zaman tüneli

kediler normal bence, garip olan sizsiniz. yau bu çocuklara bir ara mısırda tanrı diye tapmışlar. bizim insani aklımız onların gerekli gördüğü şeyi neden yaptıklarını anlamaya yeterli olabilir mi.

dünya kedi olsun, güzel bir dünya olurdu o dünya.
devamını gör...

ebru gündeş- deli divane
ilkbahara girerken dinlemelik hareketli şarkıları seviyorum :)
buradan
devamını gör...

"toplum" içinde en rahatsız hissettiğim yer.
devamını gör...

lisedeyken, set sinemasında üçü birden filmleri izlediğimizde koltuklar arasında elindeli feneri tutarak gezip "beyler burda yapmayalım, helaya gidelim" diye uyaran dayı. ya biz buna 1 sene güldük.

+ meslek nedir?
- osbir önleyici

set sineması müdavimlerine saygılar bu arada. kesin yoktur mazbut ama aşk mabedi mekanımızda.
devamını gör...

(bkz: adana limanı'nın sansürsüz pozu)
devamını gör...

çamaşır bulaşıktan sonra gelen hakediş. hava da sıcak değil ama hazırda soğuk kahvem vardı. şimdi biraz ajanda ve günlük.
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

profil resmimde 2007 model kawasaki zzr1400 var. abs’liydi. 187 beygir. 1352 cc. 4 silindir. başlangıç için iyi bir tercihti (öbür tarafa geçmek için tabi).

kuzenimle ortak kullandık bir süre. çok tehlikeli bir cihazdır işi bilmeyenler için. çok rahat 300 km/h hızları görüyordu. yer füzesi diyorduk biz buna. arkada akrapovic egzoz.

ondan sonra ben kuzene bıraktım tamamen. şimdi 125 cc’yi geçmiyorum.
devamını gör...

protein tozlu sütlü shake yaptım
devamını gör...

the sopranos'un bir bölümünde eşi, tony'e psikiyatristle napıyorsunuz da hızlı bir ilerleme kaydettin tarzında sorunca; tony, sadece konuşuyoruz demişti. sağlıklı iletişim kurabilmeyi bu kadar saf, açık şekilde anlatması çok hoştu. bazen ihtiyacımız olan sadece konuşmak ve anlaşılmaktır belki de. konuşma sırasının kendisine gelmesini beklemeden, sabırla dinleyen birine kimin ihtiyacı olmaz ki. insan ilişkilerinin takım çantası açıldığında içinden iletişimden fazlası çıkmaz.
devamını gör...

argo kullanabilsek o zaman görürdün sen bizi. b*k bile yazılmıyor sözlükte.
devamını gör...

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

görmezden gelmek bence dikkat çekmek için saçmayalanlara verilecek en iyi ceza.
doğal tartışma ortamlarından bahsetmiyorum. yani biri fikrini yazar, bu insanların hoşuna gitmez ve öyle ya da böyle tartışma çıkar bu çok doğal bir reaksiyon.

online oyunlar oynayanlar bilirler. bazen oyuna bir tip gelir. hiçbir sebep yokken direkt allah'a küfreder. eğer tepki görmezse bu sefer atatürk'e küfür eder. insanların tüm hassasiyetlerini dener. yine tepki alamazsa ya susar ya da çıldırıp iyiden iyiye saçmalamaya başlar.

burada da birkaç tip var. bahsettiğim troll olmaya çalışan taklitçi tayfa değil. yani toplumun genelinden tepki çekecek bir konu buluyor ve dönem dönem gelip onun üstünde tepiniyor. reklamın iyisi kötüsü olmaz mantığı ya da ilgi nasıl gelirse gelsin ilgidir düşüncesi bunların can damarı.

özetle katıldığım kampanyadır. oldum olası bu tarz başlıklara yazmamayı tercih ettim.
devamını gör...

aşırı ince özel sinsisi vurucu bey davranışı.

"güneş ve sarıyer..........................." > olay biter burada. al sana bıcık der hanımlarımız.
"margarette sümsülüque............" > al sana meme.

ince anlarda girip, fırçalar gibi yalayacaksın alttan. bu bir taktik. benim tarzım değil ama her tür vurkaç beye saygım var. ekmeğimizdeyiz.
devamını gör...

(bkz: normal sözlük trolleri)
devamını gör...

yatmadan önce yüz fırça darbesi, grinin elli tonu gibi eserleri dünya çapında üne kavuşturan kızların verdiği bkz.
devamını gör...

çok tanım girersem boş beleş zannederler öyleyse az yazayım da adam zannetsinler düşüncesidir.

varsa böyle bir şey gerçekten çok komik bir düşüncedir. az yazmakla olmuyor o işler.
içimden hiç yazmak gelmiyor son zamanlar ve bugün de dahil hiçbir zaman mühim biri olmadım.
tabii bu çok yazanların da alim olduğunu göstermez. insanların ne yazdıkları önemli, ne kadar yazdıkları değil..
sizi çenebazlar sizi..
ay ama bi yerde de imreniyorum be bu delilere.
ne kadar da enerjileri var diyorum. gülmeye, tartışmaya. çok hoş.
keşke benim de enerjim olsa.. iyi ki de yazmayı çok seven manyakları var bu sözlüğün. onlar olmasa hiç çekilmez buralar.
yazın, canınızı yiyim be. cansınız siz.
devamını gör...

dün arkadaşlarımla gittiğim karaokede beğendiğim, beraber şarkı söylediğim ve biraz da yürüdüğüm çocuğun yabancı çıkması ile ilgim arttı ve muhabbetimiz gelişti, tek başına olduğu için onu bizim masaya davet ettim ve hatta numarasını aldım. sonra fazlaca biranın da verdiği yetkiye dayanarak müthiş bir ali desidero şovu yaptım. yerime döndükten sonra yabancı cocuğumuz benden ali desideroyu çevirmemi istedi. kulağa çok ilginç geliyormuş. müthiş bir çabayla onu da az çok hallettik. (halledemedik tabii ki çevrilir mi bu şarkı) sonra telefonu çaldı ve kız arkadaşıyla konuşması gerektiğini söyleyerek kalktı gitti. ınının ınının ınınının. bu da böyle bir anı olsun. ali desideroyu da translate ettik flört edeceğiz diye.
devamını gör...

sağlam arabacıdır.

edit:
sıradanyazar için bu.
devamını gör...

asiri klise tanim yapar
devamını gör...

canım çok sıkılmış demek ki ciddili başlık yerine bu tarz başlıklara ciddili entry kasarken buluyorum kendimi. iki şey var burada söyleyebileceğim.

birincisi, şayet feridun abi bu hikayeleri yazarak mutlu oluyorsa, kimseye de zararı yoksa bırakalım yazsın. bırakalım eğlensin. konusu seks diye otomatik olarak ayıplamak, zarar verici olarak düşünmek neden? ben bu püriten anlayışa da hayranım üstelik. yahu cıkcıkcık diyorsun da sen acaba nasıl dünyaya geldin cıkcık insanı? ikincisi... okuma abi? bak çok kolay bir eylem bu. seni rahatsız ettiğini düşünüyorsan kapat o browser tabını, siteyi bişeyi başka bir yere geç? inanılmaz kolay bir eylem bu.

ikincisi de, feridun abi hasbelkader abd'de veya avrupa'da doğsaydı ve yazsaydı bu hikayeleri, şayet iyi de yazıyorsa, paraya para demez malikane falan alırdı. inanılmaz geniş ve para kazandıran bir sektörmüş bu. eskinin beyaz ve pembe dizi kitap serileri mesela; ya da o kadar detaylı girmediği için "seks hikayesi" olmasa da v.c. andrews ve danielle steeleler... insanlar malikane aldı lan?

bir de günün sonunda, bu da insani bir olay, dürtü, eylem. yazmayıp yok sayınca "yok" mu olacak?
devamını gör...
daha fazla yükle

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim