yok çayı şekersiz iç, yemekleri az yağlı ye, spor yap, bol bol yürü.. filan diyenler olsa da genç kalabilmenin en büyük sırrı kafaya takmamaktır. etrafıma bakıyorum, genç kalmayı başarabilen bütün insanların ortak özelliği gamsız olmaları. yani formül bu arkadaşlar. akıllı olup dünyanın kahrını çekeceğinize deli olun dünya sizin kahrınızı çeksin.
devamını gör...
genç kalabilmenin iki sırrı vardır: genler ve estetik.
devamını gör...
stres, sigara ve alkoldan uzak durmak, spor ve diyet yapmak, huzurlu olmak, kararda bir gelirin ve düzenli işin olması.
devamını gör...
minyon bir yapıya sahip olmanız gerekir ki bu da genler ile alakalıdır.

fakat bana göre en önemlileri; "içinizdeki çocuğu öldürmemeniz, para-ev-araba hırslarını bir tarafa bırakmanız ; ve uzun vadede kendinize, sizi yenileyen-sosyalleştiren hedefler, uğraşlar koymalısınız."
devamını gör...
genç kalabileceğini sanmaktır. çünkü sanmaktan öteye gidilebileceğini sanmam.
devamını gör...
gamsızlık.
devamını gör...
gamsız olmak.
devamını gör...
gamsızlık
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...
tembellik içinde yüzmek. psikolojiyi serin tutmak.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"genç kalabilmenin sırları" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim