zaman tüneli

karanlıkta sandalyeye bırakılmış monta daha çok inanıyorum.
devamını gör...

sağlıklı bir fonun senede %20-35 getirisi vardır.
fonların varlık amacı uzun süreli -10/30 sene birikim- yatırımcılara güvenli liman olmasıdır.
küçük ve kısa vadeli yatırımcıya değil büyük parası olan ve düşüşlerden az etkilenen aynı zamanda yükselişlerde de yavaş çıkan bir yatırım aracıdır.

adam sadece 1 senede %4300 yükselmiş olan fona hala para yatırıyor patlayınca da ağlıyor.
finansal okuryazarlık ve yatırım bilinci çok önemli. hele ki türkiye piyasasında.
devamını gör...

sanayiye 23 k bayıldım.
sonra 2 yılda 1 yaptığım kıyafet alışverişimi yaptım gittim avmye 25 k bayıldım.

2 sene götürür bu beni.

o değil de önümüzdeki ay ağır bakımları var arabanın 70k dediler. hey maşallah.
devamını gör...

kamyon çarpmış gibi. ne biçim yoruldum anlatamam, mental. amca beni bi sal ya. dert dinlenir beş tele yazıyo alnımda sanki…
devamını gör...

sanki gece eve sarhoş gelmişimde baldızım yerine kaynanamın odasında uyanmış gibi.
öyle bir keyifsizlik var.
devamını gör...

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

son yaşanan fon skandalına bulaşan bürokrat, bakan vs. kim varsa cezalandırılmalı, eyvallah.

beraberinde bu tür olağanüstü (!) performans gösteren fonlara para yatıran mağdurlara da yatırdıkları paradan bir kuruş fazlası verilmemeli.

bi’ siz akıllısınız awk.
devamını gör...

(bkz: poine)
devamını gör...

(bkz: graveworm)
devamını gör...

gorece guvendigim bir iki kişim var.
onların onayları, izinleri, redleri, yonlendirmeleri kıymetli benim için.
ha tabi bazen guvenim bosa cıkıyor.
ama bazen de cıkmıyor;)
devamını gör...

normal sözlük'e bir daha gelinse alınacak nick.
devamını gör...

bizim gibi bir delikanlının bu dünyadaki zor sınavıdır...
devamını gör...

parapsikoloji, psikoloji bilimiyle açıklanamayacak konuları inceler, metafizik ise fizik yasalarıyla açıklanamayacak olayları inceler, aslında ikisi de temelde insan aklıyla açıklanamayan olayları temsil eder ancak iki ilim denen şeyler de şunu savunurlar, mevcut zaman diliminde yaşayan insanlar akli olarak her şeyi henüz 5 duyularıyla idrak edemiyor durumdadır, ancak bu durum tekamüllerinin tamamlanmamasından ileri gelir, tekamül tamamlandığında bu ilimlerin kapsamına giren her konu onlar için zahir olur. bu iki alanın da, insanoğlunun tekamülünü geliştirmeye, ilerletmeye çalışma iddiaları vardır, eed.
devamını gör...

neyse ki, film izlemiyorum. bir de, mubi üyeliğiyle uğraşacakmışız. mitski'yi de tanımıyorum zaten. kültürsüz olmak ne kadar güzel görüyor musunuz? kafa pırıl pırıl, dert yok tasa yok.
devamını gör...

bizim dinazor kadınlardan biri anısını anlatmıştı.
belki mina urgan veya muaazez ilmiye belki bir başkasıydı.
büyükadada yüzerken troçki nin salla gezdiğini görmüş. kayığa yüzüp troçkiye selam vermek istemiş. kayığına çıkmaya çalışmış.
troçki korumasına kov şunu gibi bişeyler söylemiş. koruması da kayığa çıkmaya çalışan 10 yaşındaki kızı fırlatıp denize atmış.
bir daha denerse polise vereceğini söylemiş.
hayal kırıklığıyla sahile dönmüş.
bir insan 10 yaşındaki kızı nasıl denize atar ki?
devamını gör...

wow wow wow şirk.
devamını gör...

hitlerin mumyasındaki saçların uzaması tevatüründen yola çıkarak hitlerin mağarada çatışma esnasında öldürülmediği, çatışma esnasında kaçırıldığını ve yıllarca yaşamaya devam ettiğini savunan zırva düşüncedir, eed.
devamını gör...

psikolog arkadaşlarım bende bundan olduğunu söylüyor ama kimse çözüm söylemiyor. para istiyorlar herhalde. neyse tanıma gelirsek efendim çok uzak olmak istemeyen ama yakınlaşınca da hemen kaçan, fazla ilgiye gelemeyen ama ilgisizken de kendi kendini yiyen bir çeşit karaktersizliklere bu adı vermişler işte.
devamını gör...

bilirsiniz enerji yoktan var edilemez, var olan enerji de hiçbir şekilde yok edilemez. yani newagerlara göre tanrı'yı da yaratan bir güç vardır şüphesiz ve kainat yok olsa bile tanrı yok olmaz ama sadece şekil değiştirir. bu şekilde bir düşünceye, evrenin bir takım yasalarının da beraberinde açıklanması eşlik etmiştir. örneğin negatif düşünmemek, pozitif düşünmek, olumlama yapmak, sürekli olumlu cümleler kurmaya çalışmak, bilinçaltı temizliği, nefes terapileri, feng shui, s enerjisi, theta healing, neuro language programming, regresyon terapileri, duru işiti, duru görü, telepati, pyrokinezi, levitasyon, vs vs bir sürü zırvalık kategorisine rahatlıkla sokabileceğimiz, pozitivizm ve akılla açıklanamayacak, psikoloji ve psikiyatri bilimlerine göre düşünce bozukluğu sınıfına giren birçok unsuru doğuran bir akımdır. hatta daha öteye gidecek olursak, reptilyanlar, evagelistlerin ensest ve karanlık majiyle dolu dünyası, manifestler vesaire vesaire, eed.
devamını gör...

kendisi iyi çevresi kötü.

bir ölümlü, ölenden.
devamını gör...
daha fazla yükle

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim