14 haftada 14 farklı konukla yayın yapmış, yazarları kendi seçtikleri 10'ar entryleri üzerinden sözlükle tanıştırmayı hedeflemiş eski radyo yayınıdır.

bugün itibariyle konuk olarak programa gelen tüm yazar arkadaşlarımın nickaltlarında, kendilerinin de izinleri olursa yayın kayıt linklerini paylaşacağım. şimdiye kadar ulaştığım, dönüş aldığım yazarların yayınlarını paylaştım bile. kimi yazarların mesaj alımı kapalı, kimilerininse artık sözlükte olmadıklarını düşünerek izinlerini alamadığım gerçekliğinde yayınları paylaşmayacağımı iletmek isterim. mesaj alımı kapalı olan arakdaşlar, uygun görürlerse bana ya da başlık altına yazabilirler.

çok sevgiler.

ha unutmadan, yayınlar tarih sıralamasına göre şu şekilde gerçekleşmişti;

* - lilium (yazar)
* - ilbi
* - bagermam yeni nickiyle; the anonymous revolutionary
* - köylü yazardan ironiler yeni nickiyle; as good as ıt gets
* - zugra
* - pastirmalicorek
* - cenk'in arka bahçesi yeni nickiyle; unique ama tekil değil
* - bengaripsengüzeldünyaumutlu
* - et voila (yazar)
* - yarasa seneca yeni nickiyle; aksi ve nalet
* - pencere (yazar)
* - revolversiz ittihatçı
* - nevada (yazar)
* - kuzguncuktaki vişne
devamını gör...
herkese merhaba!

yine, yeniden, yeni bir radyo yayını ile karşınızdayım! radyoda olmayı özledim özlemesine ama aslında bu yayın sözlüğümüzde hakkında sıklıkla konuştuğumuz, günaşırı nickaltına uğradığımız sözlük celebritylerimize ve/dahi radyoda kendisini entylerini merkeze alarak ifade etmek isteyen tüm yazarlarımıza bir açık mikrofon platformu sunmak maksadıyla başlıyor. temel prensibim yazarlarımızın 10 entrylerini seçerek, yayında konuğum olarak yer almaları ve kim olduklarını, ne anlatmak istediklerini, sözlükteki profillerini, kendileri ile ilgili yanlış anlaşılmaları ve aslında kısaca ne anlatmak istiyorlarsa onu anlattıkları bir yayın modere etmek!

ilk konuğum lilium! canım lilium ilk yayın heyecanımda yanımda olmayı kabul ederek, yayın günü, yayın saatinden 1 saat önce burada linklerini paylaşacağım 10 entrysini seçti ve bana gönderdi ve hazır olun açık açık konuşacağımız ve kendisini daha yakından tanıma fırsatına erişeceğimiz bir sohbet sözü verdi! o zaman hazırsak saatlerimizi salı 22:30'a ayalarlayım ve sözlük radyosu'nda buluşalım!
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
- sözlük radyosu: blog.normalsozluk.com/
- instagram : www.instagram.com/sozlukrad...
- twitter : twitter.com/RadyoSozluk
devamını gör...
aynı zamanda liliumun çıktığı 2. radyo yayını olma özelliğini taşıyor.
evet 1.si (bkz: zippodan çıkan çınn sesi)’ne ait.*
ula miko harbi alfasın sjs bu iki kaliteli insanın hoş sohbetini kaçırmayın derim dostlar. denk gelebilirsem mutlaka bir kulak vereceğim ben de.
devamını gör...
miko'mun karizmatik sesi karşısında büyülenip, hebele hübele konuşacağım bir yayın olacak, hepinizi bekleriz.
devamını gör...
artık jingle kısmınıda buradan alırsınız.
devamını gör...
devamını gör...
merak ettiğim bir yayın. müsait olursam dinliyeceğim.
devamını gör...
(bkz: sen kimsin ya)

ay hayatta dinlemem ben bunu yaaaaa*
devamını gör...
sabırsızlıkla bekliyoruz
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...
oley oh be ve hatta yaşasın dediğim program. yetti gari çok uzak kaldık.
devamını gör...
çok özledim ben mikom'u**. "çok özlemek yoktur, özlemek zaten çoktur" mu der kendileri bilmem ama, durumumuz budur usta.

yorgun geçen, 5 buçuk senenin ardından falan gelen bir ofis gününün, samimiyetsiz ama çok eğleniyormuş gibi yapılan bir sürü toplantının ardından eve geldim. aha daha yeni, valla. mis. yoruldum çok, afedersin ama kafam silindi*. önce bişiler hazırladım hızlıca yemelik, sonra oturdum şimdi, bekliyore.

bu yorucu günün ardından bana daha iyi gelebilecek çok az şey var mikom'un sesinden. yayın için en az onun kadar heyecanlıyım demicem, çünkü çok saçma. türkçe böyle bir şey, neyse. kimse yayıncı kadar heyecanlı olamaz ama bi yüzde yetmiş beş falanım vardır. ama yayın için en az onun kadar mutluyum, onu diyecektim. heh bağladım.

güzel yayınlar, zaten öyle olacak(lar?).
devamını gör...
canım miko'm *, yine yeniden sabırsızlıkla! *
yayın esnasında darlamamak adına şimdiden ve bir kez de buradan iyi yayınlar diliyorum. koskocaman kalpler ve sevgiler. *
devamını gör...
eveett kulaklarımız aykut ve kırk yama'da ama bugün lilium'cuğumun üzerinde konuşmak istediği 10 entrysini yayın saatinden 1 saat önce burada paylaşacağımı söylediğim için bırakıp kaçayım; bir göz atarsınız müsait olursanız.
#955266, #882917, #1111785, #785927, #913411, #901655,#985954, hepinizin beklediği; #1143633, #1495620, #1036495.

size açık açık konuşacağız demiştim...
devamını gör...
fularımı taktım dinliyorum. keyifli yayınlar.
devamını gör...
günümün tamamını paylaştığım, her bir yaptığından, yapmadığından, sevincinden, üzüntüsünden haberdar olmak istediğim, olmadığımda dünyayı kendisine dar ettiğim canım miko'mun şimdi de heyecanını, hevesini, korkusunu, mutluluğunu paylaşmak için hazırım!
her şey güzel olacak miko'm, çünkü sen güzelsin, lilium güzel, eee yayın nasıl güzel olmasın!?!
devamını gör...
öncesinde tırnaklarımı yediğim yayın.
devamını gör...
tahminimce radyonun dinlenme rekorunun kırılacağı program olacaktır.
devamını gör...
heyecanla bekliyoruz. güzel yayinlar.
devamını gör...
müsait olmadığımdan mütevellit dinleyemeyecek olsam da iyi yayınlar dilerim.
devamını gör...
ilk defa radyoya girdim ve açar açmaz
goksel-depresyondayım çıktı. depresyondayım evet ama sevgilimden ayrildigimdan degil o kimki onun için üzüleyim tinlayayim .
hadi çıkın çıkın gelin radyoya güzel buralar.
devamını gör...
fularsız dinliyorum inşallah başıma bir iş gelmez. kimse demedi ki kıyafet yönetmeliği var diye.*
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"sen kimsin radyo yayını" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim