zaman tüneli

bmw'nin 1 serisi'ndeki kompakt bir model. ilk kez 2004 yılında piyasaya sürüldü ve küçük motor seçenekleriyle şehir içi kullanımda oldukça pratik, sürüş keyfi de sunuyor. genelde 1.6 litre 4 silindirli bir motora sahip ve bu motor yaklaşık 120 beygir gücü üretiyor. 0’dan 100 km/s hıza hızlı bir şekilde ulaşabiliyor.

bmw 116i, premium bir araç olmasına rağmen daha uygun fiyatlı bir seçenek sunuyor. iç mekanda kaliteli malzemeler ve teknoloji açısından oldukça zengin. konfor, kalite ve sürüş keyfi arayanlar için ideal bir tercih.
devamını gör...

nick tanım uyumu*'u diye muhabbet açayım barı*
devamını gör...

kur'ân türkçesi ile orjinal metni;
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

benim bu. kovdular iki gün önce. üniversite 1'den itibaren süren çalışma hayatım iki gündür sekteye uğradı. iş falan da arayasım gelmiyor. tüm gün oturup reels/shorts kaydırıyorum. bünyenin buna ihtiyacı varmış demek ki. ben çok yorulmuşum lan bunu farkettim. bi süre daha boş boş yatar ptesi falan başlarım iş aramaya.
devamını gör...

#3395605

daha iyisi gelene kadar. arkadaşlara falan anlatıyorum öyle bir beğenmek.
devamını gör...

normal sözlük 2020'de kuruldu.
şimdi 2025'teyiz ama bu bilgiye ihtiyacımız bile yok mucizevi olana tanık olmak için.

2020'deki sağdaki 20'yi al, bir tarafa ayır.
soldaki 20'yi de başka tarafa ayır.
çok ayrıldılar, bence ikisini topla.
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

bi toplaşma da resmini paylaşmışlardı

beş yıl öncenin resmi 45 gibi görünüyordu

aslı nedir kendi söylesin dalaylama

patronum diye odasından çıkmıyo, içerde ne yaptığı da haliyle merak konusu
devamını gör...

#3445276

kaslı erkeklere de yakışıyor aslında.


sen bana mi yuruyorsun????
devamını gör...

n'oldu bu adama yav
devamını gör...

kim olduğunu bilmiyorum ama "aaa haklı ya, a a yine haklı" diye diye okuyorum. ilk kez kendim kadar haklı birini görüyorum. en son meme pirsinki olan erkeklerle alakalı yorumu güldürdü yüzümü.

canım kardeşim söyle, sen de artık haklı değil mutlu olmak istemiyor musun? *
devamını gör...

niye o kadar komikli bir şey yok bende.

bu sözlükte fasulyeden mi yazarım ben hı…
devamını gör...

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

evlenilmez bunlarla eğlenmelik erkektir. aklıma lenny kravitz geldi şimdi. kütür kütür adamdı.
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

sabahtan öğlene kadar tutabiliyorum, 60 gün tutarsam tamam olur mu ?
(bkz: nakitoğlu ile huzura doğru)
devamını gör...

mükemmel modadır. bayılıyorum.
fit olmayan da bence giyebilir. ben sütlaç gibi löpür löpür göbüş görmeyi de seviyorum. gittim göbeğimi deldirdim, çatlak matlak da var bende bisirü, yine de zevkle giyiyorum.

gerçi üst gövdeniz uzun görünüyor ise cropları yüksek bel ürünlerle birleştirmenizi tavsiye ederim. öteki türlü düşük bel bir pantolon+ bikini üstü kadar kısa bir üst bitimsiz bir bel ve çıplaklık manasına geliyor ve bedeniniz ne kadar şekilli olursa olsun kötü duruyor. bunu dengeleme ihtimali olan tek şey bacaklarınızın upuzuuuun olması.

sonuç olarak bir şeyin estetik görünüp görünmemesi matematik ve denge hep.
devamını gör...

iftar saatini kaçırmasalar iyidir,
devamını gör...

üstümde eşek ölüsü varmış gibi bi ağırlık var sözlük. kolum kanadım kalkmıyor. üstüne baş ağrısı ve mide bulantısı da cabası. bu lanet mevsim geçişlerinden kesin. zaten yazı sevmiyorum, güneş ile aramız limoni. gündüz tüm gün uyumak istiyorum gece de asla uyumak istemiyorum. evden dışarı adım atmak istemiyorum, insan sesine tahammül edemiyorum, yemek yemiyorum. üff yazarken daraldım. çıkmam lazim bu kafadan. yay burcuyum ben silkelenip kendime gelmeliyim.
devamını gör...

yazarsam yer yerinden oynar. o yaşını biliyor.
devamını gör...

#2684640
öpüşecektik oysa...
devamını gör...

kesinlikle olmasi gereken bir program.
hem inancli kardeslerimiz inanclarini pekistirir,
hemde benim gibi inancsiz kafirlerin gonlunde islam isigi aydinlanir.

edit: baslikta bir tane "i" fazla olmus. sorry.
devamını gör...
daha fazla yükle

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim