zaman tüneli

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

bir ara nemore vardı.
eğer ki bu tanımı görürsen size talibim hanımefendi.
evim yok, arabam yok, genel olarak hiçbir şeyim yok ama kocaman bir sevgi yumağım var.

sonracıma aura hanımı her gördüğümde de aynı şeyleri hissediyorum.

nevada
sissy

ve daha birçoğunuza talibim, teşekkürler.
devamını gör...

sevdikçe itiyor musun?????
peki, öyle olsun!


son ses açtım arabada geceye de sarkar inşaall
devamını gör...

onu bunu bırak da gel evlenelim
devamını gör...

(bkz: poetika)
devamını gör...

kendisini üslubundan dolayı, daha doğrusu üslubunu sevmem. ancak, son beyanları her ne kadar kabul edilemez olsa da tutuklanmasını anlayamadım. üstelik bu adam bunları yıllardır söylüyor zaten.

bir de şunu söylemeden geçemeyeceğim. yahu enver ağabey, yıllardır bozuk plak gibi sağcılar ahlaksız, solcular öyle mi çiçek gibi insanlar deyip duruyorsun.
en sonunda da solcular parayı sevmez gibisinden bir ifade kullanmışsın. ne diyeyim ben pes ediyorum ağabey.

t: bana sağcılar adam öldürdü dedirtemezsiniz diyen demirel'in solcu versiyonu olan gazeteci.
devamını gör...

bugünkü şarkılar hep ters köşe başlıyor he.

yayınına sağlık azizim.
devamını gör...

meclis genel kurulunun en yoğun çalıştığı ve aslında çatıştığı aydır aralık. çünkü bütün gündem bütçe görüşmeleridir. yani önümüzdeki senenin bütçesi bu ay içinde görüşülür, kabul edilir vs.

bu ayrıntıyı, o kürsüye milletin vekili olarak çıkan kifayetsiz şahsın neden elinde bir karikatürle alakasız bir konuyu bütçe görüşmeleri içerisinde konuştuğu anlaşılsın diye veriyorum. biz lgbt simgesini konuşalım, onlar o sırada itibardan tasarruf etmemek için yapacakları saçma sapan harcamaları finanse etmek için aldığımız nefese bile vergi getirsinler.

aptal yerine konmaya alıştık nasılsa.
devamını gör...

kesinlikle;

(bkz: pandasuratli).
devamını gör...

sağcıları sevmeyen yığınla solcu yerine hapse atılmış. geçmiş olsun. hepimiz hapse atıldığımız için hüzünlüyüz. elbet günü gelir çıkarız.
devamını gör...

bugün gördüm zorla satmaya çalışıyorlar artık
devamını gör...

azınlık cemaatimizden hayırlı kısmet bulmalarını istedim. bir tane varmış. 32 yaşında. yurtdışında çalışıyor. istanbulda okumuş. nazik bir dille reddettim. bu hanımlarımız gerçeğin farkına ne zaman varacak? sizin denginiz 40 lı yaşlardaki erkekler. 40-43 değil. 45+
devamını gör...

evet ülke müthiş bir halde tefecilik mafya artık reklam bile yapiyor rahat bir şekilde
haber
devamını gör...

bir ayağınızdaki çorabı çıkarıp, öbür ayağınızdaki çorabı çıkarmadan yatarsanız belki bir orta yol bulunur.
devamını gör...

anladık kardeşim pandasuratli *
devamını gör...

valla ben geçen gün nimet abladan aldım bir sürü bilet. istanbul’a geliyorum diye herkes sipariş verdi.
devamını gör...

ayaklarım çok üşümesine rağmen çorapla uyuyamam, uyumam.
devamını gör...

çorapsız uyumak.
devamını gör...

benim için yerli de olsa bu isim feyyazdır. feyyaz benim beşiktaşlı olmama yol açan kişidir belki de bu yüzden ona kızgın olmam gerekirdi ama olsun be bilen bilir feyyaz kral golcüydü.
devamını gör...

sokucam lgbtnize de
ulan millet aç
millet iş bulamıyor
daha büyük bir ton sorun var.
hukuk işlemiyor
eğitim bok gibi.
devamını gör...
daha fazla yükle

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim