kolpacı bir insan olduğunuzun kanıtıdır.
devamını gör...
onun yerine doğruyu söylememeyi tercih ederim
devamını gör...
politikacıların meslek hastalığıdır.
devamını gör...
akıl, zeka ve pratik isteyen bir iştir. prof isen bun ların hepsini tek potada eritip, 1 yıl önceki yalanından, kaldığın yerden devam etmen gerek.
devamını gör...
türkiye'de avukat
devamını gör...
benim yaptığımdır. hatta işin içine yalan söylediğim insanın inanması için duygusallık da katarım, ağlarım falan.
devamını gör...
aksine türkiye'deki esnaflar yalan söylemek konusunda çok kötüdür, benim gözümden hiç bir yalan kaçmaz, gerektiğinde insana ismini unutturabilecek yalanlar söylerim, sokağa bırakırım evinin yolunu bulamaz. bu da benim yeteneğim.
bağımlılıktır.
devamını gör...
ustalık gerektiren bir olaydır. (bkz: recep tayyip erdoğan) lakabıda ustadır. bu konuda tek geçerim kendisini.
devamını gör...
(bkz: mitomani)
devamını gör...
profesyonel devrimcilik gibi bi' şey.
devamını gör...
yalandan kim ölmüş diyen insandır.
devamını gör...
yalandan kim ölmüş?
devamını gör...
türkiye’de 2021 yılı için 12 milyar 977 milyon tl bütçe ayrılan bir başkanlık altında görevli olabilmeniz için gereklidir.
devamını gör...
türk kızı master degree'sini icra etmektedir.
devamını gör...
baskıcı ailede büyüyen insanların yeteneğidir.
devamını gör...
tanistigim herkese ben cok kolay manipule edilirim yalanini soylerek onlari manipulatif olmadigima manipule ederim.
devamını gör...
ablam. bir kez babama söylediği yalanı unuttu o unuttuğunu düzeltmek için anında başka yalan söyledi ayakta alkışladım.
devamını gör...
direk kendim. profesyonel bir yalancıyım.bakın profesyonel yalancılıkla,yalan söyleme bağımlılığı aynı şey değil yani sürekli yalan söylemiyor bu kitle ama o yalanı söyleyecekse onun en temelinden en tepesine kadar ayarlıyoruz.yani yeni bir doğru ortaya çıkıyor diyebilirim mxsnxsmxjem
devamını gör...
steppenwolf'u görüyorum ve arttırıyorum. "fake it untill make it." diyerek. bu açıdan da bakmak gerek. ki bu açı türk milletinin genel açısıdır. hallederiz abi"ciler mi ararsın, hiç anlamadığı, bilmediği halde biliyormuş gibi o işi yapanlar mı.

ama bu gözlerin gördüğü bir yalancı var ki video kayıtlarını dahi yalancı çıkarabiliyor. anladınız siz onu***. daha profesyonelini görmedim göremem herhalde diye düşünüyorum.
devamını gör...
yalan bu dünyanın bir gerçeği. birlikte yaşayan insanların birbirine tamamen dürüst olabileceğine inanmıyorum. bir arada olanlar belli konularda birbirinin hassas noktalarını görmüş ve bu noktaları ustalıkla idare etmeyi çözmüş insanlar oluyor bence.

burada kastettiğim manipülasyon yapmak değil. çıkar sağlamak adına yalan söyleyeyim değil. ben diyorum ki amaç araçları meşru kılar derler ya işte uzun vadeli bir mutluluk kurmak güzel bir hedef olunca neden her hatasını insanın yüzüne vurmalıyız ki.

mesela gözlerinde şaşılık olan bir kız tanımıştım ve fotoğrafta gözleri hafif şaşı çıktığı için bana gözlerim şaşı mı çıkmış dediğinde ben flaş yüzüne patlamış ondan gözünü kısmışsın demiştim. doğru olanı değil onu mutlu edeni söyledim ve neden yalan söyledim diye hiç dert edinmedim çünkü amacım o kızı yatağa atmak değildi. sadece mutlu olsun istedim ya da mutsuz olmasın.

profesyonel yalan söylemek birini aldatmak demek. ben aldatan yapıda biri değilim ve sürekli yalan söyleyerek kime hangi yalanı söyledim diye düşünerek yaşayamam. bu çok yorucu bir şey.

günün sonunda elinizde kalan yalnızlık da olsa ben doğru yoldayım ve bundan % 100 eminim çünkü başka türlüsü olamaz. herkesin bir fıtratı var.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"profesyonel olarak yalan söylemek" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim