hurilere kavuşmuş olabilir...
tanım: hizbullah lideri
devamını gör...
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...
gitti gibi.
devamını gör...
son dakika haberi olarak israil tarafından öldürüldüğü tv kanallarında alt yazı olarak geçmekte.
devamını gör...
ortadoğu'daki tarafların rollerinde bir değişim olmayacaktır. hizbullah bizzat humeyni tarafından kurulmuştu ve humeyni, abbas musavi'yi lübnan'a bizzat görevlendirerek göndermişti. gençler bilmez abbas musavi, nasrallah'ın sima olarak pek benzediği ama ondan çok daha karizmatik bir liderdi. israil onu eşi ve çocuklarını uçak havadayken öldürdü ve yerine nasrallah geldi. ortadoğu'da maçlar 90 dakikadır ve sonunda israil kazanır ama sonra yeni kurallarla yeni bir maç başlar. öyle ya da böyle israil bir kez kaybedecektir. işte o gün onlar için yokoluş günü olacak. fehim taştekin'in başı sağolsun.
devamını gör...
celal talabani,mustafa barzani bunlar kötü insanlar değillerdir ,türkiye düşmanı da değillerdir , türkiye hükümetleri maalesef bu kürt devlet insanları ile iyi ilişkiler kurmadı ,akp kurmaya kalktı faşist siyasiler derin devlet ,ulusalcı bürokrasi kudurdu .

ben 78'de iran-ırak bitişik sınırından (....) kırsalına girdiklerinde , hem mustafa barzani hemde celal talabani birliklerini durdurmaya giren birliklerde idi ,tim komutanı idim,şimdi aklımdan gitti ama barzani 5000, talabani 2500-3000 peşmerge idi biz 150 kişiydik 4-5 tank ve bir iş makinesi , motorlu araçlar,allah var biz müdahale edince tek söz etmediler biz türk askerine ,tc'ye dostuz ,yanlışlıkla girildi dediler. (tabi komutanlar muhatap oluyor ,ikinci ağızdan biliyoruz . bir tane kürt'ün -permerge- ters baktığını görmedim,
sonra çekildiler yeni gelen jandarma kuvvetleri eşliğinde, biz döndük.
bugün hala kürdistan özerk bölgesi yönetimi tc. dostudur ,depremde de gördük, ama biz beceriksizlikten ırkçılıktan herşeyi bozuyoruz. 46 sene olmuş ancak anlattım.
aynı şekilde pyd'yide pkk'nin kucağına attık. şimdi uğraş dur.
ben anf haber ajansını da okurum sabah akşam barzani'ye söver pkk'liler.

pkk'de aynı şekilde devletin başına bela oldu, dev-sol gibi marjinal bir yapı iken eğer cezaevi'nde ,kırsal ilçelerde köçtü muamele olmasaydı pkk'de kısa zamanda ya küçük bir yapı olarak kalır dhkp-c örneği yada yok olup giderdi.
ama işgüzar askerler başımıza bela etti.tam kırk yıldır 1984-2024
ülkemiz bu yüzden toparlanamadı .
hasan nasrallah benim niye düşmanım olsun,israil'e -abd'ye karşı savaşıyordu ama bizim kemaliz -türkçü tayfa cahilden beter.
geçen antep'te ölen hamas liderinin de posterini indirmişlerdi kemalizler ,reziller ama söylesen anlamazlar ,che'den ne farkı var . ideoloji değişik.

ben bu şahsa saygı duyarım, ülkesini savunuyor...
devamını gör...
adını bugüne kadar hiç duymamıştım.
devamını gör...
haniye için yas ilân eden akp'nin yas ilân etmediği*. demek ki akp'nin yasına yaraşır olmanın yolu israil'i vurmaktan değil şii olmamaktan geçiyor. şiiler sizin ananızı z.ksin .mq selefileri.
devamını gör...
olum anlamıyormusunuz ? nasarallaha düşman olan bile neden düşman olduğunu bilmiyor
bunlar tarikatçı kafa..... yukarıdan öyle emretmişler öyle, çok çok.... omo omo onnar şiiii....
ötesi yok, şii değilim, tarikatçı da değilim. nasrallahı da hiç sevmezdim ama davasını anlıyorum
iran ; bu israil durmaz, bizde de bu cins kafa olduktan sonra, eninde sonunda diker bizi, öyleyse
bu nasrallahı aramıza tampon gibi yerleştirelim politikası.

akapa bunun için yasın babasını tutuyor, sarayda bayraklar yarı ya falan değil tam inmiştir, recayinin
kardeşi ölse bu kadar üzülmez ama sünni alemin liderliğine oyandıkları için haberleri yokmuş gibi
davranıyorlar.

not ; etnik döküntüler haricinde bu coğrafyadaki herkez bilir ki, iran bize asla dost olmamıştır.
olmaz, olamaz, politkasına ters.
devamını gör...
israil operasyonları sonucunda beyrut'ta bir yer altı sığınağında (komuta merkezi) hayatını kaybetmiş olan lübnan hizbullahı'nın lideri.
sığınağın yok edilebilmesi için toplamda 80 ton kapasiteye sahip sığınak delici bombalar kullanılmış.
operasyonda ölenler arasında bir çok önemli kişinin de olduğu söyleniyor. (teyide muhtaç)
yaklaşık 400 sivilin bombalamanın etkisine bağlı olarak hayatını kaybettiği söyleniyor.
israil sığınak delici bomba operasyonun tüm teknik ayrıntılarını da paylaşmış.

ortalıkta pek çok iddia dolanıyor haliyle. hiç girmeyeceğim.
devamını gör...
hasan nasrallaha ayriyetten, yazık bu millete, kendini çok zeki sanıyor herkes, uyanik diye geciniyor ama halbuki ilmek ilmek işlenen toplum mühendisliği ve algı operasyonlarının bir numaraları kurbani oluyor.

elin amerikalisi, avrupayi ülke sanip, ortadogu hakkında zerre bilgi sahibi falan degilken biz elin ortadogusunu bırak bütün dünyanın cumhurbaskanlarini ele başlarını tanıyoruz. tekel odası başkanı taksiciler odası başkanını falan taniyor bu milletin bir kısmı.

hasan nasrallah, ölmüs bir lider.
devamını gör...
hasan masan bilmem de, ölenler hep ali, ömer, ayşe, fatma, zehra.....
devamını gör...
benim en çok şaşırdığım suriye savaşında esad için savaşan hizbullahçılar için akpnin niye ağlaştığı.
hafıza kaybı falan var galiba devletin yüksek tepelerinde.
devamını gör...
abd önce bir bölgeyi haşarata boğup, bölge sakinlerini orada yaşayamaz hale getirip savunmasız bırakıyor, hedeflediği kaynakların kontrolünü sağladıktan sonrada haşere temizliği başlatıyor. ta usame bin ladinden bu yana taktik aynı..
devamını gör...
öldürüldüğü operasyonun adı "yeni düzen" idir. günlük hatırlatıcı filan. bundan sonra orta doğu'da yeni bir düzen kurulacak.

orta doğu artık nasrallah'sız. yeni bir düzen kurulması için son bir şey kaldı. o da iran'daki pislik rejimin ortadan kalkması. altmış küsür yıllık esad ailesi ortadan kalkıyor da kırk beş yıllık olanı neden kalkmasın.

o değil de öldüğüne hala inanamıyor insan. gerçekten etkili bir insanmış.
devamını gör...
ölümünden aylar sonra bugün yani 23 şubat 2025 tarihinde gövde gösterisi şeklinde gerçekleştirilen bir cenaze töreni yapıldı kendisi için. thy adlı şirket bile türkiye'den nasrallah destekçisi sünnetli nazileri lübnan'a taşıdı.

cenaze törenine katılanlar sadece şiiler, hizbullahçılar, iranlılar ve diğer lübnanlılar değildi. israel hava kuvvetleri de iki f-35 ve iki f-15 ile alçak uçuş yaparak nasrallah'ı son yolculuğuna uğurlayanlar arasında yer aldı. (eheheh)

kendisinin öldürüldüğü hava operasyonundaki mk-84 sığınak delici bombaları taşıyanlar da f-15'lerdi.

mafyanın öldürdüğü kişinin cenazesine çelenk göndermesi gibi olmuş biraz. olsun, önemli olan düşünmek.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"hasan nasrallah" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim