zaman tüneli

sağlığım fena değil. bugün mercimekli köfteyi fazla kaçırmışım onun verdiği eza mevcut. onun haricinde iyiyim. doğum günümü kutlama nezaketinde bulunmana çok sevindim. ben de sana bir müjdeli haber vermek istiyorum;
sezgin yeni bir şampuan çıkmış.
devamını gör...

özledik be kardeşim

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

biz insanlar güvercinlere bakıp gülümsemeden gideceğimiz yere varamayız çünkü.
devamını gör...

ne bileyim ya!
devamını gör...

hala bir evim yok. dışarıda dolanmaya devam ediyorum.
devamını gör...

gorelim mevlam neyler, neylerse guzel eyler dedirten tiptir. demekki kismetinde yokmus. zaten ateist oldu mu oruc otomatikman bozulur da ustune bi de olayi resmilestirmek icin iftara 1 dakika kala gofret de yemisse veya agzina hurma da (bilhassa acve hurmasi) atmissa, gecmis olsun. artik yapabilecek pek bi sey kalmamis demektir. ama yani hani, sen de ateist olacak zamani buldun.

yani ben iftara 1 dakika kala dinden cikmak istesem, yani 'aslinda her sey tesaduf' diyen bi gorusu benimseyecek olsam, bu fikir iftara 1 dakika kala aklima geldiginden yola cikarak bu tesaduf olamaz der, tam aksine daha fazla baglanirdim dine. bu arkadas bahtsizmis herhalde. evet.
devamını gör...

bunu da normalleştirmemek lazım. bırak karşındakini, kendine saygısı olan insanın yapmaması gerek.
devamını gör...

lüks saat ve lüks valiz, çanta gibi şeyleri kişisel kullanım/hediyelik eşya kapsamında ülkeye getirmek mümkün mü acaba vergi ödemeden. mesela 5 kişi ailecek gittik herkes kendine bir şeyler aldı diyelim. bu gümrüğe takılıyor mu acaba merak ettim.
devamını gör...

metin oktay'dan da fatih terim'den de hatta bülent korkmaz'dan da daha büyük galatasaraylı.
devamını gör...

bunu yapan birkaç kız arkadaşım olmuştu önceden. neden ve nasıl yaptıklarına asla anlam veremiyordum ve veremedim de. bir de asla fark edilmediklerini sanıyorlardı* kısaca saçma ve çok yorucu bişey değil mi romalılar?
devamını gör...

(bkz: danışmanlık ücrete tabidir)
devamını gör...

(bkz: bütün yollar roma'ya çıkar)
devamını gör...

viagra yeterliyse.
devamını gör...

biz de deriniz
devamını gör...

derin= devlet değildir. size kök ve ambu bir de bambu falan yazsam mistik dersiniz. derinlik kalple olur, öyle bıyık bırakıp çakarlı araçla olmaz. hocayı, çınar osman’ı alıp size gelsek külliyeye yemin ederim kaçacak delik ararsınız. etrafım çakal sürüsü dolu, her gün sigara yak işaret çek, fetöye merhamet, ypgye, tuzcuya merhamet, tacizci zaten dışarıda katiller baba oldu, biz ne yapacağız biz de derin olduk ne yapalım bir kolda biz kurup 5. kolu kırıp ortadan ikiye ben ten mi, ten ten mi olalım. insanları aptal yerine koyuyorsunuz. ne burası ne de ekşi masum değil, kendi halinde yazanları tenzih ediyorum. kardeşim dediği adamı zehirleyecek kadar aşağılık insanlar var, haydi bana zehir işlemez de of. buradan da çıkmak gerek. herkes her şeyin farkında.
devamını gör...

bazen bir şiirdir..

dün fena sıkıldım akşama kadar
iki paket cigara bana mısın demedi
yazı yazacak oldum, sarmadı
keman çaldım ömrümde ilk defa
dolaştım
tavla oynayanları seyrettim
bir şarkıyı başka makamla söyledim
sinek tuttum bir kibrit kutusu
allah kahretsin, en sonunda
kalktım buraya geldim

şair: orhan veli kanık
devamını gör...

bu adam banko oynar. oynatacaksınız..

o kadar!
devamını gör...

gotik biri sanırım. ayrıca alttaki tanımına bakarsak sadece bir flörtü var
devamını gör...

başkalarının kalbini kıracak kadar fütursuzca konuşmayı "ben dobra biriyim, doğruları söylerim" diye ambalajlamak.
devamını gör...

eski çağlarda da insanlar kötü niyetlilerdi, öyle güzel değerlerin, iyiliğin hüküm sürdüğü bir dönem olmadı muhtemelen. bunun sağlamasını yapabilecek bilgi ulaşılabilir değil. belki de insanların bu açıdan en iyi oldukları bir çağdayızdır. ınsanlar durduk yere iyi olmazlar, buna zorlanmaları gerek. ıyi bir hukuk sistemi gerek. psikopatlarin, sosyopatlarin bir aşamadan sonra öldürülmesi gerek belki.
devamını gör...
daha fazla yükle

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim