zaman tüneli

sevgilimle öpüşeceksem zaman mekan fark etmez ya her an kabul
devamını gör...

ömer çelakıl saçlarından hallicedir. bazen bir kuş yuvası bazen arapsaçı arasında gidip gelmektedir. depresyon saçı olmasına ramak kalmıştır.
devamını gör...

3 numara. arkadaşlarım tarafından rus askerlerine benzemekle itham ediliyorum
devamını gör...

nevşehir yolları.

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

metroda, markette, hastanede, lokantada, hatta sokakta kedi köpeğin işi yok.

15 yıldır biriniz evlat edinseydiniz. olmuyor değil mi? zahmeti, masrafı, karakteri, yaşadığı travmalar ile uğraşmak zor geliyor.

sokaktan beş tane yavru köpek aldım bugüne kadar, dördünü idare edemeyip geri bıraktım. faydasız, hatta zararlı bir eylem olduğunu görüp karşı "tarafa" geçtim.

yukarıda "çocuklar, köpekler, kadınlar öldürülüyor" diye araya sapık ideolojilerini sokmaya çalışan feministlerin de canı cennete! bizden çok bebek öldürüyorsunuz caniler.
devamını gör...

insan olan, insan olanı bu saatte çalıştırmaz be kardeşim. esnek çalışma saatleri niyeyse hep geceye doğru esniyor.
devamını gör...

semicenk dinlemek.
devamını gör...

dogum gunun kutlu olsun sevgili hazall. ailenle sevdiklerinle birlikte daha nice guzel yaslarin olsun insallah.
devamını gör...

kimse demiyor ki "şunu bir dinleyip anlamaya çalışayım, belki sadece anlaşılmaya ihtiyacı vardır."

yok. maalesef yok. pardon, bunu yapanlar var, onlar da mesleği gereği yapıyorlar*. kimse kimseyi dinleyip anlamaya çalışmıyor artık. çünkü neden yapsın ki? vakti çok değerli, bu tür şeylerle yormayacak insanlar da var, direkt onlarla muhatap olmak istiyor. ben neden yapayım ki? ben de kendi içimde savaş veriyorum sonuçta, neden derdime dert ekleyeyim? ama yapamıyorum. "insanca" yaklaşmayı fazla benimsediğim için yapamıyorum. keşke ben de yapabilseydim.
devamını gör...

#3844772 bay sifir!!! sen beni tanimazsin amma(!) ben seni namindan tanirim. duyduguma gore dosta guven, dusmana korku salan, sozu hatri dinlenilen bir abiymissin. hey masallah... ayrica, ceyhan'da dogup dunyanin bir ucunda teeee miami'de yasadigim dogrudur. bir sikayetim yok ama. allah yazmasin kars'ta dogup kanada'da yasamak vardi neticede dimi? guzel dileklerin ve paylastigin muhtesem video icerigi icin cok tesekkur ederim, canimsin. hic suphesiz neon halaysiz bir dogum gunu eksik bir dogum gunudur. ne varsa bizim oralarin geleneklerinde var valla**...

ithamlara da gelince; sekilde goruldugu uzere caylak arkadas beni bile benden iyi tanitarak bazi gizli vazifelerimi ifsa etmis ve burada bulunus sebebimi aciga cikarmistir. gayri bu saatten sonra buralarda barinamam. hakkini helal edesin bay sifir :)
devamını gör...

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel

şu şekil.
devamını gör...

abd şeytanına karşı hizmet eden herkese saygı duymak boynumuzun borcudur. ruhu şad olsun
devamını gör...

suiyede suların durulmayacağını gösteren çatışmalardır. suriye ordusu cihatçılardan oluşurken sdg uluslararası gönüllü destekle içinde çatışan yabancı vatandaşlara sahip. ayağına taş değmesin sdg
devamını gör...

para için bile olsa sovyetler'e büyük iyilikler yapmıştı. dün hapisahanede ölmüş. ruhu şad olsun.
devamını gör...

yarım saattir örmeye çalışıyorum
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

say yayınlarının yaptığı gibi adamın kitabının en çıtır bölümlerinden seçmelerle otuz ayrı kitap halinde insanlara schopenhauer'i sunmak büyük bir terbiyesizliktir.
bugün önüne gelen ahkam kesiyor.
kitap doğu batı yayınları tarafından orijinalinde olduğu gibi tam metin halinde türkçeye çevrildi yakın zamanda. (isteme ve tasavvur olarak dünya)
devamını gör...

öyle büyük bir sanat eseridir ki scorsese bu filmi kabul ettirebilmek için cape fear'in de içinde olduğu bir kaç gişe garantili standart hollywood filmi çekmeye razı oldu. scorsese'nin de sonradan silence filminde ele alacağı, tanrı'nın sessizliğini arka plana alan alternatif bir incil yorumudur. her bünyenin kaldıracağı bir film değildir.
devamını gör...

yorgana gerek yok , sarılsan yeter .
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

sokaklarındaki protestolarla birlikte islami rejimin sonunun geldiği ülke.

https://x.com/justchangingun/status/2008568304781373720
devamını gör...
daha fazla yükle

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim