hem de türkçe! evet dostlarım, ben de sizler gibi senelerce bu tarz bilgilerle alay ettim, yeri geldi "olur mu hiç öyle şey" dedim, yeri geldi geceleri yatağımda ciddi ciddi düşündüm.

amma ve lakin allah lafza-i celali'nin çeşitli yerlerde karşımıza çıkmakta olduğunu görmemek (daha doğrusu görmezden gelmeye kalkışmak) sizleri damarlarınıza daha çok hüzün pompalayan bir çıkmaza sürükleyecektir. beni bilen bilir, inançsız olmakla birlikte uhreviyata pek meraklı ve ilgili bir bireyimdir, aksinin düşünülmesinden de pek rahatsız olurum.

el ayalarımızı kenetleyip yüzümüzden yaklaşık 38 santimetre ileriye dik bir açıyla konumlandırdığımız vakit (soldan sağa) latin harifleriyle allah yazdığına daha rahat şahit olacağız. bu hiç şüphesiz ki allah lafsa-i celalü'nün her yerde karşımıza arap harfleriyle çıkmasına alışmış ademoğluna tokat niteliğinde bir cevaptır. zira baktığımız her yerde allah bizimledir.

edit: gelen mesajlardan üzere insanlar görmekte zorlanmış, şöyle bir görsel bırakıyorum, el nasırlarımdan ötürü özür dilerim, halterle uğraştığımdan dolayı ellerim çıtırdan hasar görmektedir.
imgyukle.com/i/T7zvjj
devamını gör...
anlamadığım bir şeydir. benimkinde pi var. galiba matematik tanrısına tapmalıyım.
devamını gör...
şaka gibi. sol elden sağ ele doğru okuyunca allah yazıyor.
devamını gör...
inanan insanlarla kendince dalga geçen ve söz konusu kendi inançsızlığına gelince saygı bekleyenlerden biri olduğunu düşündüğüm sevgili yazarımızın açtığı başlık.
devamını gör...
benimkinde alla yaziyo h cikmamis maalesef dedigim bilgidir.
devamını gör...
ben sol elden sağ ele doğru okuyunca yeter artık tükürme yazıyor, allah affetsin

gibi cümleler kurdurtan başlık.
devamını gör...
yanlış önermedir. benimkinde baya baya barış manço usulü “alla” yazıyor. ayrıca neden tüm insanların ayasında latin harfleriyle allah yazsın ki, yazsaydı arap harfleriyle yazardı swh.
devamını gör...
arkadaşlar fotoğrafla falan mı gösterseniz acaba ya ben anlayamadım pek son harf gözükmüyor sanki
devamını gör...
akla binali yıldırım’a yapılan hoçça ğalın gidiyom ben caps'ini getirmiştir.
devamını gör...
10.
inananlar için allahın izini, isimlerini ve tecellilerini her yerde görmek mümkündür pek tabii, fakat bunun böyle bir şey olmadığını sanıyorum ben. allah varlığını başka şekillerde ve çok daha kuvvetli bir biçimde bildiriyor bence. tabii bu tamamen benim kişisel bakış açım. yoksa kim nerede, nasıl ve ne şekilde ondan bir iz bulup nasıl inanıyorsa sonsuz saygı duyuyorum.
devamını gör...
11.
görme isteğiyle bakan her yerde istediği, aradığı şeyi bulur. lakin bu buluşların inanca indirgenip herkese kanıtlanma çabası artık mide bulandırıyor, yapmayın.
devamını gör...
12.
ben elin dış tarafında yazdığını sanıyordum. meğer ayamızda yazıyormuş.

ben göremedim, düşüncenizi fotoğrafla destekleseniz olur mu?
devamını gör...
13.
trakyalılar sizde alla yazabilir normaldir sakın telaşlanmayın.
devamını gör...
14.
benimkinde hicbir şey yazmıyor. sprey bitmiş herhalde.
devamını gör...
15.
neden bu inançla ilgili konuları kendi içimizde, zihnimizde, kalbimizde yaşamıyor, bunu yapmak için de kendimizi biraz olsun zorlamıyoruz ki ,
dedirten durum.
ınanç da , inançsızlık da sizde kalsın.
devamını gör...
16.
aslında türkçe allah değil arapça sayılarlarla allah’ın 99 ismine ithafen 99 yazan yazıdır. şimdiye dek bir dayanağı olduğuna rastlamasam da sol elde arapça sayılarla 81, sağ elde arapça sayılarla 18 yazar. toplayın 40 yapar. *
devamını gör...
17.
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...
diğer elimde de ekber yazıyor.

ellerimi birleştiriyorum.

allahu ekber...


inanılır gibi değil...
devamını gör...
yaa ben şimdi nasıl 31 çekçem bi daha.
devamını gör...
alnımda da ekber yazıyor.*
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"el ayasında allah yazması" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim