zaman tüneli

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel


bugün kendimize içiyoruz… kadınlar günümüz kutlu ola…
devamını gör...

tanım: ölmüş babadan kalan o yarım sigara paketini saklamak için almak.
devamını gör...

ikinci nesil yazar.
iyi sözlükler.
devamını gör...

çok içilmesi halinde sorumluluk kabul edilmez.
devamını gör...

triyas dönemi'nde yaşamış 6 metrelik sürüngen. hem de sığ sularda yaşayıp avlanmış. ay çok çirkin allah affetsin. evlat olsa sevilmez. üstelik 6 metrenin yarısı da boynu. 3 metre boyun mu olur, öğğ. zürafanın amca oğlu ama daha çirkini.

tamamen etçil bir hayvanmış bir de. bu insanın rüyalarına girer. tam van gölü canavarı filmi çekip oynatmalık bir arkadaş.

sığ sulardaki ekosistemin değişmesi, denizde rekabetin artması ve değişen koşullara o uzun boynu yüzünden adapte olamaması yüzünden yok olmuş. aman iyi olmuş. tipe bak.

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

şahsi nedenlerle yeniçerileri kaldırarak istanbul ekonomik hayatına şık bir darbe vuracağını öngörememiştir. bununla birlikte, yeniçerileri kaldırsın, tamam ama ilaveten bütün kıyafetlerinden ordu marşlarına kadar 500 yıllık bir ordu tarihini de yok etmiştir. büyük saçmalık..
devamını gör...

deniz olmadan yaşayamam.*
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

duygusal davranışları tamamen hayatımdan çıkardığımdan beri çok rahatım her şey belirgin ve net olmalı. duygusallık cehaletten besleniyor halbuki hayat bunu istemez. başarı realist düşünceyi ve mücadeleci olmayı gerektirir. duygusal insan hata yapmaya müsaittir parası yoktur gider evlenir saftır kandırılır parasını kaybeder hacıya hocaya güvenir kendini geliştirmez çünkü duygusal düşünce buna ket vurur kendini avutur korkaktır.
devamını gör...

kitlelere söylemini ne kadar çok söylersen o kadar kabul ettirirsin ilkesizliğinden yola çıkan ve terör desteği ile trollük arasına sıkışmış kültür.
teröröcüler ve uzantıları tarafından bolca kullanılmasından ve dernek adı altında yuvalandıkları çakal yataklarının isimlerini bol bol değiştirmelerinden bile anlarsınız.
kümelendikleri yerde tenya gibi beslenip zarardan başka üretimi olmayanlara bakın işte onlar bunlardır.
terör mü bunları doğurdu bunlar mı terörü besliyor işte orası keşmekeş.
devamını gör...

bu sloganı atan karılar genelde vitaminsiz ve yamuk oluyor.

anne babası kuzen muhtemelen ;)
devamını gör...

ilkokul öğretmenliğinde kuraldır (bir öğretmen kızdan):
- bir sınıfta bir çocuk tuvalet izni isterse, sınıfın yarısı aynı anda tuvalet izni ister.
- hiç itiraz etmeden izin veririm çünkü iki tanesi mutlaka doğru söylüyordur.
"ya kalanları?", diye sorduğumda,
- zaten derse 15 dakika konsantre oluyorlar, bir hava alıp gelsinler, bir şey olmaz,
demişti..
devamını gör...

250 milyon yıl önce dinozorlar henüz etrafı ele geçirmeden önce yaşamış bir sürüngen. kendisi otçul. tipi çok komik. zaten boyları da en fazla 2 metreye kadar uzamış. bir köpek veya bir domuz boyutunda olduğu bilgisi mevcut. kızım ilk gördüğünde ayyy ne tatlığ diye bir tepki verdi. (bu çocuğun canlı sevgisi beni güldürüyor)

kendisini sevdim. sevimli bir yapısı var. bitki örtüsü zamanla değişince yediği otlar tükenmiş ve bu arkadaş allah'ın rahmetine kavuşmuş. iyi bilirdik.

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
tipe bak tipe. eşoğlueşek.
devamını gör...

yakında gömülü resim düzenleme özelliği de gelecek
filtreler falan da olacak
takip de kalın
çarkı çevirmeyi unutmayın
devamını gör...

iran savaşında beklediğim gibi hareket ederlerse, sanıyorum bu özgürlük, demokrasi, kardeşlik soslu bölücülerin sloganlarını çok uzun yıllar duymamaya başlayacağız.

bunları 40 senedir yemiyoruz..
devamını gör...

size eurovision’un en büyülü ânını “bir gif dizisi” ile anlatmaya çalışayım o zaman.

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

çok hızlı çoğalabilirler
www.instagram.com/reel/DOgg...
devamını gör...

bizim ülkemizde mahalle baskısını umursamazsan aşından eşinden edebilirler seni hatta daha ileri boyutlarda başka türlü olaylar başınıza gelebilir. artık insanları uyarayım bir şeyler değişir dönemi bitti. ya uyum sağlarsınız istemeseniz de inanmasanız da topluma uymak zorundasınız veya başka ülkede yaşarsınız başka yolu yok. herkes ektiğini biçer yok fakirleştim evde ekmeğim yok şunlar başıma geldi diyene de artık üzülmüyorum.
devamını gör...

severim. denize kıyısı olan bir orman biliyorum. orayı fazla kişi bilmiyor. kısmet olursa yazın gitmeyi planlıyorum. bakalım.
devamını gör...

tanım: zihnin, taşıdığı düşüncelerin ağırlığı altında yavaş yavaş çöküp yaşamı karanlık bir işkenceye dönüştürdüğü tükenişin derinden gelen yankıları.
devamını gör...

boş iş.
devamını gör...
daha fazla yükle

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim