zaman tüneli

#3669851

galatasaraylıyız ve katıyız. kendini ispat etmeye devam etmeli.

vay be... 2006 yılında 66 forma numaralı arda turan'ın mlada maçında yaptıklarını anımsıyorum... o zamandan belliydi "büyük futbolcu" olacağı. oldu da. özel çalkantılı hayatı burada mevzu değil.

şimdi, uzaklarda, zor şartlarda, deplasmanda 4-0 ile şampiyon oluyor. belki de ben bunu yazarken 5-0 veya 4-1 olur.

çok yetenekli, büyük potansiyel sahibi ve nâdir genç türk teknik direktör...

tebrik ederim.
devamını gör...

çok güzel bir kadın, vloglarını çook uzun zamandır izliyorum. bu kadar popüler olmadan önce izlemeye başladım, 4 senesi falan vardır. hayatı yaşama şekli ve bakış açısını seviyordum, krakterini de gördüğüm kadarıyla biraz kendime benzetiyordum.
ama şu en son ilişkisinden sonra çok soğudum, hatta o çocuğu görmemek için takipten çıktım kızı. yani, sen hem o kadar güzel hem de hayatta kendi standartları olan bir kızsın, gökalaf mı cidden? çok, çok kötü. bu hayatta benden kötü erkek seçimi yaptığına emin olduğum az kişiden biri*. şaka bu arada, artık seçimlerim o kadar kötü değil. evet, çünkü seçim yapmıyorum.
neyse, sanırım ayrılmışlar. iyi olmuş, artık takibe alabilirim tekrardan.
devamını gör...

onun için dönerci açıyorsan icerde küçük de olsa bir konveksiyonel fırın olacak.
bu gibi durumlarda " buyurun ben size bir çay ikram edeyim, içene kadar taze pidemiz çıkacak " dersin.

ama nerde esnaflık?
alayı şarlatan bunların.
devamını gör...

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel

alaçatı kitap günleri
fularsız entel söyleşisi
devamını gör...

genelde atatürk fotoğrafları ile profil oluştururlar.
bir bakmışsın ki hande yener'e "halkın sanatçısı" diyerek bir post yayınlamış.
devamını gör...

bunun bir de yeşil site solcusu, twitter solcusu gibi versiyonları var.
bunlardan bazıları özellikle eski tüfekler çok sağlam. yeterli donanım yoksa uzak durmak lazım.
diğerleri ile pinpon topu gibi oynamak hobilerimden.
devamını gör...

şimdi şöyle. mesela burada. sol fireym dediğimiz hadisede 20 tane başlık varsa 18 tanesinde söyleceğim bir hikâyem var, anı filan, veya bilgim. bana derler ki, -sen nasıl okumamışsın. yalan söyleme."

vallahi tahsilim yok. görmüş geçirmişsin kısmına da katılmıyorum. gördüm geçirdiler. bu da bir tecrübe somuçta. acımadan geçirdiler. defalarca ve kerelerce...
devamını gör...

lavaşım taze çıktı lavaş vereyim abime.
devamını gör...

fikri ve bilgisi olmayıp facebooktan gördükleri yalan yanlış bilgilerle solculuk oynayanlara taktığım lakap.
devamını gör...

ben kahvaltı sevmem, herhangi 4 kişi olabilir hatta iptal bile olabilir o yüzden. *
devamını gör...

koca insta hesabımdan iki tane çıktı bunlardan "tebrik edeceksiniz" yazmışlar.
milli takım hariç bir zamanlar taraftarı olduğum şanlı beşiktaşımın bile 11'ini sayamayacak olmanın verdiği rahatlıkla takipten çıktım denyoları.
sanki gidip krampon taşımışlar. bütün sezon link arayan tipler.*
sanki sistemi bilmiyoruz, bir de kendilerini legal-leştirecekler mercimek kadar akıllarınca.
bir tane daha var bu sezon bunlardan. dilim varmıyor ama kaldıracla yükseltilmiş olanı diyorum.
bu anlamda al birini patlat ötekine.
devamını gör...

batısal anlamda ilk simge sağın denemesi. o konsere çıkarsan seni de geçmişe gömeriz lakin dua bacı.

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

#3973267

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

murat murathanoğlu kadar güzel los angeles lakers diyen yoktur bu memlekette. bir de çok güzel lamar odom derdi. ben çocukken, enbiyey tivide.
devamını gör...

sosyal pilim bitti
devamını gör...

oyunculuğunu abartılı, fazla gösterişçi, metod oyunculuğunun tuhaf bir yorumu olduğunu düşünüyorum. dengesiz ve ani patlamalarla dolu, diskurlara ve monologlarla süslenmiş performansı üzerine yapıştı. işin acı yanı, insanlar ve sonradan gelenlerden bazıları da iyi oyunculuğun bu olduğunu düşünerek, al pacino taklitlerine dönüştüler. oysa ki gerçek al pacino bu değildi. onun oyunculuğunun sınırlarını 1973 yapımı scarecrow'da ve the godfather part 1 ile kısmen 2. filmde görebiliriz. sonrasında al pacino artık başka ve ticari bir oyuncuya dönüşüyor. yani mesele oynayamaması değil, bilerek inanmadığı bir şekilde oynaması. bahsettiğim tarzın en trajik ve mümeyyiz örneği devil's advocate'teki şu meşhur sahne. bir de şarkı söyleyip, üzerine tüy dikmiyor mu.

devamını gör...

nesli tükenmekte olan bir dalın son temsilcilerinden.
sanatçı teknik direktör deyince biraz geçmiste kalan üç beş babayı saymazsak denizli geliyor bir de rahmetli lucescu.
bu adamlar futbola zanaat değil sanat gözüyle bakan adamlar.
eline verdikleri love denen herifle bile iyi işler yapmaya çalışmış bir hocadır kendisi.
michelin yıldızlı şef statüsünde bir adama donmuş tavuk verip dünya standardı bekleyemezsin.
o yüzden mevcut futbol düzenine bu adamlar fazla gelir.
devamını gör...

#3973847
çaktırma :d
devamını gör...

aypon çaldı.
devamını gör...

bugünlük bu kadar kafa şişirdiğim yeter, gidip biraz muhteşem yüzyıl izleyecegim. hadi eyv.
devamını gör...
daha fazla yükle

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim