10 günlük suyu kalan ilçe. beter olsuncular nerede?
devamını gör...
izmir' deki su kesintisinin ilk baslayacagi ilçe. halamlar da orada yaşıyor. kesintiye izmirliler için ayrı onlar için ayrı üzüldüm. baraj doluluk oranları yetersiz.
yarından itibaren geceleri su verilmeyecekmiş. küresel ısınmanın sonucu olan kuraklık ve susuzluk ülkenin genel politikasizligi sonucu ciddi bir kriz yaşamımıza sebep olacak.

artık su savaşları, kuraklıktan dolayı göçler göreceğiz. ikinci bir kavimler göçü bile olabilir.
devamını gör...
ak belediye olsa x yıkılmıştı,ortalık yangın yeriydi. hadi bakalım bunu nasıl savunacaklar?
devamını gör...
boş ya gittim gezdim pek bir olayı yok.
devamını gör...
sapancayı bilenler, çeşmeyi de bilirler.
devamını gör...
#3677228

çeşmenin başına bir güzel inmiş eğlenmiş, zülfünü suya düşürmüş mevla'm bu güzeli kime yâr etmiş mi? gelmez olaydım, güzel dünyaya bakmaz ol'aydım.

devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"çeşme" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim