zaman tüneli

emlakçı diye söyleyince bi numarası olmuyor ama gayrimenkul danışmanı diyince çok şekilli bir şey sanıyor insan.

o değil de arsa alırken bu işin uzmanlarına ihtiyaç var aslında. ama şu anki mantık bunun çok uzağında.
devamını gör...

açmayın martı eti
devamını gör...

yaz da bitti schengenim de. abv korona.
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

mideme dokunuyor ve iğrenç acı bir tadı oluyor o yüzden kullanmıyorum.
devamını gör...

güvenmemek, onaylamamak, beğenmemek gibi anlamlara gelen deyimdir.
birini gözüm tutmuyorsa büyük ihtimalle o kişide bir şeyler vardır, buna ister içgüdü deyin ister öngörü ister altıncı his, hedefi tuttururum veya yakın atarım nadir ıskalarım.
mesela geçen gün bir şey öğrendim, bizi görünce sevinen insanlar kaşlarını kaldırırken sevmeyenler ise gözlerini küçültüyormuş, bunu öğrenince beni sevmeyen insaların yüzleri gözümün önüne geldi bir tuhaflık olduğunu anlıyordum ama kestiremiyordum demek bundan ötürüymüş. hislerimize güvenmek lazım.
devamını gör...

yapabileceğiniz en muhteşem şeyi söylüyorum:))
kendinize bilgili bir arkadaş çevresi yapıyorsunuz * ya da zihnen ve bilgi açısından sizi zorlayacak tek bir insan buluyorsunuz. ben alışkanlığımı öyle kazandım. * sonrasında kendinizdeki eksikliği görüp deli gibi kitap okuyorsunuz, alanında uzman kişilerin videolarını izliyorsunuz, seminerlere konferanslara katılıyorsunuz... işte dolayısıyla işe çevre edinmekle başlıyorsunuz. ne demişler "hepiniz beraber vakit geçirdiğiniz beş kişinin ortalamasısınız"
devamını gör...

alman sinemasının sonraki dönemdeki dünya sinemasını etkilediği bir film daha. o dönemde izleyenler ya dehşete düşmüştür ya da hayran kalmıştır bence buna. ben bu çağda izlediğimde bile beğendim. yani 10 üzerinden 7 veya 8 verebilirim. öncü bir film ve bugün izlense bile etkiliyor.
devamını gör...

snn ne ne slk.
devamını gör...

adım başı görebileceğiniz komisyoncu mesleği.
annenemin evini satışa çıkarmak için emlakçılara bir bakalım dedik.
abartısız söylüyorum cadde üzerinde en fazla dükkan emlakçıların. adım başı emlakçı var.
emlakçı sayısı marketten, pastaneden, okuldan, herşeyden daha fazla.
ülke adına komisyon almaktan başka yaptıkları bir iş de yok. kira için 1 kira bedeli alıyorlar. satış için %4'e kadar alıyorlarmış. 2 milyonluk ev için 80 bin yapar.
ciddi anlamda gereksiz. artık internette istediğini satıyorsun. gerçi ilan fiyatlarını bilmiyorum ama gerçekten satmak istiyorsan ve makul fiyat yazarsan 80 bin lira da harcamazsın sonuçta diye düşünüyorum.
devamını gör...

beğeneceğim, belki iyi bir şey yazmıştır yazar. ama virgülleri ayıklamam lazım ilk peşin. sonra şairimizin ne demek istediğini anlarım.
devamını gör...

ilkkan seni hiç dinlemedim ama bence sen haksızsın yaa.

ayrıca kara inci hatun muymuş. cicikleri olan her zaman haklıdır diyip mericlige oynamış gibi olmayayım ama iddia sahibi kanıt sunamadığından delil yetersizliğinden beraat veriyorum. hadi dağılın.
devamını gör...

haylan kabağı dolması: yes. diğer kabak dolması: nööööö.
devamını gör...

'kadınlar ne ister sorusu' başlığı altında yapılan kadın düşmanlığı.. o kadar nefret ediyorsan uzak dur sevgili yazar
devamını gör...

öneri falan yok. bazen ayda 15 kitap okurum bazen de 1. yani keyfinizin kahyası nasıl isterse
devamını gör...

iyi, güzel günler olurda mutlu günler olmaz mı.
mutlu günler sözlük.
devamını gör...

yedek subaylığın son ayında teğmen rütbesi alınca gelen rahatlık hissi bu! nihayet bitti bu eziyet, kurtuluş yakındır hissiyle yüzünüzde çiçekler açarak kışlada şebelek bir gülüşle dolanır durursunuz. arada kalmışlığın ve mantık sınırlarını zorlayan anların mazide bırakılacağı günlerin geri sayımıyla etrafınızda gördüğünüz tüm rütbelilere ve erlere hüzünlü ama bir o kadar da müstehzi bakışlarla içinizden geçmiş olsun demeyi de eksik etmezsiniz.

sözlükteki rütbe olayı ise kaldırılmış. dedim benim bu puanlar ne kadar yükselmiş, bir işe yarıyor mu acaba. tam kendime göre güzel de bir rütbe seçtim ama şans bu ya, iş işten geçmiş. çok da elzem değildi gerçi, yine de geçmiş olsun.
devamını gör...

cinci hocalar net.. ben yapacak olsam bu aptallığa kim inanır diye düşünürüm ama adamlar yapıyor
devamını gör...

böyle özlü sözleri bir viva zapata seviyor bir de ben.
devamını gör...

kurdun dişine kan değebilir.
devamını gör...

yalan yok kimseye saygı duymuyorum.

emeğe saygı duyuyorum.

emekçi insan severim.
devamını gör...
daha fazla yükle

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim