o gün nasıl bir ruh haline sahip olmana göre değişiklik gösterebilecek düşünceler. bana kalırsa uykuya dalmanın en iyi yöntemlerinden biridir bu düşünceler. çünkü ne zaman bu düşünceler içinde kaybolsam yavaştan uyku sürecimi başlatır, uyandığımda iyi bir ruh hali içerisinde olurum. ister gelecekteki kaygılarımı, ister geçmişimdeki hataları veya kötü anılarımı düşüneyim uyandığımda kendimi arınmış ve enerjik hissediyorum. ama bazen yorgun halde yatağa girdiğim zaman bu düşünceleri es geçip direk uykuya daldığım zamanlar da oluyor. özetlemek gerekirse bana göre bir life hack.
devamını gör...
acaba sabah başlık açabilecek miyim? başlık açacaksam ne üzerine olmalı? başlık açma özürlüsü olan insanlar beni anlar ancak. şaka maka yazacağım tanıma başlık bulamayınca sinirlenip uyudum.
devamını gör...
efsane milan kadrosu :))
devamını gör...
fantastik dünyama açılan kapıdır, her uyku öncesi bir tolkien roman kahramanı olarak hayallerden hülyalara geçiş yaparım. yapmayanlar varmış onları kınıyorum hayalsiz pezolar.
devamını gör...
uyuma çalışırken bir anda düşünmeye başlamak ve düşünceden düşünceye geçerek uyumaya çalışmak.
her gece yaptığım bir şeydir. öyle bir düşünürüm ki düşündüğüm ilk konuyla sondaki çok alakasizdir ve en sonunda ben buraya nasıl geldim dercesine geriye sararak ilk düşündüğüm şeyi hatırlamaya çalışırım hatırlayınca da tekrar baştan sona gelerek neden buraya kadar gelmiş düşüncelerim bağlantıları ne diye çözümler ondan sonra saçma şeyler düşünmeye devam ederken uyuya kalırım
devamını gör...
bir süre sonra beynim o kadar yoruluyor ki istemsiz uyuyakalıyorum.
devamını gör...
çoğunlukla geleceğe dair yapılan planlamalar bütünü ve çoğu da yüksek ihtimalle gerçekleşmesi zor şeylerden ibarettir.
devamını gör...
uyku öncesi her zaman geçmişte hep beni üzen yaralayan anlar aklıma gelir ve hep yeniden kin nefret duymamı sağlayan anlardır
devamını gör...
zeki neden radyoda yatıyor?
devamını gör...
gelecek kaygısı..
devamını gör...
acaba yarın kimden teklif alacağım.
devamını gör...
sınava kalan gün, param ne kadar kaldı, şunu alsam şunla nasıl olur,.... hayatımın utanç anları şerit halinde akmaya başlar ve hoscakal güzel uykum.

direkt uyku için düşünmekten ziyade başka bie benlik inşa edip onun hayatını kurgulanan uyuya kalıyorum. şanslı şopar için hiç utanç anı ya da ekonomik kriz kurtulamadım.
devamını gör...
hayatımın, hatırlayabildiğim bölümlerini yaklaşık bir saat kadar sorgulamak... sürekli "ben nerde hata yaptım" diye düşünmek.
devamını gör...
ben galiba yalnız öleceğim..
devamını gör...
arkadaş düşüncem hep aynı yurt dışına kaçmak.
devamını gör...
yarın hangi kıyafetlerimi giysem acaba?
devamını gör...
1071 de malazgirt ile anadolunun kapılarını aralamamızın altında nasıl bir beklenti vardı ki? gitmeselerdi şimdi bu durumda olmazdım
devamını gör...
düşünmek ile kalmıyor, konuşmaya dökülüyor.
uyumadan önce kendim ile tahmini bi 15 dakika konuşurum.
devamını gör...
bu gece uyumadan önce düşünüp buraya yazacağım
devamını gör...
en olmadık ücra köşelerde saklı fikir, ukde ve planların parti yaptığı evredir uyku öncesi evre.

o yüzden bende olmayan şeydir, bayılma öncesi doğru tabirdir.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"uyku öncesi düşünülenler" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim