zaman tüneli

aranızda arabası olan itler yüzündendir.
yapacağınız işe sokayım
ozon delindi
küresel ısınma oldu
sizin yüzünüzden doğanın dengesi bozuldu.
bundan sonra avrupalı başbakanlar gibi bisiklet süreceksiniz
kırmayım kafanızı
devamını gör...

türkçede “takıntı” dediğimiz etki. bence öyle olmalı. sonuçta yarım kalmış, kesintiye uğramış iş ve işler.
devamını gör...

alman kökenli beyaz eşya markasıdır. aldıktan bir iki yıl sonra arıza veya başka sorunlar çıkarmaya başlayınca insanı deli eden markadır. bu nedenle annem bir daha tercih etmedi. anlayacağınız tavsiye edemeyeceğim bir marka. evdeki tüm eşyalar bizim bir günde arçelik oldu.
devamını gör...

kendime sözler vermiştim, sevemezdim kimseyi
çenesi düşmüş gözlerinin bana neler neler dedi
devamını gör...

aktrollerin bile arkasında duramadığı olay. onun yerine oksimoron olasılıklar üretip arifi zorbalamakla yetinmek zorunda kaldılar.
devamını gör...

bazen insan onu bile arıyor.
devamını gör...

fortuna favet fortibus

finarfin (yazar) )'den esinlenip kullandığım profil yazım.

bıraktı gitti. iki kültürleniyorduk. ne yapıyor acaba? inşallah iyidir.

burayı görüyorsan selam (el salladım)
devamını gör...

memelerde ıslaksa
çaresizlik yoktur.
devamını gör...

yalnızlıkla yalnız savaşamazsın.
devamını gör...

memelerden diye okudum şerefsizim. ay tövb. hep de böyle cumaları olur inadına...

çaresizlik mi.
susuyorum ve bir şarkı bırakıyorum.

devamını gör...

(bkz: sevilen latince deyişler)
devamını gör...

mermerden ıslak kuyu. kolaysa çık.
devamını gör...

fenerbahçe ne zaman bozdu
benim hayatım da o zaman bozdu
fener düzeldiğinde ben de düzelicem.
düzelemezse böyle gidecek artık.
devamını gör...

akıllı olma,şişko olma,gözlükleri at.
ben geliyorum deme gelemezsin.
kadınsan öldürürler,seks yaparsan ölüyorsun,hız yaparsan da ölüyorsun.
sesleri duyma,aynalara bakma,kim o? deme,kısa yoldan gitme.
elinde bıçak,sarımsak ve dua varsa yandın geçmiş olsun.
el feneri kullanma,sırtını duvara daya ama nemliyse temkinli daya,telefonun çekmiyorsa şarjın da yoktur,telefonu boş yere taşıyıp da yük etme.
devamını gör...

hayal kırıklığı..

öyle bir yerden kırılıyor ki.. öyle bir zamanda.. hiç beklemediğin bir anda.. aaallaaam güzel ya bu sefer dediğin inanmanın i'sini kullandığın anda.. geçmiyor da..

bana yine esmer günler..
devamını gör...

insanın başına ya meraktan ya kürekten gelir demişler.
hep bir merak, şu kapıya da bakayım, duvarın arkasını göreyim, mağaraya gideyim diye diye onca insan helak oldu.

merak etmeyin de diyemem insan meraksız bir hiç çünkü. ama en azından bir besmele çekin, yüce isa , rab bana yardım et, canım evren bana ışık ol filan deyin.

(her türlü inanç için de duamız mevcut)
devamını gör...

işid'in yaptığı bu çağrıya bir japon'un katılmasına mı şaşıralım, yoksa o japonun bu cihada gebze'den kalkıp gitmesine mi şaşıralım bilemiyorum. eskiden gündemimiz daha sıradışıymış.

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

geleneksel olan aile büyüklerinden birinin, modern olan da ailenin kendi istediği isimdir genelde. bizde böyle en azından. karşılaşabileceğiniz en yaygın isimlerden biri ilk ismim, iki dedemin ve bir amcamın ismi. kendi ismim de, o zamanlar için bayağı yeni bir isimmiş. kendi ismimde birilerini 30'lı yaşlarıma geldikten sonra duymaya başladım. bizim kuşak büyüyünce. o aralarda, bir furya olmuş demek ki. bugünlerde de, çok tercih edilen bir isim değil.

ilk ismim o kadar kullanılmıyor ki, okulda yoklama listesinde o isimle seslenildiği zaman cevap vermiyordum. birinci isim+ikinci isim+soyadı şeklinde söylemek zorunda kalıyorlardı. şikayetim var mı dersen, geleneksel ismim de sevdiğim bi isim olduğu için yok ama çocuğum olursa aynısını yapar mıyım? hayır.
devamını gör...

merdan, emre hoca siniri etti. konu sırrı.

niye anlamıyorsunuz, sevmedik, sevmiyoruz asla sevmeyeceğim. iki kanadın yırtılması bize sevdirmeyecek.

eski dilde yazayım "muhabbet kılamadık"
devamını gör...

filmde hayatta kalmak senaristin yatağından geçer, o yüzden senaristinizi mutlu edin.
devamını gör...
daha fazla yükle

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim