zaman tüneli

sözlük ölmüş arkadaşlar. sözlüğün en popüler başlıkları (günaydın sözlük, sözlük yazarlarının kahveleri) bile artık eskisi kadar ilgi çekmiyor, şaka gibi..
devamını gör...

ben çok oylamıyorum, çünkü sadece artı oy var, eksi oy yok. açık eksilenmesi gereken çok entry var, bu sözlükte. bilgiden, seviyeden uzak, forum/ chat tarzı çok entry var. onları oylamama bu sözlükte izin verilmiyor. artı oylamaya değmeyecek çok entry var.
devamını gör...

her bașlıkta kedi paylaşın kedi.*
devamını gör...

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

devamını gör...

serdar reis yapıyo bu pop işini be.

devamını gör...

biz seninle küs bile değiliz aslan parçası diye mesaj atarsa naneyi yersiniz. yapmayın.


ne ben sana kızarım
ne de zatın zahmet edip bana küssün..
artık seninle biz,
düşman bile değiliz..
devamını gör...

herkesin babasi iyi olmuyor böyle de bir gercek var her ne kadar inkar etsenizde.
devamını gör...

vites ikiye veya üçe takılır (birinci viteste olmaz motora aşırı yük biner)
debriyaja basılı olacak ayağınız
araç yokuş aşağı salınır (veya düz yolda arkadan iteklenir, birilerinin yardım etmesi lazım)
20 km civarı hıza çıkınca ayak debriyajdan yavaş yavaş çekilir. araç marş alınca tekrar hızla debriyaja basılır (stop etmemesi için) bu esnada hafifçe gaz verin ki stop etmesin.
otomatik vitesli arabada yapılamaz, yeni nesil modern arabalarda ve trigeri zincirli özellikle de yüksek km arabalarda sente atlatır risklidir.

bunu sadece akü filan bittiğinde acil olarak çalıştırma maksadıyla yapın. o da mecbur kalırsanız. normal şartlarda asla yapmayın. özellikle de yeni nesil bir arabada. bunun yerine en mantıklı çözüm jump starter almak ya da akü takviye kablosuyla bir arkadaşınızın arabasından takviye yapmayı rica etmek.
devamını gör...

türklerde çok olur, türkiye ' yle ilişkilerimin limonileşmesindeki ana sebeplerdendir. türkler insanları oldukları gibi kabul etmez. ve dışlar. böyle bir durumda öyle bir topluma mesafe konulur, ve sırf türk olduğu için ötelenir, bunda bir kötülük yoktur çünkü kendi alanında o da bizi ötelemişti. öteleyen ötelendiği için ağlamaz.

türkleri bireyselleşemez. kendi mahallesinin ötesine gidemez. o yüzden de haklı olarak geri kalmıştır. onu da öyle kabul etmek gerek.
devamını gör...

büyük önder mustafa kemal atatürk'ü seviyor, hepimiz gibi.
devamını gör...

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

"hay senin allah cezanı versin be… bir insan bu kadar mı düşer?" dedirten, barışmak için her yolu deneyen insanın içinde bulunduğu acınası durumdur.

bu bayram maalesef, hayırlısıysa ve tabii kısmetse kendimi o acınası durumun içinde bulacağım. hiç belli olmaz, bir bakmışsınız bayramın ikinci gününde, birlikte ortak girdiğimiz dananın kanını birbirimizin alnına sürüp neşe içinde kırlarda el ele koşuyor oluruz.
devamını gör...

kardeşim olan oldu artık eleştirmeyin. eldeki tek aday. oylar bölünmesin, en güçlü aday, kürt oyları kritik, zafer ve iyi parti kripto akp partileridir...
**

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

her türk ailesinde en az bir kez yaşanmış en anlamsız kavga.

evin reisi (baba), her gün siyaset haberlerini takip ettiği kanalı kanal listesinde bulamaz ve evde kıyameti koparır. evin gülüyle (anne) arayı bozar, çocukların psikolojisiyle oynar ve işin sonunda kabahat evin en küçük çocuğuna atılır. "ya ben televizyon mu izliyorum?" demenize rağmen kabahat size kalır. nihayetinde kendinizi elinizde kumandayla a haber'i yahut sözcü tv'yi kanal listesine eklemeye çalışırken bulursunuz. tercihen hayırsız evlat da ilan edilebilirsiniz.
devamını gör...

bana bi şu gelmedi?? are yo seks?? bunun yolu olan şortan okşanan pipi videosu geldi. allammm allam dedim, yazarın içinde ki libidonal cini çıkarmak için 3 kul bir elham okudum.

sonuç pipi sonsuza doğru küçülerek gitti. siz de yapın kızlar. biz boşuna mı inançlıyız ayol.
devamını gör...

hakkındaki şüphlerin sadece şüphe olmasından rahatsız olan siyasi kişilik.
devamını gör...

kickboksör rico'yu, "ki rico yumruklarıyla da kickboksta nam salmış bir arkadaşımız"
boks maçında dağıtmıştır...

her zaman söylediğimiz şey şu,
yumruk atmayı bilmek, ya da yaptıgın dövüş sporunda yumruk kullanıyor olmak bir boksörle boks ringine girme cesaretini sana vermemeli...

"ne var canım, ufc'de de kickboksta da yumruk kullanılıyor, isterlerse bu adamlar da boks yaparlar" düşüncesi oldukça yanlıştır.

adamın aklını alırlar işte böyle.
her horoz kendi çöplüğünde ötecek.

boksör boks yapacak, kickboksör de kickboks.
bu tarz saçmalıklara son verilmezse, ilerde ringde ölüm olur ve işte o zaman yasaklanır bu mücadeleler. illa birinin bir gün ringde ölmesi mi gerekecek?

hatırlayalım francis ngannou az daha ölecekti...
devamını gör...

ağlamaya gerek yok. manifesto vasfındaki pek çok entryim etkileşim almamıştır. iyi de ben onlar için yazmıyorum ki. annemden babamdan yeterince sevgi gördüm. 3. dünya ülkesi diktatörleri gibi alkışa ve onaya ihtiyacımız yok. türkiye'deki insan kalibresi belli. çoğunluk okumuyor. okuduğunu anlamıyor. anlayanlar da belki buraya kafa dağıtmaya geliyor. zaten z kuşağının dikkat süresi ortalaması 30 saniyenin altına düşmüş. ille de entrylerim oylansın istiyorsan;

yapay zeka ile dişi bir persona yarat.
her gün yeni bir fotoğraf gir.
arada bunalımlı ve göndermeli sözler yaz.
içki ortamı paylaş.

ama o zaman o artı oyları bana verilmiş olmuyor ki diyeceksin. o vakit şunu söyleyeyim. sosise ihtiyacın varsa, sosisi satın alıp yersin, sosisin ne düşündüğünün önemi yoktur.
devamını gör...

türkiyedeki tüm hayat kadınları bir araya gelse bu ve kk gibi çocuk doğuramaz.
devamını gör...
daha fazla yükle

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim