pkk’nin açıklamasını yorumlayan bahçeli, “tarihsel sorumluğu üzerine alan pkk’nın kurucu önderi abdullah öcalan’a, imralı-dem heyetlerine ve dem parti’nin eş genel başkanlarına şükranlarımı sunuyorum” dedi.

bahçeli, açıklamasında "ayrıca ele alınmalı" diyerek şu hususlara vurgu yaptı: -silahların ne zaman, nerelere, hangi şartlar dahilinde, hangi sınır ve ölçekte bırakılacağı -feshedilen pkk’dan pyd/ypg’ye muhtemel geçiş ve intikallerin denetim ve kontrolünün eşzamanlı ve eşgüdüm halinde nasıl ve ne şekilde temin edilip edilmeyeceği -silah bırakan örgüt militanlarından suça bulaşmış ya da bulaşmamış olanların tasnif ve tefrikinin nasıl yapılacağı -pkk terör örgütünün lider kadrosuyla ilgili alınacak tedbirlerin kapsam ve hududunun ne olacağı -siyasi ve hukuki reformlarla demokrasi ve sivil siyasetin güçlendirilmesinin yanı sıra bin yıllık kardeşliği ve birlikte yaşama iradesini pekiştirip ileriye taşıyacak stratejik ve yasal adımların çatı ve çerçevesinin nasıl belirleneceği "barış tohumları nihayet tomurcuklanmış ve çiçek açmıştır"


haberin devamı için
devamını gör...
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...
ölse iyiydi

bu hallerini görmezdik

acıklı bir hayat öyküsü olacak bahçeli'nin

kabirde de azap
devamını gör...
akıllara durgunluk verecek işler.

atatürk'ün chp'si olsaydı ilk seçimde %70 oy alırdı bu rezillikler üstüne..
iktidarıyla muhalefetiyle rezalet..
kabus gibi...

memleket elden gidecek bunlar yüzünden.
devamını gör...
pkknın silahları tskya iade etmesini isteseydi barış konusunda samimi olduklarını düşünürdük. ne de olsa bizim vergilerimizle alındı, mit tırlarıyla pkkya taşındı.
devamını gör...
bende de asala'ya şükran sunma isteği yaratmış açıklama. içimdeki ermeni uyanışa geçti resmen.

bu tipleri tutuklayacaklar sonunda * türkiye petroleri a.ş.'ye 3-5 atarak devlet sahibi olabilirsiniz *açıklaması yaptıkları için. şöyle ağızları burunları dağılmış halde, ters kelepçe falan..
devamını gör...
konuşan kadavra.
devamını gör...
ben de epeydir sabah akşam bir şeyler sundum kansız siyonist yamağına. yazıklar olsun . apo ile temsil edilmek isteyen kürt alçaktır.
devamını gör...
bunu yıllardır siyasi ranta dönüştürdüğü şehit cenazelerinde neden dile getirmemiş.. unutkanlıktan mı.. elinde iple dolaşırken de mi şükranlarını sunacağından habersiz miş.
bu adam neden haberdar ve ne zaman dediğinde samimi kestiremiyoruz..
ozan arif yaşasa da duysaydı..ne yazar ne söylerdi merak ediyoruz..
devamını gör...
bu adamın nefes aldığı her an memlekete zarar.
devamını gör...
senin ben ta...
devamını gör...
bunca yapılanlardan sonra cumhur ittifakına oy veren ve hâlâ oy vermeyi düşünenler ne düşünüyorlar çok merak ediyorum.
devamını gör...
şehit kanı ile sulanan bu toprak sen gibi vatan hainini kabul eder mi sandın? omurgasız
devamını gör...
sizin ben derdinizi s*******

ülkede her gün yaşanan yolsuzluk ve adaletsizlikten bahseden yok, habire klişe konularda klişe yorumlar yapıyorsunuz. şunu anlayamıyorsunuz: öcalan gider yerine başka kürtçü gelir. sorun bu örgütü yöneten kişiler değil, sorun bu örgütün oluşmasına sebep olan devlet prensipleri ve örgütün ideolojisi. harbiden yazık kafanıza. tc devleti 100 sene sonra hala kemalist nesiller yetiştirebiliyorsa pkk da yeni apolar yaratabilir.
--------------------------
#3562819 yoo pek de şaşırılacak bir şey değil.
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...
muşmula suratlı hewal bahçeli'nin teröristbaşı apo itini tbmm'ye davet etmesinden sonraki ikinci büyük sıkandalıdır. omurgasız hergele, daha önce neydin şimdi ne oldun? bir de bazıları, evrim yok der. işte evrimin en büyük kanıtlarından birisi de bevlet dahçeli'dir. mhpkk..
devamını gör...
ilk açılım sürecinde pkklıların beyanıyla onlarca paşa ergenekon yalanıyla yok edilmişti, yerlerine ingiltere destekli takiyecileri yerleştirildi.
sonra akpliler çıktılar kandırıldık dediler.
şimdi 2. açılım süreciyle öcalanın beyanıyla geri kalan vatansever ne kadar asker varsa hepsini ordudan uzaklaştırıp yerine pkklıları dolduracaklar.
yarın öbür gün halk bunları seçmezse türk askerinin yerine kullanabilecekleri aparat olsun diye.
zaten polisi de fetö metö ohal diyerek görevden attılar, yerlerine cennette huri sözüyle kandırılmış bir yığın tarikatçi ergen doldurdular.
devamını gör...
doğal yollarla ölmesin. ölümü şunların elinden olur umarım. hala da şunu mhp başında tutanlar da utansın sadece bahçeli değil hepsi suçlu.
devamını gör...
teşekkür edenin de
edilenin de
buna vesile olanın da
avradını
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"öcalan’a şükranlarımı sunuyorum" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim