zaman tüneli

sağlığımıza…
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

amerikan halkını, a.b.d faşist rejiminden kurtarıp ,adalet ve hürriyet getirmek de bize nasib olur inşaallah.
devamını gör...

allah'ın izniyle karagümrük'ün puan ya da puanlar alacağı maçtır.
devamını gör...

kedi öpmektir.
devamını gör...

200 liraya çiğ kufde dürümü bile gelmiyor.
devamını gör...

kızların, sosyal medyalarda paylaştıkları tatlı fotoğraflarına yaptıkları açıklama
günahın büyüklüğü alınan kaloriyle alakalı sanırım
devamını gör...

recep tayyip erdoğan'ın 24 sene tek başına yönettiği ülkede sakız alınamayan parayı insanlara sadaka diye dağıtması olayı. ona oy verenler düşünsün. hiç oy vermedim ciasal islama.
devamını gör...

kadın düşmanı diye damga yemiş joker muamelesi gören yazar ama kavgalı olduğu kişilerin çoğu hakkındaki düşüncelerine az katılmıyor değilim fazlası var. ilgi manyağı hatunlarımız hakkında dediği her şey doğru malesef. joker'in dediği her zaman doğrudur.

edit: arçi kardeş ben de bira içiyorum ama biramı boşver yaa rakı ısmarla sen ablamıza tuzlu tuzlu peynir ile.
devamını gör...

(bkz: uludağ sözlük)
devamını gör...

lig sonuncusuna karşı oynanan oyun içler acısı. mertens ah mertens sen nelere kadirmişsin.
devamını gör...

aynısını istanbul havalimanı'nda japon turistlere yaptığım eylemdir.
devamını gör...

3 oda 1 salondur
devamını gör...

türkçeye eski çinceden geçmiştir.
devamını gör...

boyuna oranladığımızda absürd derecede büyük olan ayakkabılardır. içine rahatlıkla yeni doğmuş bir bebeği sığdırmak mümkün.

göz kanatır.
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

bu nasıl bir trollüktür? öldürülen kişi amerikan vatandaşı, öldürenler trump'ın eşkıyaları ama suçlular biden'ın ülkeye aldığı kaçaklar.
sıra hintlilere gelince görürüm ben sizi.
devamını gör...

bazı yerlerde hava sıcaklığı -30 dereceye kadar düşüyor. 6 ay kış oluyor yani abd'nin her yeri toz pembe değil.
devamını gör...

minneapolis'te bir kişinin daha ıce memurları tarafından öldürülmesinin ardından ortalık karışmış.

video
öldürülme anı olduğu iddia edilen video
olay sonrası gösteriler

obama ve biden yyönetimlerinin sınırsız kaçağı almasının sonuçları bunlar.
devamını gör...

ben de diyorum devlet niye elektrik faturalarımıza katkı yapıyor
meğersem kombiyi kökleyelim de işi pişirelim diyeymiş
bi yaşıma daha girdim
devamını gör...

aslında kendisi faşist olan pkk'lı terörist yada terörist sempatizanı olan tiptir. chp dahil, bilimum solculardan yada lümpenlerden de olabiliyor bu tipler. ilginç değil mi? chp'li seçmenin çoğu chp'yi atatürkçü sanır ve asla parti yönetiminde nasıl tiplerin görev aldığını sorgulamazlar. ülkenin eğitimli ve aydın kesimleri işte. daha fazla aydınlanamayacaklarına inanıyorlar galiba.*

dinciler atatürkçülere pek faşist demez. onlar tarikat şeyhlerine badelenirken duydukları çocukça başka hakaretimsi sözleri ezberleyip tekrarlıyorlar.

bu iki grup da atatürkçülere faşist dese bile aslında kendileri faşist. biri kürtçü faşist diğeri islamofaşist. türkiye bölücülere yada arapçılara peşkeş çekilsin, türkler ezilsin istiyorlar. (türk vatandaşlığıyla problemi olmayan kürtler üstüne alınmasın. pkk'lı p*çlerin arsız propagandaları yüzünden bariz bir şeyi yine de not düşmek istedim.)

dinciler arasında her ne kadar kendilerine türk diyenler olsa da türklükleri tarikat şeyhleri emir verene kadar. aslında hepsi ümmetçi. arap asimilesi olmaya can atıyorlar. savaş çıksa dinciler atatürkçü türklerle omuz omuza savaşmazlar, karşı cephede atatürkçü türklere karşı savaşırlar. adamlar sünni hanefi olmayan türklere bile güvenmiyor, müslüman olmayana türk demem diyor. öyle de beyinleri yıkanmış. islam öncesi, ve hatta osmanlı öncesi türk tarihini yok sayıp osmanlı tarihini de fesli deli kadir'in ağzından anlatıyor. gerçekten değişik kafalar.
devamını gör...


sağanak yağmurlu şarkı, nilipek.
devamını gör...
daha fazla yükle

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim