çalışınca oluyor.
devamını gör...
emlakçılık yapıyordur. bitcoin alsa yaştan başaramaz. memur desen imkansız, geriye kalıyor emlakçılık yani hiç yapmadığı ve kendine ait olmayan bir yerden hiç tanımadığı insana satış ve kiralama yaparken olayı kendine yontması.
devamını gör...
pudra şekeri kafasıdır. başka türlü imkansız şu dönemde.
devamını gör...
acun bile 25 yaşında bu kategoriye girmiyordu bu öyle bi mevzu dostlar
devamını gör...
bu devirde zor. bu raddeye ailesi sayesinde gelmediyse de eğitim ve iş hayatında kendini bitirmiş insandır.
devamını gör...
ataları nüfuzlu kişidir.
devamını gör...
25?

güldürmeyin lütfen
devamını gör...
babadan kalırsa kolay.tek başına çok zor.
devamını gör...
ya babasının işini devralmıştır. ya da erken yaşta ticarete atılmıştır. okumayla bu dediğiniz çok mümkün değil.
devamını gör...
babası sağ olsun ama kendi emekleri de vardır elbet . güzel bir şey ama amaçsızlık doğurabiliyor.
devamını gör...
28 ve sadece araba ile dışında kaldığım güruh. ev falan almak cidden zor şeyler 20 k maaş ile bekarsan alırsın bu devirde ancak evi. ya da 30 yıl kredi öder ölmeden önce çocuğuna falan bırakırsın tapuyu. aile destek olacak da bir ev olacak işte yoksa zor.
devamını gör...
anadan babadan bir şey olmadan yapıyorsa altın falan bulmuştur başka türlü olmaz çünkü.
devamını gör...
babası müteahhit olan erkektir. ya da kaçakçı.
devamını gör...
biraz yatıp çıkar.
bu kadar para bu ülkede ve bu şartlarda hiç de öyle 3-4 senede kazanılmaz. kesin illegal yollara başvurmuştur.
devamını gör...
ya yurtdışında, ya suçlu, ya da ailesi zengin. bir ihtimalle de çok aboneli twitch oyuncusu.
devamını gör...
evlenmeye ramak kalmış erkektir.
devamını gör...
erkek kadın farketmeksizin artık direkt kıskançlık krizlerine giriyorum*. nasıl yapıyorsunuz helal olsun kısmını geçtim. kendime geleceğime ağlayayıp bunları görüncede kıskançlıktan çatlıyorum.gözüm falan da değmiyor kimseye ya nasıl temiz kalpliysem hep dilimde işte. benim saçlarıma aklar düştü halen okulu yeni bitirmiş gençlerin aynı hayat telaşı içindeyim.başladığım yerdeyim of neyse gideyimde bir kaç kişinin başarısını görüp içten içe kendi içimi kemireyim.yapın evladım evde kurun işte kurun tebrikler hayırlı olsunlar benden size ben severim tatlı tatlı konuşmayı. benim hayattaki görevim bu belki de. sizleri izleyeyip tebrik etmek.
devamını gör...
iş olayı normaldir. araba da (şanslıysa) anlaşılır.

ancak ev olayı, aileden para vs kalmadıysa, ya da illegal işlere girilmediyse o yaşta imkansıza yakındır.
devamını gör...
tanım: belli bir yaşta maddi birikim yapmış erkeksi insan.
yav bırakın allah billah aşkına erkek, kadın şu bu geyiğini 25 yaşında bir şekilde almış evini arasını ayrıca geripte değildir. ne var yani çalışmış almış
devamını gör...
babam sağolsun erkeğidir.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"25 yaşında evini arabasını almış işini kurmuş erkek" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim