zaman tüneli

çok efendi biriyim..

geceleri kafayı yastığa koyar koymaz hemen uyuyor..
devamını gör...

gağassaray'ın yeni stadına geçtikten sonra kazandığı ilk şampiyonluktan sonra melo'nun şampiyonluk sevincinde bu şarkıyı çaldırması bir değişimin de öncüsü oldu aslında.

birkaç yıl sonra takıma katılan gomis için de liseli ergenler gibi aleyna tilki şarkısını söyledik taraftarlar olarak.

gol attığında kendisine özel şarkı çalınan son isim ise mauro icardi oldu.

şarkı güzel bu arada. gelip geçici olması sorun değil. birilerinde her zaman yeri var, dünyanın öteki ucunda olsa bile.
devamını gör...

aynı dopamin seviyelerinin salgılanmaması durumu. çünkü eskisi gibi ona ulaşmak zor değil. artık her şey elimizin altında. mesele ona sahip olabilmek değildi hiçbir zaman. mesele ona sahip olmanın ne kadar zor ve ayrıcalıklı olduğuyla alakalıydı.
devamını gör...

sadece ocak ayında 269.372 kişi ziyaret etmiş! ağzımı bozmak istemiyorum ama yalancı ve sahtekârsınız. bir de iğrenç bir fan sayfasından almış veriyi, doğruymuş gibi. yatacak yeriniz yok gerçekten. umarım bu yalan bilgiden dolayı uçurulursun!!!!
anıtkabir ziyaretçi verileri
devamını gör...

şöyle bir şeydir.

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

kullanıcıların ziyaret ettikleri işletmeler, mekanlar veya kurumlar hakkında deneyimlerini puanlayıp metin ve görsel yoluyla paylaştıkları dijital geri bildirim platformudur. hem işletme sahiplerinin hizmet kalitesini takip etmesine hem de potansiyel müşterilerin gerçek kullanıcı deneyimleri üzerinden karar vermesine olanak tanıyan bir sistemdir. ayrıca ne kadar net olduğunu bilmemekle; algoritmik olarak işletmelerin arama sonuçlarındaki sıralamasını ve görünürlüğünü doğrudan etkilemektedir. google yorum satın al işlemi bu nedenle işletmelerin itibarını güçlendiren bir faydalı çalışmadır.
devamını gör...

gaip olan birini bilemezsin tabii bir durum.
alttaki kişi büyük ihtimalle efendi birisidir bazı şeyleri kafasında halletmiş sakince yaşamını sürdürüyor arada aksiyonlar alıyor gibime geliyor.
devamını gör...

akp türkiye'sinde normal olan eylem. sakarya'da bir tatlıcı ayakla hamur yoğururken kameraya çekilmiş.
afiyet olsun.

www.youtube.com/shorts/R3D4...
devamını gör...

kahrımı artıran, derdime dert katan, bahtıma ağlatan bir durumdur.

giden senelere ağlıyorum. zevki yok ki. zerre zevk vermiyor artık hiçbir şey bana. nerede o sevinçler...
hayatta sevgiden daha mukaddes, daha önemli bir şey olmadığını söylüyor yaşadıklarım, hissettiklerim bana...
hanım aşkına kapılıp gitmek...

sevdiğinin avuçlarını öpemedikten sonra her şey beyhude...
valla.
devamını gör...

solcular açık açık söylüyor mu eşcinsel olduklarını?!
devamını gör...

anonimlik gereği sadece manzarayı paylaşacağız ama herkes koşsun denesin. aman tanrım ne kadar güzel oluyor.
fotoğrafı gustav klimt tarzıyla bir tabloya dönüştür dedim. chatgpt gönlümü çeliyor fotoğraf konusunda. yine de gemini benim bebeğim. kahrımı o çekiyor.
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
orijinal halini de koyalım.

ben yapay zekayı baya baya sevmeye başladım. bunlar hep dünyayı ele geçirecekleri güne kadar yaptığımız yatırımlar.
devamını gör...

bir mite göre (bilmeyen de yok da sıkıldım diye yazayım) o zamanlar dünyada sadece erkekler yaşıyor. zeus, bu beyefendi* tarafından kandırıldığını fark edince ceza olarak kadını yaratıyor. o kadın da pandora. pandora'yı yaratırken birçok tanrı ve tanrıçadan destek alıyor. herkes bir şey veriyor. zeus da bir kutu verip "sakın bunu açma" diyor. hediyelerini alan pandora, prometheus'un kardeşiyle evlendirilmek üzere dünya'ya gönderiliyor. normalde prometheus, kardeşine zeus'tan hiçbir şey almamasını söylese de kardeşi pandora'nın güzelliğine vurulup hemen evleniyor. bu sırada evde sıkılan pandora durur mu? "du bakim bunda ne varmış?" diye kutuyu açmasıyla kötülüklerin salınması bir oluyor. panik olan pandora, kutuyu kapatıyor. içerde ne kalmış? aaa umut. zeus da intikamını almış oluyor.
zeus şimdiler yaşasa net kötü aşiret ağası olurdu ya veya sicili kallavi, interpol araması olan mafya babası.
boyu devrilesice.
devamını gör...

valla ne diyim bilemedim şimdi
devamını gör...

kimine göre kimi zaman kimi yerde biraz şeyim.

kahvesever. uzmanı mı bilemem.
devamını gör...

meslekte ilk yılımı doldurduğum vakitte ikinci elden aldığım araç.

tam altı sene kullandım, gık etmedi.
kuşum benim.
miss you.
devamını gör...

merkür, ikizler ve başak burçlarını yönetir. ikizler; iletişimi, bilgi edinmeyi, öğrenmeyi ve öğretmeyi temsil eder. başak ise bilginin sınıflandırılması, ayrıştırılması ve saflaştırılması ile ilgilidir, neyin doğru neyin yanlış olduğunu, ayırt etmeyi simgeler.
devamını gör...

la silktir get, atloloşu. zaten uyutmuyorsun, her gece sövüyorum, bir de sana para mı vereceğim?
devamını gör...

çokça karşılaşılan durum. ne bıraktıkları sakal, ne 5 düğme açıp gösterdikleri kıllı döşlerine kanmayınız. etraftan duyuyoruz, çoğu gizli eş cinsel. ulan madem eş cinselsiniz erkek gibi çıkın söyleyin. ne kıvırıyorsunuz?
devamını gör...

çaylak bile 6000 puan yapmış. siz niye bekliyorsunuz?
çevir çarkı gör farkı.*
devamını gör...

düzgün bir pc veya konsol olsa biz de oynayacağız ama maalesef... oyun fiyatları da malum altınla yarışıyor mübarek.
devamını gör...
daha fazla yükle

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim