zaman tüneli

fransa'nın sherlock holmes'ü olarak bilinen locard'ın kriminalistik alanına kazandırdığı aynı zamanda locard'ın değişim prensibi olarak da bilinen ilkesidir. bu prensipte "iki nesne temas ettiğinde mutlaka bir materyal değişimi gerçekleşir" mantığı da bulunmakta. yani suç işleyen kişi olay yerinde bir iz bırakır, olay yeri de suç işleyen kişide. toz, kıl, deri, kan.
sevil atasoy'un sıkça ifade ettiği "kusursuz cinayet (suç) yoktur.." da buraya dayandırılmakta.
devamını gör...

batmanlı olarak katıldığım eleştiri. batman sokaklarındaki genç zımba gibi fakir çocukları süper kahraman olabilir mi? asla.
devamını gör...

lan ne zaman bi ilişkide huzurlu hissetsem anında bozuluyor amk. tamam anladık sikimsonik bi simülasyondayız, huzursuz olunca salgıladığım şeyle besleniyorsun. eyvallah da biraz mola be kardeşim, bi sal yahu.
devamını gör...

500 bin kişilik nüfusuyla büyükşehir mi ilan edilecekti abi? süper kahraman olmak yeter de artar bile nepo baby adama.
devamını gör...

banane milletten ya. ben her ay, ay sonunu nasıl getireceğim diye düşünüyorum. hiç başkasının dramına ortak olamam.
devamını gör...

filistin'in gazze bölgesinde yaşayan kimse.

başıma bir şey gelmeyecekse, çevreleri arap ülkeleriyle doluyken onlar değil de biz niye bunu bu kadar mesele ediyoruz sorması ayıptır ?
ukrayna'da ki gagavuz türklerini, ırak'taki türkmenleri, batı trakyadaki soydaşlarımızı düşünmek varken niye zamanında ingilizle bir olup bizi arkamızdan vuranları düşünüyoruz ?

atalarının ettiklerini buluyorlar benim derdim değil arkadaş kusura bakmayın. el kadar çocuklar bombalanırken ürdün, lübnan, mısır, suriye, suudiler ses etmiyorsa ben napayım ?
devamını gör...

inanılmaz saçma bir olaydır. herif entellektüelliğin dibine vurmuş, dünya kadar parası var, dövüş sanatları uzmanı. tek artıları bunlar. yani bu herifi süper kahraman statüsüne koymak resmen adam kayırmadır. şimdi bu oç, kriptonit olmadan superman'ı yenemez, peacemaker'ı yenemez, morpheus'u yenemez, wonder women'ı yenemez, green lantern'i yenemez, the flash'ı yenemez, aquaman'ı yeneme, bane bunun içinden geçmesi lazım. bana göre vs'de yenebileceği 3 kişi var; biri alfred, biri amanda waller, biri catwoman. ki bunlar dc karakterleri, marvel'a falan hiç girmiyorum bile...
devamını gör...

overrated bir yavşaklık yılmazın denyoluğu arada kaynıyor
devamını gör...

benim lilith oğlakmış
devamını gör...

kuvantum alanları
devamını gör...

#4070949

patakonyal gibi bu da ikinci at hırsızı.
devamını gör...

arabistanlı lawrance'ın peşine takılıp bizim askerimizin gözünü oyan gazzeliler mi? aynı gazzeliler di mi?
devamını gör...

barış bıçakçının bir kitabı vardı herkes herkesle dostmuş gibi diye, orada hikayeler birinden birine doğru akıyordu, işte bizim hayatlarımızda sokaktan karşıya geçerken öylesine baktığımız biri sonrasında hiç ummadığımız bir zamanda hayatımızda rol oynayabiliyor.
mesela şu an en yakın iş arkadaşımla karşılıklı fakültelerde okumuş aynı kafelere gitmişiz. bizi bağlayan şey pamuk ipliği
devamını gör...

perinçek'in erdoğan'a bir uyarısı vardı.
"tek adam rejimi tuzak, sistemi değiştirme" şeklinde.

aslında günümüz batı ve onların kuklası ülkelerde tek adam rejimleri böyle.
zelensky tarzı kapasite olarak sınırlı birini başa geçir. danışmanlar, bakanlar, kolluk kuvvetleri ve istihbarat başkanlarını ona dayat.
yoldan çıkarsan tek suçlu ilan edil. (bkz: saddam hüseyin)

muhtemelen zelensky de tek suçlu ilan edilip devrilecek. ölmesi muhtemel.
peki çevresi? danışmanlar bakanlar vb. devamke.

hitler'in çevresinin ab/abd ve nato'da üst düzey yerlere getirilmesi de en büyük örnek.
devamını gör...

konulu porno.
devamını gör...

montella " beni buraya kadar getiren adamlarla asla vedalaşamam, ben onların köpeğiyim" mantığıyla yine aynı 11'le çıkmış.

barış santraforda 1500 kere hem milli takımda hem gs'de denenmiş ve olmamış ve yine barış alper'i forvete almış. ha onu almasa kerem'i alacaktı o da bi naneye yaramaz. o da olmasa diğer alternatif deniz gül , tabi ki ondan da bi şey olmaz. enes ünal'ı kadroya çağrımaya bile gtu yememiş. ozan kabak gibi sürekli ilk 11 de oynayan adam yerine dinozor apo'yu almış. velhasıl hiçbir cacık olmaz bu takımdan .
devamını gör...

ağız tadıyla soyunmayayım mı...

kırıldım. insafınız yok.

yoldaş'ın, gelmeyen eylülü gibi hissediyom kendimi. sısııs
devamını gör...

en yalnız insan.
dünyanın sırtını döndüğü kişi.
devamını gör...

20 günlük yıllık iznim bitti. döndük yine buraya. çok iş var. çok güzel bir kuzu çevirme yedik.
havalar soğumuş üşüdük.
yorulduk.
devamını gör...

bununla ilgili çok hoşuma giden bir tanım :

" kaynak arayışında olan girişimci vatandaş."
devamını gör...
daha fazla yükle

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim