zaman tüneli

yeteneksizim türkiye. en değerli yeteneğim; yeteneksiz dümdüz ve de içki ile çalışan bir bünyeye sahip olmam.
devamını gör...

aramızda kurtuluş savaşını gören yazarlar olduğu için onlar bu versusa plak da ekleyebilir.
devamını gör...

beyaz yakalılar yani hobileri olan insanlar
daha fazla vergi versin
esnafa muhtaç olsun
patronlar daha fazla kazansın
devamını gör...

erdemli insanım.
devamını gör...

zugra ile coffee time vol. 2

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

ula o işte ince iş vardır gakko.
devamını gör...

yasal hakkım var diyen uzman çavuş beline silah takar,okul basar.yasal hakkım var diyen polis beline silah takar,tartıştığı komşusunu,trafikteki sürücüyü vurur,savcı bayan savcıyı vurur.bunlara hiçbir kontrol yok,arama yok basit bir kimlik gösterirler.bir şey yapılmaz bunlara.örnegin birisinin mahkemlelik oldugunu düşünür isek,acaba kürsüdeki hakimin belinde silah var mıdır diyemi düşünecek?böyle adalet sistemi olur mu?yasanın ve kanunun koruyucularına karşı bizi kim koruyacak?güvende miyiz hiç sanmıyorum.
devamını gör...

molla ajanları provokasyon amacıyla cami yakmaya başladı. biz bu oyunu biliyoruz. camide bira içtiler, türbanlı bacılarımıza işediler falan diyenler ile bunlar aynı maşanın farklı uçlarıdır.
devamını gör...

bunu eleştiren bakanın kızının sosyal medya hesabından: "londra'da bilmem kaçıncı noel'i kutladık" şeklinde paylaşım yapması da yine insanımızın; onurlu, gururlu, dürüst, haram yemeyen ve gerçek müslüman oldukları günleri özlemle anmamıza sebep olur.
devamını gör...

ınstagram, kevin systrom ve mike krieger tarafından 6 ekim 2010 tarihinde kuruldu. ilk etapta ios için yayınlandı. "fotoğraf çek, filtre ekle ve paylaş" moduyla amatör fotoğrafçılığa teşvik eder durumdaydı. amacı filtre olan bir platformda, "filtreli fotoğraf paylaşıyorlar" diye çileden çıkmak da, "sütte neden süt tadı var?"diye sormak gibi.

sosyal medya deyince ilk akla gelen ve kullanıp kullanmamanın bir zeka göstergesi olmadığı görsel paylaşım platformu. zamanla kullanım alanları genişledi ve artık e-ticaretin de önemli bir adımı.
kullanmanın havalı olmadığı gibi, kullanmamanın da havalı olduğunu düşünmüyorum.


çok çeşitli içerikler mevcut. bu içeriklere ne derecede maruz kalacağınızı da sizin seçtikleriniz filtreliyor genellikle. kullanananı gerizekalı ilan edenlerin argümanları bana çok saçma geliyor.

mesela, ne şiddetle kullanacağın senin takdirinde iken, insanların hayatlarını gasp ediyor, mal ediyor gibi bir iddia oldukça komik. sürekli orada olmak zorunda değilsin. yoklama alınmıyor.


tabi ki normalden cilalı hayatlara denk geleceksiniz, zira insanlar mutlu anıları ya da güzel olduğunu düşündüğü anları paylaşmaya meyillidir. bir insanın ınstagram paylaşımlarına bakıp onun hayatı ve karakteri ile ilgili yanılgıya düşmeniz o kişinin sahtekarlığından ziyade sizin insana dair pek fikriniz olmadığını gösterir bana kalırsa.

kullananın dert etmesi "güzel foto, like atam" deyip geçmekle çözülecek bir şey olabilir. kullanmayanın dert etmesini çözemeyiz gibi. kullanmayıp, mecrayi ve kullanıcıları asagilayanlar bana her icatta "şeytan işi bu" diye yaygara koparanları hatırlatiyor. kullanmiyorsun işte, derdin ne?
devamını gör...

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel

kadıköy eminönü vapuru, az önce
devamını gör...

sizin de fırsat bu fırsat ekonomik boykot yaparak 'yandaştan da almıyom lan' diyerek cevap verebileceğiniz mantıksızlıktır.
devamını gör...

başlık ilk entri uyumu mükemmel, beyaz yakalıların, emeğiyle geçinen kesimler arasında en örgütsüz ve en bilinçsiz kesim oluşunun altını yanlışlıkla çizmiş. "fakirleri" dövün ahahahahaha
devamını gör...

#3850743

madalyamı verin. arz ederim.
devamını gör...

adam bunu ciddi ciddi anlatıyordu bir yerde koyun müritleri de inanıyordu, evet
devamını gör...

her türlü molla, sosyalist ve komünist rejime karşı olduğumdan dolayı iran yönetimine müstehaktır .

ulan adamlar orada canı ile uğraşıyor buradaki diyor ki siyonistler çıkartıyor eylemleri. hiç mi dönüp bakmadınız lan irana hiç mi iranlı biri ile konuşmadınız. ne biliyorsunuz ki siyonizm cart curt.

iran,venezuela,arjantin, küba gibi ülkeler patlamaya hazır bomba fitili yakmak kalıyor sadece. peki fitil bu kadar basit yanıyorsa sorun yönetimde midir? halkta mıdır?
devamını gör...

öldürülenlerin sayısı 300 bini geçmiş yahudi olmayan çocukları "tecavüz edilebilir çocuklar" olarak gören siyonist zombiler öyle diyor
devamını gör...

bütün ekonomik çarkı döndüren kesim beyaz yakalılar olduğu için, dönemsel moda ürünlere ofis arkadaşında da olduğu için manyak gibi para akıtmayı kesseler, emperyal patronlara büyük bir tokat atacakları kesin. ekonomik boykot en çok beyaz yakalılar yapınca işe yarar.
devamını gör...

gençler sanırım ilk danışmanlık anlaşmamı yapmak üzereyım. ortaya karışık iyice karmakarışık hale geliyor:) kaoslar yenı doğumlar getiriyor. siz yeter ki çalışın. işi yapma koşullarıma ok denildi, resmı evrak inceleme sonrası fiyatımı vereceğim. grup şirkete danışmanlık yapmak hoş olabilir.
devamını gör...

şurada normalsozluk.com/entry/3845778
ve şurada görüşlerimi anlattığım konu. normalsozluk.com/entry/3850204
devamını gör...
daha fazla yükle

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim