zaman tüneli

acil şifalar dilerim.
devamını gör...

evlenince sevişmicez mi ?
devamını gör...

yine bir dolaplar dönüyor yine benim haberim yok. doğru yoldasın diko. sen git dolap döndürmenin osmanlı'da ne anlama geldiğini
günümüze kadar nasıl geldiğini yaz.
devamını gör...

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

gazcı.
devamını gör...

bence adalet sistemi çöktü. suç işleyenin yanına kar kalıyor fikri yaygınlaştı. hapisane yapmakla övünür olduk.

en büyük adalet sarayları bizde diye seviniyoruz ama bu adliyelerde hakimler ve savcılar suç işlemekten hatta organize suçtan tutuklanır oldu.

mesele sadece okul meselesi değil. yeni nesile umut veremiyoruz. fakiri de zengini de ülkeden kaçmak zorunda hissediyorsa ülkede yolunda gitmeyenleri çözmeye çalışmak yerine giderlerse gitsinler demek her şeyden önce bu ülke insanına yazık olması demek.

ülkede her 5 kişiden 3’ü asgari ücretli veya bir tık üstüne çalışıyor. aileler hayatla mücadele etmekten harap bitap düşüyor.

eve gelince de çocukları ile uğraşmak istemiyor. dizi veya maç izliyor. çocuk ne yapıyor umrunda değil çünkü ses yapmadığı sürece her şey yolunda gibi bir algı oluşmuş.

eskiden iletişim vardı ama artık herkes ekranlara gömüldü. aileler eskiden birlikte yemek yerdi ve hiç değilse akşamdan akşama görüşür konuşur birbirinden haberi olurdu.

uzun zamandır herkes kendi odasında kendi ekranında yaşıyor ama anne babalar çocuklarla ilgilenmek gerektiğini düşünmüyor .

edebiyat öğretmeni olan bir anne oğlu bu duruma gelene kadar ne yapıyordu ben onu anlamıyorum zira bana zaten polis ve zeka düzeyini ifadesinden anlıyoruz.
devamını gör...

adam #3923145 no'lu tanımda botanik için bez bebek nana'yı seçmiş ya la. buradan bile feyk hesap olduğu anlaşılabilirdi. bu arada bahsi geçen tanımda ismimin yazılmamasından da ayrı bir gurur duyuyorum.

bir de sözlüğü ve yoldaşı bu kadar sıvayan adam her zaman sakattır. bunu da yıllardır anlamadıysanız size bir şey demiyorum.
devamını gör...

zamanında tarihin arka odasında da birbirine karıştırılmış teklif. çok da şeyetmeyin.

youtube.com/shorts/8nhItZhG...
devamını gör...

teklifler sözlü mü yoksa yazılı zarf usülü mü sizin oralarda. şahsen ne evlenme teklif ettim birisine ne de sevişmeyi. hepsi spontane gelişen ve herhangi bir teklife boşluk bırakmayacak şekilde ilerledi.

yani aslında navigasyona gerek yok, herkes yolunda.
devamını gör...

hayatın ritmi hakkında saptamalar milan kundera’nın “yavaşlık” romanında geçer;

“bir şey hatırlamak isteyen yürüyüşünü yavaşlatır. buna karşılık, az önce yaşadığı kötü bir olayı unutmaya çalışan insan, elinde olmadan yürüyüşünü hızlandıracaktır,”

hayatın ritmi, sadece gideceğimiz yere ne kadar sürede vardığımızla ilgili değil, yolda hangi anıları yanımıza aldığımız ya da hangilerini geride bırakmaya çalıştığımızla da ilgilidir. yavaşlıkla-hatırlama, hızla-unutma sadece bedensel bir eylem değil, ruhun zamanla kurduğu derin bir pazarlıktır da...

yaşar kemal nedense romanlarını yürüyerek yazarmış.
devamını gör...

birincisi gel sevişelim başbaşa

ikincisi belediyede şahit olsun.
devamını gör...

cağ kebabı güzel olur. *
devamını gör...

fonlanmakta olan bi aktapar oldugu zaten bilinen bi sey. lakin turkiye'de yasanan son okul katliamlariyla ilgili yaptigi paylasiminda 'herkes devlete laf ediyor, yok egitim bakani istifa etsin diyor, sucu kimse ebeveynlerde aramiyor' minvalinde konusmustur. boyle konusarak 'ben egitim bakanina laf etmeyin demiyorum da... ama sucu ebeveynlerde de aramaliyiz yauv' diyomus algisi yaratmaya calissa da ayni paylasimini twitter'da 'devleti suclamayi birak... sen anne baba olarak neredesin?' diyerek paylasmistir kendisi. 'devleti suclamayi birak...' 3 noktayla bi de. acaba boyle konusmasi icin kac para almistir cidden merak ettim. devlet kendisini boyle savunmuyor. bi de bu tip algilar yapilirken hep yurutulen mesaj da su, adam hukumetini elestirir, sen 'devlete laf atiyosun' dersin. halbuki adamin olayi mevcut sistem ve hukumetle, devletle degil zaten. ama iste sosyal medyada her sey algiyla donuyor, bazilarinin da cesareti sadece toplumu elestirmeye el veriyor, halbuki toplumun basinda olmasi gerekenler napiyor orasi muamma. zaten boyle tiplerde onlara iki cift laf edebilcek gö...* yurek de yok.

tipe bak, bi de hazreti yusuf gibi de pozlar verir, kafayi yersin. evet.

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

inşallah ben banlanırım.
devamını gör...

kendim kadar cesur bir erkek tanımadım.
lafa gelince hepsi esiyor cosuyor.
icraat yok.
ben sizden daha erkegim.
devamını gör...

feminist, pkklı, woke, sünnetsiz zıbık sever, kedi-köpek tapar, dövmeli kadın mode on

'' şu eril zırvalarınızla kadınları ağzınıza sakız etmeyi bırakın. güçlü ve kendi ayakları üzerinde duran kadınları çekemiyorsunuz. dünya artık sosyal medya üzerinden farklı hayat tecrübelerini deneyimleyen insanların performanslarına ciddi anlamda ilgi gösteriyor. ortada kocasında para dilenmeyen ve kendi performansını kapitale tahvil etmiş cesur ve güzel bir kadın var. sizler bu tür kadınları sevmiyorsunuz çünkü onlar sizi tercih etmiyorlar. sizinle sevişmedikleri için bu güzel kadınlara düşmansınız. kadınlar dansediyor, sevişiyor ve yayın açıyor. kocası olacak herif de bunu hazmedemiyorsa kendi gibi bir köylü bulsun. ''

feminist, pkklı, sünnetsiz zıbık sever, kedi-köpek tapar, dövmeli kadın mode off
devamını gör...

günahı olsada oda bir keçi sonuçta, ayrım yapmamak lazım. işlediği günahlara göre tadı değişebilir gerçi, pek eminde olamadım.
devamını gör...

#3923145

lan adam böyle başlık açıp entry yazdığında herkes öptü kokladı yaladı yuttu ama keşke her feyk böyle olsaymış gfdgbfd şimdi hiç numara yapmayın çakozlayana kadar adama bayılıyodunuz tek ss yeterli olmadı.

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

sosyal medya içerik üreticilerine çıkarılan yasa uyarınca vergi muafiyeti belgesi almasını salık verirdim öncelikle. "hayranlarınla bağkur" derdim, "bağkur ki ileride emekliliğin olur, primleri yüksek tut" diye de ilave eder idim.
sonra kahvede benle dalga geçmezler mi, "avradını vesikasız çalıştırıyor, devletten vergi kaçırıyorlar" diye.
kaldıramam bunu. gururuma yediremem.
vesikalı yârim benim.
devamını gör...

oğlum ben diyordum bu herifte de beni rahatsız eden bir şey var diye ben yanılmam.
devamını gör...
daha fazla yükle

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim