zaman tüneli

çok zor bir dil olduğunu düşünüyorum.
devamını gör...

sosyal medyada sayıları çok hızlı bir şekilde artan bir grup var. erkeklere, erkek olmayı falan öğretiyorlar. tabii bir şeyi öğretmek için, önce bilmek lazım ama...* aşağılık kompleksli ezik bir kancık olmayı, kim bunlara "erkeklik" diye pazarladı da yutturdu acaba ? etraflarında özgüveni yüksek gerçek bir erkek olduğu zaman da paniklerler, şekilden şekile girerler.

insanlara erkekliğin ne olduğunu öğretecek kadar bu işin uzmanı değilim, ama ne olmadığını söyleyebilirim. kasıntı ve ağlak bir insan olmak elbette erkek olmak değildir.
devamını gör...

#3996310
dikkatsiz bir firma oldukları ortada, yaptıkları açıklama bile hata ile dolu, iki harfi yan yana getirmeyi bilememişler.
devamını gör...

yalanların en ağırı. prensipte dinlerin ve ideolojilerin insanlara söylediği şey.

"siz sıradansınız, siz hepiniz aynısınız, siz koca evrende önemsiz bir detaysınız, bütün insanlar aynıdır" gibi yalanların ortak amacı, insanın benlik duygusunu küçültüp onu bir sürünün parçası haline getirmek; kısacası insanları koyun gibi gütmek. kimisi bunu ümmet diyerek yapar kimisi proleterya diyerek. fark etmez, kabuğun altında öz aynı.

böyle bir şey yok. insanlar kendilerine hastır. insan, insan olduğu için değerlidir. biz tanrı'nın karşısında acil yaratıklar değiliz. tanrı yüce olduğundan ötürü yüce bir değere sahibiz. tanrı bizi kendi tözünden var etti.
devamını gör...

eski, japonya büyük elçimiz.
devamını gör...

ayrıldığı eşinin biriyle çıkmasına karışan adamları eleştirip saçma buluyoruz dimi, o artık özgür bir birey, senle yolunu ayırmış, seni sevmiyor diye; peki bu adam bu kadına para öderken neden buna saçma demiyoruz.
kadın bana artık olmuyor, seni sevmiyorum, yolumu ayırıyorum, karşıma çıkma diyecek, herkes kendi yoluna gidecek, üstünden 4 sene geçecek; ben hayatını yoluna koydun mu, al şu parayı faturanı öde diyicem, akla mantığa sığıyor mu.
çocuk yoksa nafaka çok saçma. zaten adamlara boşanmanın normal olduğunu, boşanan kadının özgür olduğunu, hayatının hesabını vermeyeceğini anlatamıyoruz, nafaka verirse hiç anlatamayız. para verirse o adam o kadına karışır. benim paramla sevgilinle gezemezsin der.
herkes sadece mağdur kadınlar gözünden bakıyor, mağdur adamlar yok mu. nafakasını ödeyemedi diye hapse girmişti ihtiyarın biri. keza tv'de her çocuğu başka adamdan çıkıp çatla patla diyen kadın vardı, şimdi o adam bu kadına bir de nafaka mı ödeyecek. madem eşitiz neden nafaka var, neden hep erkekler ödüyor.
devamını gör...

ben kendi bildiğimi yaoarım
yinede
herşeyi kontrol edin
hiç bir şeyi kaçırmayın
devamını gör...

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

sınavlarda tdk ile inatlaşmayın; "bu sene neye kızdın, tamam sensin aslan kanka" deyip ezberleyin. *
devamını gör...

köyde yediğim kavurmayı cover'lamak istedim fakat beceremedim.
devamını gör...

takip ve tacize uğramamak için agresif tepkiler doğmasın diye pasif agresif tepki veriliyor aslında. agresiflik değil de pasif agresiflik diyebiliriz.
devamını gör...

sürekliliği sağlamasına imkan vereni suçlamak lazım..
devamını gör...

bu değil:



gerçi ne iş yaptığını tam olarak anlamadım ama bu değil.
devamını gör...

yani "ben atatürk ve cumhuriyet karşıtı kemal'im"dir.
devamını gör...

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
poz vermeyi seviyor eşeğin eniği.
devamını gör...

şey mantığı işte.. işlevi önemli diyerek içebilirler.
devamını gör...

nedenini bilmiyorum ama ingilizceyi çok rahat öğrenip, anadilleri gibi konuşuyorlar. düşün ki 1956 yapımı (bkz: det sjunde inseglet) filminde tüm sahneleri isveççe ve ingilizce ayrı ayrı çekmişler. oyuncular gayet rahat şekilde konuşuyor. desen ki güneyden britanya'ya yapılan ortaçağ iskandinav akınlarından dolayı, o akınları yapanlar vikingler. ingilizce'ye aynı yatkınlık neden danimarkalılarda o oranda yok ?
devamını gör...

sırrıcı birini sevimli gösterme çabasıdır.
babası izmir'in meşhurlarından olan sezen mommysinin koruması altında kedi gibi viyaklayarak ünlü olanlardandır.
inanmayan albümlerinlerindeki sezen imzaları ile yükselişe geçtiği tarihleri karşılaştırıp anlar durumu.
bir de bunlar bütün -izm ve -ist kavramlarına karşıdır, tabi yersen...
devamını gör...

hicbi yerde bulamayacaginiz 1978 yapimi hulk filmi. hulk'in efsanevi 5 sezonluk (1977-1982) the incredible hulk dizisinin 1978'de cikan married isimli, 2. sezondan 2 part'inin birlesiminden olusan ve 1980'de cikan ama asli 1978'deki bu 2 dizi part'ina dayanan film.

agir telif haklarindan dolayi diziyi izleyemezsiniz. hele hele married bolumlerini (david bruce banner'in evlendigi bolumler) hic bulamazsiniz.

sadece satin almaniz gerekiyor bikac dolara. benim acilinden izlemem lazim. sayin sevgi ve saygideger marvel hayranlari, bikac dolara bu diziyi internetten satin alirsaniz hem siz nadide bir eseri izlemis olursunuz, hem de bana link atarsiniz, zira benim param yok.

zengin abilerimi bekliyorum. varsa marvel seven internetten bikac dolara satin alirsaniz ve sonra bana belese 2 sezon 1. bolumun linkini yollarsaniz allah da sizden razi olsun. evet.
devamını gör...

yazılı olmayan trafik kuralları vardır, sıkışık bir kavşakta trafiğin iyice kilitlenmemesi için anayolda da olsan sağdaki yoldan gelen araç ta olsan yani geçiş hakkı sende de olsa trafiğin tıkanmaması için insaniyet namına yol verirsin.

işte bu durumda niyeyse hiç bir kadın sürücü yol vermez. trafiği iyice kilitler.
devamını gör...
daha fazla yükle

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim