zaman tüneli

yani hevesimi aldım, artık nadiren kullanıyorum diyebilirim. default browser'ım norton neo zaten ai browser olduğundan bunun yapay zekası neo'yu kullanıyorum genelde, kullandığımda. google arama zaten ben istemesem de google gemini'ı hizmetime sunuyor bir süredir. haha. microsoft copilot'ı bayağı yoğun kullanmıştım bir de, bir zamanlar. chatgpt'yi hiç kullanmadım sayılır. 1-2 denemiştim sadece. grok da aynı şekilde. buna sadece 1 soru sormuştum hatta.
devamını gör...

"hayırdır birader" diye de cevap verebilirdi. hep bardağın boş tarafından bakıyorsunuz.
devamını gör...

piç rolleri iyi oyanayan abdli aktör.
devamını gör...

#3974715

emine hodja’nın tanımını görünce serdar nalçakar’ın ilk çözüm sürecinde attığı bir tweet aklıma geldi. “apolar kovalent bağ değil, sayın öcalanlar kovalent bağ diyeceksiniz!!!” minvalindeydi.

anlamlı…
devamını gör...

doğal zekayı bile yeterince kullanamıyoruz ki yapaya sıra gelsin.. beynimiz sünger olmuş, düşünceler içinden sızan su..
devamını gör...

4 senedir sezonun hemen başında havlu atıp, sezon sonunda şampiyonun ortalama 25-30 puan gerisinde kalıyorlar. 30 puan dile kolay, 10 maç demek. nerdeyse sezonun 1/3'ü demek.
bu 4 sezonda galatasaray'dan 100 puan fark yemişler. büyük takımlar kötü süreçler geçirebilir elbet ama bu da çok normal değil.

buna rağmen özellikle büyük maçları iyi oynuyorlardı. bu sezon ondan da olmuşlar. beşiktaş'ın derbi galibiyeti yok. sahasında 3 derbiden tek beraberlik dahi çıkaramamış. bu büyük takım kimliğine zarar verir.

4 sene önce noldu da bu hale geldiler bilmiyorum ama bir şekilde toparlanmalılar. beşiktaş'ı civcivlere nazaran daha çok sever, saygı duyarım. tek golle şampiyonluk kaybettiğimizde çok üzülmedim şampiyon beşiktaş olduğu için. geçen akşam florya'da beşiktaş formalılar vardı, beraber eğlendik. kendilerini toparlasalar da onlarla rekabet etsek.
devamını gör...

bence olay yargı yapısında kapsamlı değişiklikler öngören referandumun yapıldığı 12 eylül 2010 tarihinde başladı. bu halk oylaması ile anayasa mahkemesi ve hakimler ve savcılar yüksek kurulu'nun (hsyk) yapısını değiştiren 5982 sayılı kanun değişikliği evet oyu çoğunluğu ile kabul edildi. sonra da hiçbir şey eskisi gibi olmadı tabii.
devamını gör...

çünkü herkesin illa manitası olacak diye bir kanun yok.
devamını gör...

en iyi starwars filmi oldugunu iddia edenler cogunlukta.

jyn rebellion lardan bir anne babanın kızıdır. cocukken sith ekibi annesini gozu onunde oldurur. babasını tutuklar. babası karanlık taraf icin bilim adamı olarak calısmak zorunda kalır. jyn kacar ve onu rebellion lar buyutur.

--- spoiler ---


-there is no hope.
-the force is about the hope. thats what we believe in.

-dont u belive to the cause?
-jyn: it gave me nothing but pain. why should ı believe it_

-u are not the only one who lost everything jyn. ı am with the force since ı am 6. but some of us do something about it.

-ı did many things for the force. assasins. bad things. crimes. every time that ı couldnt handle what ı did ı said it was for the cause. if ı give up now ı couldnt look myself at the mirror. ı am coming with u.

-ı believe you.
-jyn: ı am not used to people to be there when things are bad.
-welcome home.

-ı am with the force. the force is with me.

-highness. the transmission they sent us. what did they sent?
-leia: hope.

--- spoiler ---
devamını gör...

tanımları okuyanlar da 25 yıldır iktidarda olup ülkenin halinin sorumlusu sanacak. yazık, bazen oksijenli teneffüse geçmelisiniz.
devamını gör...

cok ama çok saçma önerme.
her zaman anlam ifade eder. tersini söyleyenler sözlük anlamı ile cahildir.
tabi şu var, eğitim kadrolarında benim için eşdeğer olan liyakatsizlerin ve bölücü terör destekçilerinin acilen temizlenmesi şart oğlu şarttır.
üniversite bir zamanların en keyifli yerleriydi bu güze ülkede. sonra bir şeyler oldu.
ayrık otları, sarmaşıklar, zehirli mantarlar sardı güzelim yerleri.
devamını gör...

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

çin üretimi ve küresel konumu (2025-2026 verileri)
sanayi ve imalat: dünya imalatının %29'unu tek başına üreten çin, 4,8 trilyon dolarlık imalat katma değeriyle küresel bir üretim merkezidir.
çin üretiyor, abd tüketiyor dünya seyrediyor.
devamını gör...

hep o graham'ın yüzünden.. telefonu sevgilisi allessandra lolita oswaldo (alo) ile konuşabilmek için icat etmeseydi şuan hepimiz normal şekilde açılış yapabilecektik.
devamını gör...

-hangi bağda üzüm yetişmez?


-kovalent bağ.
devamını gör...

son zamanlarda surekli gordugum fenerbahce taraftari tiplemesidir. herhalde az cok karsisina futbol icerikleri cikan herkes asinadir. "en azindan kupalarimiz helal, gs'nin kupalari haram". ahmaklar fetva veriyor ebu hanife gibi. hukme bak, galatasaray'in kupalari caiz degildir. gordugum en sacma fetva he. fetva veren adam futbol mu izler. malayani der, bahis sektorunun gelir kapilarindan biri der gecer.

2 rekat namaz kilmaz, hanbeliye gore kafir, selefiye gore musrik haspam, afganistan'a gitse murted diye idam edilir, gelmis bana haram helal anlatiyor.

ebu kanarya. anlamiyorum ki futbol diye ebu hanzala mi izliyolar, niye boyle oldu bunlar. evet.
devamını gör...

trafik polisi görevine soyunmuş magandalar. ambulans boş olsa da, beklemesi gereken yere varmalı ki her an yeni bir vaka çıkabilir. kendi sevdikleri ambulans beklerken gelmez de birşeyleri idrak ederler umarım.
devamını gör...

bizim için şampiyonluk boş. ülkeye avrupa kupası almak lazım. seneye yarı finay oynayacak mısın?
devamını gör...

lady, hear me tonight derken yanlış mı seslenmiş adam..? şarkılara güvenmeyeceksin işte.
devamını gör...

az önce bir vidiyo izledim. çin, küçük esnaf ve sanatkarından vergi almıyormuş. vergiyi böyükbaş patronlardan alıyormuş.

bunlar gominist, maocu kafir; bizim, fakirden vergi alıp böyükbaşların vergilerini silen maliyeciler müslüman!

boynunuz altınızda gala yeri.
devamını gör...
daha fazla yükle

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim