zaman tüneli

bu aralar amber yıllıkalrını okuyorum ve söyleyeceğim şey ben bunu nasıl kaçırdım.

neyse e kitap okuyucu varda artık cebi ve çantayı delmiyor böyle kitaplar.
devamını gör...

#3975324

çok teşekkürler sayın yazar.
devamını gör...

#3975336

teşekkür ederim sayın lennie, var olun. *

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

şimdi arkadaşlar, edilir ama:

24 senedir iktidarda olan ve demir yumrukla kurumların ve toplumun her zerresini baskılayıp; nefes aldırmadan sadece kendi sözüne, adamına, eylemine izin veren bir yapıyla karşı karşıyaysanız -ve memnun değilseniz- çoklukla boşa etmiş olursunuz. ülkede olan ne varsa, tek bir karar vereni ve uygulayanı var.
devamını gör...

bütün hayvanlar bir tarafa bir çocuğun tek bir tırnağı bir tarafa.

bu fikrime karşı çıkanlar olursa bu güzel çocuğa bir baksın, bu güzel çocuğu köpekler yedi:
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

"tombul kadın severim" diyen erkekler şansları artsın diye aza razı olan ve kendini buna inandıran erkekler.

o gömdükleri instagram modellerinden biriyle şansları olduğu anda bu pozisyonlarını terk edecekler.

makyajsız sevenler için de aynısı geçerli. orta yaşlı kadın sevenler için de.

*
devamını gör...

keriz silkeleme olayını yapan insanları seviyorum arada yapmak istiyorum ama olmuyor.
devamını gör...

#3975311
ne demek, her daim. rica ederim. *
devamını gör...

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

hayatta gördüğüm göreceğim en saçma şeylerden biri tezgahta satılan pilavı para verip alıp ayaküstü yiyen insanların varlığıdır. çok enteresan ya. aklım havsalam almıyor.
devamını gör...

başınız sağ olsun, sabır diliyorum.
devamını gör...

ceza kanunu, medeni kanun ve milli eğitime dair her şey 2011 öncesine olduğu gibi geri döndürülüp, sosyal medyaya çok ciddi kısıtlamalar getirilmediği bu ülkede sürece hiçbir şey düzelmez.

kiracılıkla alakalı kanunlar da olduğu gibi eskiye döndürülmeli.
devamını gör...

mutlu yıllar sevgili delavy, güzel bi yaş olsun.
devamını gör...

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

evrenin yine aynı noktada buluşturduğu başlık

kralmış işte, krala ne diyebiliriz? bir şey demek bana düşmez.
saygılar.
devamını gör...

niye yanlış yaptığını söyleyince suç mu oluyor?

doğru muhalefet etseler bu ülke bu durumda mı olurdu?

edit: ulan akp bu kadar güçlendiyse muhalefetin eseri, duyan da akp ye falan hiç laf söylemiyoruz sanacak daha beterelerini de söyledikte muhalefet 20 sene de akp yi ne zaman engelleyebildi? hiç! ulan kazandıkları seçimi verdiler, mühürsüz oyların sayılması sureti ile başkanlık sistemini başımıza bela ettiler, anayasaya aykırı ama evet diyerek bir sürü insanın (selahattin demirtaş ın tutulması hukuksuzdur. teröre yardım ve yataklıktan girmesi gerekiyordu mesela.) dahası mv nin hapse girmesine sebep oldular.

şimdi de bu ülke de tek sorun dem/pkklıların sorunlarıymış gibi davranıp belediye için seçtiği adayların çatır çatır hapse yada akp ye geçmesine göz yumuyor.

20 sene de hiçbirşeyi engelleyemeyen, gaz alan muhalefet mi olur lan? bütün bunlar olurken ötüken partisi mi meclisteydi? ne bileyim dsp mi meclisteydi? akp nin ekmeğine en çok yağı süren her zaman chp oldu kusura bakma tabii ki eleştireceğiz.

çünkü ana muhalefetin gerizekalı ve etkisiz olması benim hayatımı doğrudan etkiliyor iktidarın yaptıkları hayatımı silkiyor ana muhalefette buna çanak tutuyor. o yüzden sadece eleştirmem anasına bile söverim.

dolayısı ile sorunun bir parçası olanlar çözümün bir parçası olamazlar. yukarıda yazdıklarım da salt chp değil mecliste olan olmayan bütün muhalefet için geçerlidir.

edit 2: sen uf oluyorsun diye susacak değiliz. 20 sene bir silke derman olmamış muhalefeti de çatır çatır eleştiririz
devamını gör...

bize bir faydası olmayan üstün başarılı vatandaşlarımızdan biri daha..
devamını gör...

allah rahmet eylesin, başınız sağolsun.
devamını gör...

lise son sınıfa kadar dayak yasal bir ceza olmalı.
ama önce veliye sonra öğrenciye olmak üzere suçun şekli ve seviyesine göre sistematik dayak cezası olmalı.
devamını gör...

doğrusu, 'akpnin hukuksuzluklarını aklamak için muhalefete muhalefet edilmez' olan cümle. aktrollere söylenir.
örnek vereyim akp boğaz köprülerini ingiltereye sattırıcam der. bu aktroller akpye laf edemediği için chpye küfreder kızar. 'len' dersin 'chp ne alaka?', 'bunlaaar' der 'hepsi aynı' der.

ek: yanlış yaptığını yanlış yapana söylemen gerekiyor. akpnin yaptıkları için chpye kızıp eline ne geçecek olum şaka mısınız?

ek: tekrar ediyorum "yanlış yaptığını yanlış yapana söylemen gerek" demek biatçılık değildir. akılcılıktır. sen yanlışa yanlış diyene çelme takıp buna özgürlük mü diyorsun? uzun uzun yazmış bir de.

ek: akpnin yediği haltlar için 'chp yeteri kadar muhalefet edemedi' diyip chpyi suçlamak, tecavüze uğrayan birini, yeterince bağırmadı rızası vardı diye suçlamak gibi bir şey. daha ne yapsınlar adamlar? muhalefet etti diye dayak yediler hapse girdiler, aileleri tehdit edildi, mallarına çöküldü, oh olsun dediniz.

ek: muhalefeti eleştiriyom diyenlerden daha bir muhalefet eleştirisi göremedim. varsa yoksa chpye küfüredem, takoz olam, akpnin yaptıklarını chpye yıkam. 'chp gelirse o da yapar, şöyle olur böyle olur' diye mabaddan tümevarım sallamak eleştiri değil, boş kehanetçiliktir.
devamını gör...
daha fazla yükle

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim