zaman tüneli

#4103789

var işte var. dövüşçüsün diye yüzün perşembe pazarı olmasına gerek yok. amatörde de var. darbe almanada gerek yok. benim olduğum yerde amatör teknik dövüşçüler çoktu. hocanın prensibi "ne kadar güçlü olursan ol. dayanıklı olursan ol. darbe almayacaksın." stilleri yumruk yememe üzerineydi. aralarında yakışıklı çocuklarda vardı. kask ve koruma ekipmanlarına özen gösteriliyordu. baya koruma sağlıyordu.

yıl 2002 veya 2003 izmir buca da kapalı spor salonunda türkiye amatör boks şampiyonası olmuştu. bizzat izledim turnuvayı. trübünde yan yana geldiklerim oldu. yüzleri bebek gibi olan sporcular vardı. burnuda çökmemiş hemde. dahası resmi 50 küsüratlı maçına çıkıyordu. sen birde bunların antrenman maçlarını düşün. boks bu bak. en çok kafaya ve yüze darbe.

muhammed ali ve usyk i herkes tanıyor diye örnek verdim. bu adamlar savunma stratejisi ile meşhurlar. bu işi bilenler beni anlıyor. sadece demek istediğim dikkatli olunması. en iyi hiç kavga etmemek. çok hevesli olan yazılsın bir dövüş kulubüne hevesini alsın. yetenekliyse başarılı olsun. bende desteklerim.

ekleme editi: bazı insanlarda genetik faktör var. maç veya antrenmandan sonra yüzü haşat olsa bile çabuk toparlıyor. pek anlaşılmıyor.
devamını gör...

özellikle son sürümlerde ct ve t’ler arasındaki karakteristik farkın iyice detaylandırıldığı oyun.

ilk sürümde dahi her iki grubun da kullandığı silahlar başta olmak üzere tüm teçhizatı birbirinden farklıydı, ct’lerin başlıca silahı colt m4 iken teröristlerinki ak 47ydi.

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
hatta en baştan beri t grubunda avrupalı olmayan teröristler silahı taktik eğitim almış profesyoneller gibi değil de nasıl tarif etsem av tüfeği gibi göğüs hizasında tutuyordu. bu inanılmaz bir detay.

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
geçen günlerde redditte inanılmaz bir detay daha farkettim, ct’ler tetik disiplininden taviz vermiyor!
devamını gör...

hepsini beğendim...
bir meriç gibi
beğenirim seni.
devamını gör...

bu önermeye katılıyorum.

inanın hiçbir şey yapmıyorlar. bizim muhtar olarak seçtiğimiz beyefendinin tek yaptığı tüm gün odasında oturup, mesai doldurmak. semtle ilgili her sıkıntı için 153'e talep oluşturan biziz. ilaçlama, aşayiş, sokak lambaları, elektrik/ su kesintileri ve aklınıza gelebilecek her şey için yetkililere bildirimlerde bulunuyoruz. şahsi olarak, semtin sorunlarıyla alakalı cimer'e yazdığım sayısız dilekçem var.

kendisini daha semtin sokaklarını gezip, sorunları teşhis ederken dahi göremedik. yattığı yerden, devlet kadrosunda maaş alan insanlardan biri. bu tarz kadroların kapatılması, bu insanların ihraç edilmesi gerekiyor.

semt için, ben ondan daha çok çalışıyorum.
devamını gör...

moda iskelesi'nden..

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

türk ergenleri uçurulsun !!... anne babaların e devleti üzerinden sözlüğü kullanmalarına izin verilecekse, en ufak am, göt, meme başlığına 2 bin euro civarında ceza kesilsin. göt ergen, apartmanın girişine yapıştırılacak bir yazıyla adı ve soyadıyla mahalleye afişe edilsin...şahsın devam ettiği okula da bilahare bir yazı gitsin. okuldaki öğretmenler de bu sapık ve iğrenç türk ergeninden haberdar olsun. açtığı başlık ve yazdığı entry de ilavede yer alsın ( madem burası da kamuya açık bir sayfa olmasına rağmen, şahsiyetsiz ergen yazdıklarından utanmıyor, okulda da herhalde utanmaz)...

babasının kendisine euro üzerinden kesilen cezaya itiraz hakkı olsun, ergen götlemesinden yediği ceza veya cezalar, 18 yaşına girince kendisinden tahsil edilsin, ödeyemiyorsa hapse girsin.

böyle olursa, bu yasak bir işe yarar.
devamını gör...

sonunda dövüşüyorlar mı?
devamını gör...

başkasının kim milyonuna sevindiğimiz, başkasının bilemediği ama bizim kesin bildiğimiz soruları ile mutlu olduğumuz, kendimizi yüksek genel kültürlü ve cömert sandığımız yarışma.
devamını gör...

kenetlenmişsin kalbime.ilmek ilmek.
devamını gör...

#4103823 ah canım benim. güzin abla da oldu sonunda, tavsiye veriyor, yakında; sen daha iyisini hak ediyorsun moduna da geçer.
devamını gör...

sonra aramıza şehirler girecek,
hiç karşılaşmayacağız.!
tesadüfler bile bir araya getiremeyecek..
sonra da belki birimiz öleceğiz,
diğerimiz hiç bilmeyecek…
devamını gör...

sorunun çözümü, sorunun kendisi tarafından hack'leniyor.
devamını gör...

#4103811

haaaa şöyle yaaaa! bana böyle gel işte. bak, biraz cesaret topladın sonunda. atıyom özelden.
devamını gör...

iş günlerinde:

sütlü filtre veya filtre


hafta sonu : türk kahvesi



her akşam : 2 adet mocha
devamını gör...

sebepsiz yere ağlama isteğinin gelmesi, ortada hiçbir şey olmamasına rağmen gözlerin dolması durumu..
devamını gör...

bir insan alfa erkeğin, beta erkeğin falan tanımını biliyorsa gaydir. kusura bakmayın.
devamını gör...

#4103819 ne zaman girdiğine bağlı acaipliği değişken.
devamını gör...

#4103808 dm kutuna gelenlere, özel hayatının kimseyi ilgilendirmediğini söyleyebilirsin.
devamını gör...

#4103808 öyle deme deyzem. kavga sonrası seks diye bir şey hadi yaşamadın diyelim, duymamış olamazsın. en ateşli sekstir. gerçi penisini dişçi koltuğunda kaybettin. acı kaybımız sonrası olasılıksız, sen de haklısın.
devamını gör...

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...
daha fazla yükle

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim