zaman tüneli

bazı kötü niyetli ve takıntılı yazarların sevmediği yazarları sırf o yazdı diye sürekli eksileyip burayı da malum yere benzetmesine ve sözlüğümüzün kalitesinin düşmeine engel olan durum. iyi ki de yok.

gunter heimlich uktesi.
devamını gör...

türk silahlı kuvvetlerini güçlendirme vakfı, 1987 tarihinde kara, deniz, ve hava kuvvetlerini güçlendirme vakıflarının bir araya gelerek oluşturduğu ilgili vakıftır. türk silahlı kuvvetlerini güçlendirme vakfı'na bağlı olan alt kuruluşlar şunlardır: aselsan, roketsan, havelsan, tusaş
resmi internet sitesi: tskgv.org.tr
devamını gör...

kişiden kişiye, sevgiliden diğer sevgiliye göre değişen süreç.
5 yıl da olabilir.
10 yıl da olabilir.
1 saat de olabilir.
devamını gör...

(bkz: bu da benim nickim hüsnü)
(bkz: serbest çağrışım)
devamını gör...

insan denilen oç kendi zayıflığından dolayı her boka inanmayı seçti de bir sadece insan olmayı seçmedi. dünyayı kana bulayan asagiliklar sizi.
devamını gör...

çocukluğumdan beri para isterken hiç utanmadım. xd
hem neden aileden para isterken utanılsın anlamıyorum. ailen onlar sonuçta başka kimden isteyeceksin. asıl başkasından istemeye utanır çekinir insan.
2 tane abim var onların da para istemeye çekindiklerini hatırlamıyorum hiç. yüzsüzlük bizde galiba :))))
hatta hepimiz de çalışıyor olmamıza rağmen arada babamdan para tırtıklıyoruz hâlâ. benim hem dükkanım hem de maaşım olmasına rağmen arada babamın hesabından para aktarıyorum kendime. :)))
senden para çaldım haberin olsun diyorum, o da canın sağolsun diyor.
devamını gör...

yeşilaycılar üzgün
devamını gör...

dou - ciğerime
devamını gör...

nasıl ayrıldığınıza bağlı...
devamını gör...

sözün bittiği yer diye klişe bir söz var ya, asıl bu videodaki gibi anlarda kullanılmalı.

söylenecek her şeyi söyledik, ve yapılacak şeyler de belli. peki türkiye'de, muhalefet dahil, türk milletinin varlığı, birliği ve geleceği için yapılması gerekenleri yapan/yapacak siyasetçiler var mı?
devamını gör...

bence gittikçe radyo yayınları güzelleşiyor, yerine oturuyor. yayıncılar birbirine konuk oldukça muhabbetler akıyor. 2 ay sonra sözlük radyosu çok başka yerlere gelecek gibi hissediyorum. dinleyici sayısı, etkileşim vs artacaktır. ben çok memnunum güzel zaman geçiriyorum teşekkür ederim hepinize.
devamını gör...

işte bak bu tam da bu zihniyeti gösterir. ha bunu havuz medyası haber yapar mı tabi ki asla
devamını gör...

geçen o yayında "keşke kayıt alınsaydı" demiştim ama bazen yayınlarda sol frame de patlıyor. dolayısıyla kayıttan dinlesen de o anda canlı canlı o yayını dinlemek kadar eğlenceli olmayacaktır.

kaçak yayın başlamadan bizi yardırmaya başlamıştı mesela.
devamını gör...

kürtlere "dağ türkü" denen dönemi çağrıştırıyor. israilliler kafalarını kullanıp filistinlilere "dağ yahudisi" dese şu an hamas diye bir örgüt olmazdı (!)
devamını gör...

capeloydu sanki ya. yayın yapamayacaktı öğlenden gazlayayım dedim. kirpi beni gazlayacaktı.ben papatya dedim o da bir dürt bakalım ne çıkacak dedi denizden coup çıktı. aldık besledik. glck.

gece de bıdı bıdı gelmişti.
devamını gör...


rakı var cazı var

lan :))
devamını gör...

aslında oksimoron bir kavramdır. yahudiler en iyi yaptıkları şeyi yaparak islamiyet e göre tahrif edilmiş olduğuna inandığımız hıristiyanlığı kendi lehlerine daha da dejenere edip kullanışlı bir hale getirmeyi başardılar. kendi inançlarına göre hz.isa nın katillerini seçilmiş üstün insanlar olarak kabul edip onları israil e taşımaya ve korumaya gönüllü oldular. ortaçağdan 19.yy a kadar etmedikleri zulüm yapmadıkları aşağılama kalmamış yahudileri önce ingiltere sonra amerika birleşik devletleri himayesine aldılar.

bunu mason locaları, bankerler, kripto yahudiler ve ideolojiler üreterek başardılar. artık iş işten geçti, abd itikatı en büyük evanjelist olarak onların hizmetinde ve bunu dengeleyecek bir güç dünyada mevcut değil. osmanlı dağılmamayı başarsaydı belki doğuda bir denge unsuru olarak kalabilirdi.

abd sosyal medyasını takip edenler orada bu ittifakın sonuçlarını yapılan yorumlarda görebilirler. bahsettikleri ve inandıkları savaşa hz.isa yı tekrar görebileceklerine inanarak sebep olmak taraf olmak istiyorlar. bu dini motivasyona karşı mücadele etmek kolay değil çünkü propaganda araçları bu insanların elinde. katolikleri buna ikna ettiklerinde yeni papa evanjelist olur belki.

bölgemizde olup biteni anlamak, neden abd nin sürekli bölgeyi istikrarsızlaştırmak için milyarca dolar yaktığını anlamak için işin bu yönüne de odaklanmak lazım.
devamını gör...

sevmek bir ömür sürer,
unutmak bir dakikaaaa... *
devamını gör...

eğlendin mi bilemedim coup cuğum ama bu yayın da az saçma değil. tebrikler
devamını gör...
daha fazla yükle

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim