zaman tüneli

chpliler niye sıraya girmiş sallıyorki.
partizanlığı bir kenara bırakırsanız.
her seçim olan tiyatro şu: erdoğan tüm türklerin ve müslümanların liderini oynuyor.
chp lideri olan şahısta ermenistan vatandaşı gibi konuşuyor.

hdpli bir arkadaş şunu sormuştu. türkler hakkında bişeyi hiç anlamıyorum.
ne?
o partiye (chp) niye oy veriyolar?
polonyalı bir tanıdık şöyle demişti:
chp'nin başındaki adam silah fabrikalarını abd'ye satacağını söylüyor.
herkese bol keseden zam yapacağını anlatan bir şarlatan. nasıl oluyorda bu ülkenin yüzde 20si gidip o partiye oy veriyor?
devamını gör...

ben de diziyi beğenenlerdenim. kitabı lisedeyken okumuştum, hiç sevmemiştim. diziyi de sevmedim o yüzden, hikayesini sevmiyorum çünkü. ama başarılı olduğunu düşünüyorum bir dizi olarak.

bildiğiniz gibi bacınız tiktokır artık. umarım 10 sene sonra "vidyoma gül attı sonra altınlarımı alıp kaçtı" gibi bir mağduriyetle müge anlı'da almam soluğu. her neyse.

bu ucube kemal'i savunan pek çok kadın görüyorum ve üzülüyorum. buradaki kezolar başta olmak üzere defaatle herkese şunu hatırlatmak isterim: size sadakat "borcu" olan kişi partneriniz. hemcinsleriniz değil. bu demek değil ki evli bekâr takmadan adamların üstünü başını parçalama taraftarıyım. ben böyle bir öneride bulunmam kimseye. ama gerçekler de bunlar.

saplantılı bir sapığı romantik aşık diye bağırlarına bastılar bi kısım. şaka gibi. bu eleman zaten obsesif olmadan da sapık. pedofili çocuklara yönelik cinsel ilgi. ergenlerinkinin adı başkaymış. unuttum şimdi. ama sapıklık sapıklıktır.

o yıllarda 15 yaşında kızları 40 yaşında adamlarla everiyorlardı diye de benim bu algım değişmiyor. sana bir şey teslim etmeye gelen liseli kızı laps diye eşşek kadar adam öpüyorsan bir sorun olduğunu düşünüyorum. yaş farkını cartı curtu geç insanlar karşısındaki korkmasın diye yaşıtına bile yapmaz bunu. ben burada derin aşklar bulamadım, öküz birisiyim.

aynı zamanda bir başka kadını da mağdur etmiş bir adam bu. bu kadınların da aklı normal değil, o ayrı mesele. onlar da masaya yatırılır. erkeğe saldırmak peşinde değilim. herkese aklıselim bir şekilde saldırırsak memnun olurum. bunu söylüyorum...

bu kadar yorumum.
devamını gör...

seviyeli diyor. benlik bir durum yok anladığım kadarıyla.
devamını gör...

güzel bir cuma akşamı oluyor. bugün de haber gelmedi. bu yüzden cumartesi pazarı da evde geçireceğim. bu benim için mutluluktur. insanın evi gibisi yok.
devamını gör...

kimle konuşsam herkes süper on numara tek yavşak benim heralde diyor ya birisi.
ne kötüler gördüm kendisini iyi zanneden. insan günün sonunda hep kendisini haklı çıkarır. bir bahanesi vardır hep. kendi kendini ikna eder. başkalarını değiştirmek ister ama kendisi değişmez değişmek istemez.
herkes kendi aklını alır ona sahip çıkar.
iyi niyet gibi şeyler insana doğuştan yüklenmiş bir durum bence.
ve bu çoğu zaman en azından bu dünyada iyi değildir.
iyi niyet yapılan kötülüğü bile anlamaktır aslında. neden böyle yaptı diye bir yoruma varmaktır.
iyi niyetinden kaybetmek korkaklık yüklü değilse umursamazlık değilse hatta saflık değilse en azından vicdanen rahat olmaktır.
çok pişman olmaz insan çok düşünmez.
aynı kaybetmeleri çok yaşıyorsa insan artık değişme zamanı gelmiştir.
devamını gör...

onu küçümsemek değil; kalbin olmadığı bir yere umut vermemektir. çünkü bana göre sahte bir "evet" gerçek bir "hayırdan" daha fazla kırabilir insanı ve ben kalp kırmayı sevmiyorum.
devamını gör...

seviyeli bir ilişkimiz var.
devamını gör...

geçen yaz bitimi ekili olan sümbül ve zambak soğanlarını saksıdan çıkardıktan sonra yıkayıp kurutup 4'e 5'e bölerek kaldırmıştım.bugün ekmek için poşetinden çıkardığımda her parçanın sürgün verdiğini gördüm.
bu sene oldukça fazla sümbül ve zambak açacak terasımda..
devamını gör...

sevgili kardeşim.
beni bu gece öyle bir yere getirdin ki, bütün çocukluğum, gençliğim, bütün hayatım gözlerimin önüne serildi. utanmasam ağlayacağım valla.

gerçi tam yanımdasın neden buradan yazdım, sanırım şov için*
devamını gör...

acem bunlara iyi oyun yaptı. inşaallah kazanırlar.
devamını gör...

yunana iteleyelim, bonusta turabi olsun.

(bkz: good greek boys)
devamını gör...

çok şükür aç değilim açıkta değilim daha da önemlisi kendime ve sevdiklerime yetebiliyorum. bunu nimet sayarım.

elbette ömrümü törpüleyen çok şeyler yaşadım, gördüm ama bu mevcut durumumu topyekün şanssız olarak tanımlamak için yeterli değil.

kötü şeyler olduğu kadar iyi şeyler de oluyor. bu şartlar altında kader bana küsmüş dersem biraz nankörlük etmiş olurum.

tanrının az verip aratmadığı çok verip kudurtmadığı kullarından birisiyim. şans mı? ona inanmam ben çabaya dayalı nasibe inanırım.
devamını gör...

sol dizim.
devamını gör...

hepsinin ortak özelliği kötü şarkı yapıyor olmaları, al birini vur ötekine.
devamını gör...

masumiyet müzesi.

herkes eşyalarını kontrol etsin *
devamını gör...

dawnton abbey 2.sezon
devamını gör...

uzun zamandır ara ara içtim ama ben içerken çomarlar gibi kendimi kanıtlama çabası içerisine girmedim öküz gibi bir şişe viskiyi bir oturuşta içmedim keyfim yerine gelsin diye şarap bira içerdim oda az miktarda. aylardır içmiyorum alkolü bıraktım hiçbir yararı yok boşa param gidiyordu. ergenliktir.
devamını gör...

bunların kazandıkları belediyelerin üç ortak özelliği var.
1- en genç yaşta arabalara sahip şehirler olmaları,
2- en çok sosyal yardım alan şehirler olmaları,
3- en yüksek kaçak elektrik kullanım oranına sahip şehirler olmaları.

kardeşlik, eşitlik falan filan.
türk milletinin sırtındaki parazitsiniz a.k.
devamını gör...

benimle sakın polemiğe girmeyin !

dikkat şahan çıkabilir adlı programda türkücü berkut adlı karakterin sık kullandığı repliktir.

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

rabbim biliyor
1.90, kumral, fenerli erkeği bulunca gözümün dönüp azıcık olan komikliğim ve aklımın kaybolacağını
beni de bunla sınıyor rabbim!
baktım olmuyor, zaten bekar olma işini fazla abarttık kedi annesi chpli teyze olurum...
devamını gör...
daha fazla yükle

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim