arkadaştan ziyade aranan şey, çevre edinme. böyle olunca da çevre felaketi kaçınılmaz oluyor.
devamını gör...
olan arkadaşları kaliteliyse dert edilmeyecek durum.
devamını gör...
güvendiklerinden sağlam kazıklar yiyen insandır.
devamını gör...
az ama öz seven kişidir. yığınla arkadaş yerine ; dertleşecek, eğlenecek, tavla oynayacak, kahve yapacak her an anlaşabileceği tek tük insanları seviyordur. tek bir yakın arkadaşım var ve bu durumu seviyorum. ne demişler 10 tane 10 kuruş da 1 lira eder 2 tane 50 kuruş da...
devamını gör...
sırtındaki hançer sayısını ezbere bilen insandır.
devamını gör...
nicelik yerine niteliğin önemli olduğunu farketmiş insan olabilir bu. günümüzün çıkarlı ve vıcıklı ilişkilerini sevmiyor olabilir. gerçek şu ki, yaş ilerledikçe de arkadaş sayısı hızla azalır, araya mesafeler,evlilikler ve sorumluluklar girer. geriye kalan gerekli ve sağlam arkadaşlıklardır.
devamını gör...
benim de çok arkadaşım yoktur. iş arkadaşlarım var onlarla da işte mecburen görüşüyoruz. arkadaşa vakit ayıracak zamanım yok zaten, babayım ben baba!
devamını gör...
az olsun ama yeter ki pîr olsun. çevremde bir sürü kişi vardır ama sadece 3-4 tanesi gerçekten dostumdur. herkesle yakından olmaya gerek yok, dost olacam diye maymun oluyorsunuz çünkü.
devamını gör...
çok arkadaş çok insan sevmediğini bilirsin o yüzden belli bir yaştan sonra tanıştığın çoğu insanla aşırı samimi olamazsın. şans eseri işyerinde çok iyi anlaştığın insanlar olur, genelde senden büyük olurlar çünkü yaşıtlarınla pek uyuşmazsın. yaşıtlarından oluşan arkadaş çevrenin büyük kısmı lise zamanından ve bazıları da üniversitedendir. çok insan tanırsın ama gerçekten kendini güvende hissederek konuşabileceğin kişi sayısı bir elin parmağını geçmez. bazen sorgulatır sana bu durum “lan ben cidden yalnızım galiba” diye... sonra bunun kendi tercihin olduğunu anlarsın, üstelik yalnız da değilsindir zaten.
devamını gör...
10.
sağlam dostluklar edinen insandır. çevresindeki küçük çevre arkadaşı değil dostudur.
devamını gör...
11.
2 arkadaşım var. yetiyor artıyor bile. fazla olup ise yaramamasındansa az olsun öz olsun.
devamını gör...
12.
ortada olmayan insandır.
devamını gör...
13.
türkiye de "referans" problemlerinden dolayı acaba bu çocuk yarın bir yerlere gelir mi diye diye insanların fazla fazla arkadaş biriktirmesinden sıkılımış samimi bir şekilde hayatı yaşayan, azı karar çoğu zarar ata sözümüzü bilen, kimse..
devamını gör...
14.
ben değilimdir. fazla arkadaş iyidir, ne kadar kalabalık o kadar eğlence.
devamını gör...
15.
hayatı ve insanın yapısını çözememiş zavallı biridir. yaşamak tahammül ister. elbette o sabrın sınırları vardır, ama her anımızda mutlu olamayızki. bazı şeyleri göze almazsak çok kuru bir yaşantımız olur. mücadeleden, sorumluluktan kaçmak kendimiz adına pek hayırlı olmayacaktır.
devamını gör...
16.
az ama öz mantığı günden insandır. değer bilen ve gösteren bir kaç insan anlamsız onlarca kalabalığa bedeldir bana göre.
devamını gör...
nerde çokluk orda b.kluk deyiminin haklılığına inanan insandır.
yalnızlık, sessizlik güzeldir buna inanın.
devamını gör...
5 kişilik bir arkadaş ortamın varsa ve herkes kendince başkaysa ve de hiç birbirinizden ayrılmıyorsanız keyiflidir, diğer türlü çekilmez.
devamını gör...
fazla insan insanın çevresinde de zihninde de kaos oluşturur bence. özellikle günümüzde insanlar çoğunlukla anlatmak için arkadaş oluyor, paylaşmak için değil. bu nedenle de hem kaostan kaçmak için hem de ağlama duvarı olmamak için sadece bir şeyler paylaştığım insanları tutuyorum hayatımda. bundan da gayet memnunum.
devamını gör...
az insan bol huzur.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"fazla arkadaşı olmayan insan" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim