sevdiğim bütün insanları dizimde uyutasım balla kaymakla besleyesim ve kendim doğurmuscasına ilgilenesim geliyor..yanlıslıkla anne falan mı oldum acaba
devamını gör...
döverim.
fiziksel olarak ittirip kakmazsam huzur bulamıyorum. yegenlerimi severken dışardan gören biri aile içi şiddet var zanneder.
devamını gör...
kolunu ısırıp saat yaparım ve bu saatten sonra benimsin derim.
devamını gör...
sadece beklerim saçma bir şekilde hiçbir şey yapmadan beni sevmesini beklerim çünkü ben malım.
devamını gör...
çiftleşme dansına başlarım. tüylerimi kabartır ona ihtişamımı gösteririm, ewed.
devamını gör...
güzel bi çay demleyip oturur ağlarım.
devamını gör...
vallahi benden önce yazılanları okuyor ve insanın hayretedesi geliyor...
devamını gör...
söylerim.
devamını gör...
sevmiyormuş gibi davranırım.
devamını gör...
10.
söylemem.
devamını gör...
11.
kalkar bir daha severim cimcimeyi.
devamını gör...
12.
sevmek başlı başına bir güzellik zaten . bir şey yapılmasına gerek yok ki...
devamını gör...
13.
sarılma huyum var. tüm gün koala gibi sarılıp dururum.
devamını gör...
14.
tüm günümü ona vermek istiyoruumm..
devamını gör...
15.
seviyoruz, daha ne yapalım?

t: kişinin aşık olduktan, sevdikten sonra, sevdiği için yaptıkları.
devamını gör...
16.
birini sevince bir çok şey yaparsınız en basiti her gün koltuğun aynı köşesine otururken o gün hiç oturmadığınız tarafına oturursunuz. bu en az sıkıntı teşkil eden yan etkilerden biridir. yemeden içmeden kesilme de sık görülür.

birine aşık olduğunuzda oluşan en kötü yan etki ise o kişiye karşı bakışınız değişir. o kişiyi diğer insanları geçirdiğiniz süzgecinizden geçiremezsiniz kısaca tanıyamazsınız çünkü o kişiyi gözünüzde büyüttüğünüzden dolayı algılarınız körelir. ilişkilerin sonunda seni hiç tanıyamamışım tonguç allah belanı versin demenizin sebebi budur.

kısaca aşkın gözü bu yüzden kördür. bu evrimin insana attığı en büyük kazıktır. bu işten karlı çıkan ise klasik bir ifade ile tekel büfeleri ve boşanma avukatlarıdır.
devamını gör...
17.
dinlerim, garip bir şekilde sevdiğim insanları dinlemekten acayip bir zevk alıyorum. cümlelerinde kaybolmak istiyorum mimiklerini seyre dalıyorum.
devamını gör...
18.
yapılmayacak bir şey yoktur. sınırlarınız varsa salt sevgi yoktur karşılık çıkar fayda maliyet vs. vardır... sokakta götümü bile açarım.
devamını gör...
19.
asla yapmayacağım şeyleri yapıyorsan geçmiş olsun bu artık sadece sevgi de değil düpe düz aşk oluyor.
devamını gör...
20.
spotify'ına kadar araştırmak, kafanda kurduğun insana yaklaştırmaya çalışmak.(bkz: hakkında şey şeyi duymak istiyorum)
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"birini sevince yapılanlar" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim