zaman tüneli

#3549989 özel güvenlikçi olmasınlar. hiç kimsenin onlara "gel kapımızı koru" dediğini, zorladığını sanmıyorum.
devamını gör...

gerçekten tam olarak bir hastalık.
devamını gör...

permatikle traş olmak haram mıdır hocam? kaç bıçağa kadar cevaz var? kuran'da hangi ayette geçiyor?
sakallarımıza depitak sürsek ya da kuaföre sir ağda yaptırsak günahı ne kadar? kuaför, erkek kuaförü tabi, aüda yaparken "tokandırırsa" günah artar mı? günah kime yazılır?
alevle tavuk tütsüler gibi kendimizi tütsülersek ayrı bir cezası var mı?
allah haggaten böyle kıldan tüyden işlerle mi uğraşıyor hocam?
devamını gör...

başınız sağ olsun. sabır diliyorum.
devamını gör...

öyle büyük bir atletti ki 1984 los angeles olimpiyatları'nda onun gerçekleştirdiği başarıyı yineleyen, yani 4 branşta altın madalya kazanan karl lewis, madalyalardan bir tanesini owens'ın ailesine hediye edeceğini söylemişti. zira bütün gençliğini jesse owens'ın, hitler huzurunda 1936'da yaptığını yapmak için harcamıştı.
devamını gör...

kadınla satranç oynamayacağımıza göre güzel kadın tercihimdir.
devamını gör...

alparslan türkeş’in kızı ve adana iyi parti millet vekili.

dün 3 mayıs türkçüler gününde babasının kabrini ziyaret etmek istemiş ve bir grubun saldırısına uğramış. hayır kadın kendi babasının mezarını ziyaret ederken sizden mi izin alacaktı acaba. yok yok bunlar iyice kafayı yedi, başka bir açıklama bulamıyorum…

x.com/ayyuceturkestas/statu...
devamını gör...

şirine sıkıntıya girecektir.
devamını gör...

acun almadan öncede izlediğim ve o zamanlarını biraz özlediğim bir kanal.

hani bazen ağzımdan çıkar ya küçük dileklerini gerçek olur diye işte bu kanalı izlerken küçük bir dileğim vardı. içimden dilediğim tabii öyle çok istediğim bir şeyde değildi, keşke şu kanalda ön planda olan bir kanal olsun demiştim ve acun alıp resmen göklere çıkardı kanalı ama maalesef izlediğim ve izlerken mutlu olduğum gülhan'ın galaksi rehberi adlı programı kaldırmıştı. yani acun kanalı aldın da şu küçücük kendi çapında tatlı gezi programından ne istedin. o kanalın yüzündü be gülhan bir tek o konuda çok ayıp ettin. üstelik geçmiş bölümleri de tamamen yok oldu kanaldan. o kanaldan da geriye en gereksiz adamı aldın kullanıyorsun.

murat özarı bu adam tv8 eski versiyonunda bay tahmin adında iddaa programı vardı. program boyunca boş yapıp son iki dakika şu kazanır şu berabere kalır diyen adamdı ya bu adam. çabuk eski tv8 geri ver acun ılıcalı bu halini sevmedim.

bu hikayeden ne anladık küçük dilekler dilerken dikkat etmek lazım çünkü onların bile en kötü versiyonu gerçek oluyor. en az bay tahmin kadar boş yaptım ben de bu başlıkta neyse. boş yapmam bile bilgi dolu sonuçta adım murat değil. soyadım özarı hiç değil.
devamını gör...

genelde utanç yaşattırır.
devamını gör...

o ligde kalması bile başarıdır. bazıları futbolun bilim yanının olduğunu, tecrübe gerektirdiğini insan kullanmaya benzemeyeceğini bilmeli.
devamını gör...

sosyal medyanın "mış gibi" görünme platformuna dönüştüğü dönemde filtreler en masumu kalıyor sanırım. mutlu olmayı değil mutluymuş gibi görünmeyi, eğlenmeyi değil eğleniyormuş gibi görünmeyi ve daha birçok şeyi "mış gibi" yapanlar daha sıkıntı. yalan bir dünyada yaşıyorlar. varsın hatun filtre kullansın.
devamını gör...

beşiktaş'ın kaybetmeyeceği maçtır. yaşasın ali koç.
devamını gör...

selam ben döndüm. gördüğüm kadarıyla daha az ekşın dönüyor, sakinlemiş gibi ortamlar. (lakin benim gelişimle kaos yine alevlenirse, modlardan ricam buranın selameti için benim hesabı dondurmaları. şakasız böyle bir auram var).

nitekim bahar gelmiş memleketimin şehirlerine. şu anda tişörtle oturuyorum bu satırları yazarken ve kışsever birisi olarak ağlıyorum mutluluktan. zira herşeyin bir yeterli hali var. suyunu çıkarmaya, nisan sonu mayıs başı insanları kabanla işe güce gidip götürmeye gerek yok.

ha bir de 1 mayısınız kutlu olsun. hepimiz (şayet kendi işinizin patronu değilseniz tabi) emekçiyiz, maaşlıyız, ama mavi ama beyaz ama xenon far beyazı yaka olun hepimizin emeği emek.
devamını gör...

robotumun ev işi yapmayı reddetmesi.
devamını gör...

ihtimal benim açımdan umut demektir. umut da insanı yaşatır ve umut ettiğin şey olmadığında hevesin kırılır. kursağında da kalır ve canını yakar. umutsuzluğa sürükler ama umut ya, bitmez... bu sefer başka bir şeye umut eder, ona ihtimal verir ve onu beklersin.

her ihtimal umut demektir. umut da yaşama sebebidir.
devamını gör...

sürekli kıyafet alan kişiyle aynı derece kötü. hastasın, hastalık övülmez. bilinçli harcama yapmak normal, normal ol. bi sürü kitap alıp hepsini 1 haftada okuyacağım demek gördügüm en saçma şeylerden biri. kitabın cinsi de önemli bazi tipler masal okuyup da bi günde bi kitpa bitiridm çok iyihihmmm yeeehu, diyen tipler var tiksinç doğrusu.
devamını gör...

şüphe ede ede bir zamandan sonra psikolojileri bozuluyor. düşük maaşlar, ağır sorumluluklar, şiddetle içi içe olmaları zor bir hayat yaşamalarına sebep oluyor. sosyal ve aile ilişkilerini mahvediyor.
devamını gör...

tam üniversite dönemleri zaten kafa kavak yelleri.. o dönem dizinin bir ucundan tutmuştuk ama pek devamını getiremedim. aklımda tek kalan jenerik müziği, pinhani'den hele bi' gel duygusu güzeldir şarkının..
devamını gör...

kuciukcekmece de cennette atilla ilhan kutuphanesi ve ikitelli caddesinde metin altinok kutuphanesi varmis belediyenin.
birazdan cikip onlardan birine gitmeye calisicam. kitap odunc alicam. yasasin!;)
umarim yolda kaybolmam. ıhih.
devamını gör...
daha fazla yükle

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim