zaman tüneli

dert değilde, algoritmaya taktım, algoritma öğreneceğim. türkçe videolar kesmedi ingilizceye geçiyorum. yarında detaylı araştırma yapacağım. çünkü daha doğru dürüst bir şey bilmeden beni oldukça mutlu eden dijital ürünler yapabildim yapay zeka ile. eee düşündüm ki birde ben yazılımı ve algoritma mantığını güzelce bilsem allah bilir neler neler yaparım dedim bir gaza geldim.
prompt engineer lik becerime teknik bilgiyi ekleyince muhtemelen manyak ürünler çıkaracağım, manyak derken niş ürünler ama o nişi en iyi ve en pratik çözecek şekilde. yani bir instangram dan ziyade aşırı gelişmiş ama kullanımı kolay, pratik ve olabildiğince flexibility* bir çözüm yada olan bir çözümün gelişmisini sunmayı planlıyorum. daha doğrusu kullanıcıya mükemmel bir arayüz deneyimi ve işlevsellik amaçlıyorum. şu an kendi zevkim ve ihtiyaçlarıma göre yapay zekaya takılıyorum ama gelecekte teknik bilgi sahibi olursam pazarlanabilir ürünlerde yapmam mümkün. lakin gidip herhangi bir şirkette çalışmak asla ilgimi çekmiyor, saatlerce ekranda 1-2 gün okey ama tüm hayat geçmez. ben zaten bana sağladığı özgürlük olasılığını seviyorum.
devamını gör...

we got cock. abartısız şu şekilim evde. hasanım kaşıkçımdan sabaha kadar bi uçak yayını ne güzel giderdi be ancak o iş yarına sanırım.
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...


masrafı büyük harfler dükkanı...


tüm kırık dillerin acısıydı harflerimiz...
bir birleşme arzusuyla yanıp tutuşurken belki...
boylu boyunca bir duygu yüklenir sırtına
harf... harf olmaktan utanırdı...
hamallık ona göre değildi... duygular işletmişti
sadece kelime olmaya var olmuşken
neden duyguların çekiciliğini yapmalıydı ki?...

bir hevese kapılıp da kaçıverdi olduğu yerden harf
o derin mavisi duyguların göğüslerine düşüverdi
tüm bulutları emdi uçlarından
harfin dolgun yanaklarına ansızın bir mavilik düştü
gamzesine kadar özgürlük
boğazında kucak açan cennetin şarkısı...

satılık bedenli kelimelerin dudakları olmak istemiyordu harf
uzun uzadıya uzanmak, tek bir beden olma düşüncesinde
kelimelerin ırzına geçmediği bakire bir ruh olmak istiyordu harf
çok görüldü bu işte diğer dudakların küfürlerinde
misal ki duyguların hamallığında kırılıyordu ayakları
ve şimdi düşününce o emdiği gökyüzü rüyasını
masrafı artıyordu boş beyinlerin kafasında insanların
ve zorla da olsa harf
kahpe izler bulunan kelimenin dudakları olmuştu...


ya yaşamalı, ya da yaşamalı idi harf
kelimeler devam ediyor nasıl olsa...


e f t e l y a...
(akdeniz’i cebinde taşıyan kız...)


(2014 mavilerinden...)
devamını gör...


ben kralım demek zorunda olan hiç kimse gerçek bir kral değildir.
devamını gör...

buz gibi olanı ve biraz pirinci fazla olanı makbuldür...

yarın bi pişirem...
devamını gör...

sigortalı olanların yasal köleleştirilmesidir.
devamını gör...

babasının adını biliyorum.
devamını gör...

"geçerken"
bir gölge gibi geçtim kendimden,
rüzgâr sustu, kalbimden eserken.
bir düş müydüm, yoksa bir iz mi?
hiçliğe tutundum, sevmişken.
devamını gör...

devamını gör...

mecelle de roma'dan almıştır. günümüzde klasik temel hukuk asgari anlayışı malumaliniz mazeretsiz izinli olduğu için -ki bence işine son verildi- aklaziyan olmadık davranışlarda hukuk özdeyişlerine başvuruluyor. aslına bakarsanız malumu kabul ve ilan edip çözmesi gerekenler, sanki hukuk (var da) yanlış uygulanıyor'u tartıştırıyorlar. anlamsız olan bu.
devamını gör...

#3652722
seslere fısıldayan adam
tanıyor gibiyim diyelim :)
devamını gör...

anlamsız bir tatlı. sütlü pilav.
devamını gör...

tan taşçı'nın vokalisti.
devamını gör...

örgütlensinler, grev yapsınlar, destekleyelim. kan emici işletme sahipleri ve hükümete karşı haklarını arasınlar, insan olduklarının değerini anlasınlar. ama önemli olan çoğunluğun örgütlenip greve çıkacak cesareti gösterebilmesi. siz gidin ben arkanızdan geliyorum deyip patrona yalakalık yapacak tıynette insanların fazla olmaması gerek. yada ne bileyim asgari ücretle izin hakkı yenerek yıllarca çalışıp ak partiye oy vermemeleri gerek. biraz akıl fikir lütfen.
devamını gör...

kısa kesin kardeşim, belki o zaman anlaşılır. ne uzun uzun başkasını dinleyesim var ne kendimi dinletesim.
devamını gör...

hayatta tek önemli şey yaptırım gücüdür.
devamını gör...

#3356885
ve açıklayamazsın her şeyi.
devamını gör...

evli olan sözlükte aldatma amacı ile takılıyordur.
devamını gör...
daha fazla yükle

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim