunda birisi açık ve net bir şekilde bunu ifade etmiş. ilerleyen yıllarda, tıpkı rusya gibi türkiye'nin de spor kulüplerinin ve sporcularının avrupa spor organizasyonlarından men edilmeleri gündeme gelebilir. euro 2032, sadece italya tarafından düzenlenebilir. olmalı da zaten.

"wall street journal’da tehdit gibi makale:

iran’dan sonra acil olarak türkiye dizginlenmeli.

iran’ın oluşturduğu bölgesel tehdit etkisiz hale getirilirken, abd ve israil türkiye’nin onun yerini almasına izin vermemelidir.”

mart 2026
devamını gör...

ben çocukken de yaşlıydı bu adam ve hâlâ yaşlı ve ölmedi çok ilginçtir. bir de çok antipatik bir isimdir kendisi.
devamını gör...

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

kurt yoktu ki ortalıkta. gazlanıp kurt olduğuna inandırılmış koyunlar vardı.

birkaç sene üst üste ayaz yapınca bir tanesi kalmadı haliyle.

nerede bir zamanlar "devlet, sen tut ben vurayım" oynayanlar?
devamını gör...
daha fazla yükle

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim