zaman tüneli

cennette yeri olmayan duygu.
devamını gör...

ruh değil akıl, zihin sağlığıdır.

kuran'da insanların ruhları/hayaletleri yoktur:

emre1974tr.blogspot.com/201...
devamını gör...

orada her türlü bayrak yaprak bok püsür açmak demokratik ama türk bayrağı açmak provokasyonmuş. saldıran vitaminsizlerin bir çoğunun profilini inceledim tam da tahmin ettiğim gibi hep belirli profiller.

bu vitaminsiz sünepeler orada 20 yaşındaki gençleri linç edince bir şey başardıklarını zannediyorlar ulan şu tiplere bak bir tokatta amel defterini kapatırsın.

en sonunda işi gücü bize bıraktıracaklar el mi yaman bey mi yaman göstereceğiz, sizi o bayrağın gölgesinde boğarız kodumun çapsız böcekleri sukünetimizi pasiflik zannetmeyin sabrımızı zorlamayın.
devamını gör...

#3742010 entrye ek olarak söylemek istiyorum. patlayacak bomba gibiyiz,insanlar çok kolay birbirini kırabiliyor. bu durumun düzelmesi için hastaneye gidiyorsun ssri verip şutluyorlar. konuşacak adam arasan herkes kendi derdinde. dinleyecek uzman arasana paran kadar dinleniyorsun.
devamını gör...

mutluluğu çağırırsan belki, mutsuzluk kesin gelir ve mutsuzlukta yazılmaz, mutlulukla esin gelir.
devamını gör...

stres yapmayın. çalışan hakkını alır.
devamını gör...

günaydın sözlük.

en sonunda kesintisiz olarak üç saatten fazla uyumayı başardım. çok güzelmiş.
devamını gör...

sosyal medyadan ve yeşil siteden geliyorum...
elbette başlamış "zaten öyleydi, zaten böyleydi" demeler.
olay o kadar basit mi?
"zaten öyle" ise neden aday yaptın? "madem böyle" ise neden önlem almadın?
bu soruları afyon b.b. için, chp'ye "baba ocağı"* diyecek kadar koyu takılanlara sorduğumda bile kıvıra kıvıra yorgun düşmüşlerdi.
"o zaten öyleydi" ile, "onlar da yapıyorlar" ile, "topuklayan efe ehere mehere" ile siyaset yapıyorsunuz öyle mi?
gölge kabine denen şarlatanlığı hamle sayarsan, kaçanın ardından atıp tutmayı da siyaset sayarsın.
bu kadar basit aslında...
unutmadan tanım:
solcudur satar anlayışını literatüre sokan partinin bu durumu perçinleyenlerinden.
devamını gör...

kim terörist kim değil bir netleşin artik. öyle görülüyor ki sizin partiden olan ülkeyi bölse parçalasa satsa da vatansever, olmayan gık dese terörist.
devamını gör...

demek doğar da günü aydınlatırsın ha? şimdi ebenin babasını düdükledim. savun bre gafil!
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

hiç bir sendikaya üye olmamakla övünerek, sendikalarin hic bir işe yaramadığını iddia etmek.
patron destekçisiz yalakasi mi oluyor bunlar. çalışanların desteklemediği sendika nasıl iş becerecek? azıcık iq.
devamını gör...

kayboldum. birine sarıldım. onu boğdum.
devamını gör...

ilk değildi son olmayacak..

bildiklerimiz, gazetelere yansıyanlar, haberlere yansıyanlar, bir bu kadar da bilmediklerimiz var maalesef.. işin ucundan nereden tutalım nereyi iyileştirelim nereden başlayalım benim bir cevabım yok..

düzenin içinde dümdüz olmuş bir sistem, bir anlayış.. kadının adı yok, hiç olmadı.. ve geçmişten bugüne gelmiş ataerkillik iyice kendine yer buldu bu düzen içerisinde.. asla korkmuyorlar, asla bir merhamet bir vicdan bir ya ben ne yapıyorum hissetmiyorlar.. bu kadar cesur hissetmeleri bu kadar cesaretlenmelerine sebep olan ne varsa ve bununla birlikte cesaretlenen kim varsa.. yok olsun..

haberlerden kusucam artık..
devamını gör...

günaydın!
doğa canlanmış her yer rengarenk… doğanın renkleri sizi de şenlendirsin, mis gibi bir gün olsun.



kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel

kargam senin burada ne işin var… başıboşlar kervanına mı katıldın.* yoksa aldım başımı gidiyorum mu diyorsun?
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

geçtiğimiz günlerde hamile olduğunu açıklamış.

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

yetişkin film yıldızı.

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

mehmet rıza saloğlu.
devamını gör...

meşhur şarkıcı son reklamında gitar çalarmış gibi yaparken çıkan ses. instada çok çıkıyor.
devamını gör...

kadın cinayeti. belirli bir mentaliteye "bulanmış " toplumların kemikleşmiş davranışları, cisimleşmiş sembolleri olur.

kadın cinayetleri de bu kemikleşmelerdendir. toplumlar ideolojik olarak yönlendirilirler, bu yönlendirme insanlara belirli davranış biçimleri kazandırır.

yönlendirme bilinçli olmak zorunda değildir, bilinçsiz de olur. önemli olan sonucudur.

o yüzden bu yönlendirmeleri geçirmiş, ona göre bir formata bürünmüş bir toplumdan, mesela ben, uzak kalmayı tercih ederim. o yüzden yurtdışından türkiye ' ye tatile bile dönmeyi düşünmem.

türk toplumunun katettigi ideolojik yönlenmelerin bir etkisi de kadın cinayetleridir !! türk toplumu kendini bundan ancak karşı yönlendirmeyle kurtarabilir, o da çok uzun sürer. demek ki türkiye de bu tür olaylar olmaya devam edecektir.
devamını gör...

ben niye yokum ben benn!!!!!! 5 10 15 günde iki tanım giriyorum diye miii ??!!’ zaten sana şu sıralar gıcıktım hep gıcıkım artık.
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...
daha fazla yükle

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim