kendisine saygısı olmayan kadındır.
bu arada benim eski kız arkadaşım jiletle alırdı; görünüşte cillop, dokunuşta kirpi. çakallık parayla değil ya.
devamını gör...
sözlük aleminin tanım getiren başlığıdır.

şimdi ben böyle düşünen bir insan olduğunu düşünmüyorum. gerçekte yok böyle insanlar. sadece benim gibi kerizler tanım girsin diye uğraşıyor. eee giriyorum. o zaman respect.
devamını gör...
tam bir tanım avcısı başlıktır. ortalığı kızıştırıp mıknatıs gibi tanım üstüne tanım çeker. ama zamanlaması yanlıştır. şöyle akşam saat 8 den sonra açılsa akışın en üst sıralarında yerini alırdı.
devamını gör...
trolleri beslemeyiniz

silip kaçarsa diye dursun şurada
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...
valla arkadaşım bu aralar ağdaya gidemeyen hanımlar için rahatsız olunuyorsa epilasyon parası verebilirler.
ekonomi evi çekip çevirmek falan hani. bir de geçerken, markette orada burada anlık koluma dikkat edip irite olmuş birini çekemeyeceğim. zaten kış. uzun kollu giyiyorum. ben de farkındayım. donate bar açalım ?


sonuç : haklı mı haklı ama kusura bakmasın daha farklı önceliklerim var herkes ekşici mi abi burada!?
devamını gör...
(bkz: sana ne)
devamını gör...
önce kendi götünüzün kılını alın, sonra kadının kolunu bacağını düşünürsünüz.
devamını gör...
ooo artık kol kıllarının bile nasıl olması gerektiğine geldiysek biz kalkalım.*

ben kadınları çok seven bir insanım. yani hem fiziksel özelliklerini hem zihinsel yapılarını takdir edilmesi buluyorum. yani sanki erkeğin upgrade edilmiş gibi hâli gibi.

şimdi bunları palavra olarak söylemiyorum. amacım duyar kasmak hiç değil. ama benim 12 yaşından beri bir iddiam var. her kadın kendine baktığı ölçüde toplumsal standartlar açısından güzeldir.

bu kendine bakma kısmını da ben hijyen olarak görüyorum. hijyen ne derseniz? hijyen evet kol kıllarını almak değil. tamam şunu kabul edelim kıl güzel bir şey değil. bir erkek olarak bunun s.k gibi bir şey olduğunu bilecek kadar kılım var. kimse burda kılları savunmasın. ama kol kılına gelene kadar daha önemli şeyler var. o yüzden kadın kendini kol kollarıyla mutlu hissediyorsa bırakın almasın.

hayır bazıları da alıyor affedersin tavuk gotu gibi oluyor. yani güzellik iticilik neye göre kime göre? siz begenmiyorsaniz alan birisiyle sevgili olun ya da konuşun görüşün. ama sırf paşa'nın gönlü olsun diye milletin kolundaki kıla kadar insanları sınıflandırmaya kalkmayın artık.

keza aynı boku erkekelre karşı da yapıyorlar. o da ayrı bir yanlış.
devamını gör...
itici değil normal bir kadındır. önce bacaklarını almayana acayip gözüyle bakıldı. kaşlarını almayana kezban denildi. kollarını almayana itici gözüyle bakılıyor şimdi. sanki koldaki normal tüyler kasık kılı, tövbe tövbe. bir de yüzdeki minicik tüyleri almak moda oldu. iki üç sene sonra aaay sen yüzünü almıyor musun, iticiiii demeye başlarız. her yerini alan insan da bana yolunmuş tavuk gibi gözüküyor. benim için de böyle itici.
devamını gör...
kadınlarda vücut kılı olmasını itici bulan kişi beyanı.

bir kadın sadece kıllarını aldırdı diye itici olmaktan kurtulabilir mi?
kıl bu, imha edilebilir bir şey.
durduk yere kıllık yapmaya hiç gerek yok.
devamını gör...
üflediğinde yol oluyor bence sevimli..
devamını gör...
kol kıllarını almayan erkekleri kabul eden toplumumuz kollarını almayan kadının kendi "tercihi"ne de itici demesi ayrı bir sorun.
devamını gör...
sözlükte konuşmak ayıp böyle şeyleri, lütfen...
fakat radyoda konuşulabilir.. hatta daha da ileri gidilebilir...
ilk başlarda kollardaki kıllardan başlanır, yayının ilerleyen saatlerinde kim bilir konu nerelere gelir?

ilginç gerçekten...
ve sanmayın ki radyoda halı saha maçı ortamı var...
tam aksine.. son derece kadınsı bir ortam..

yine geldik ''bağzı kadınlar''a...
bazı kadınlar şöyle efendim...
bazı kadınlar ise böyle...

bunlar aslında sürekli birbirleriyle ters düşerler, anlaşamazlar ama konu erkekler olduğunda, haçlı ordusu gibi bir araya gelirler...
savunurlar!
ama öyle böyle bir savunma değil...
muazzam..

kol kıllarını almayan kadın iticiliği...
hmm..
demek ki bağzı kadınlar, kollarındaki kılları almıyorlar...
olabilir..
ne var bunda?
sen kim köpeksin de, böyle bir şeyi gündeme getirebiliyorsun?
değil mi kızlar?
''fakat yalnız bence, gerçekten de hoş durmuyor bir kadında.''
sus!! şimdi sus!! zamanı değil!!.. onu sonra, kendi aramızda konuşuruz!
şimdi sırası değil..
şimdi zaman, dik durma zamanı! mevzunun ne olduğuna bakmadan.. detaya inmeden, kurcalamadan...
devamını gör...
yoğun olması durumu istinadır kişi rahatsız olur alır ama abartmayın bea nolcak koldaki sarı tüylerden dediğim durumdur.
asıl iğrenç olan simsiyah koca koca kıllı dayıların pideleri ekmekleri kollarında çevire çevire fırına vermesi *
devamını gör...
kessene şu sakalları maymuna dönmüşsüncülere gelsin yazılanlar.

la sizene isteyen istediği gibi takılsın. bizler kimiz ki başka insanlar üzerinde tahakküm kurmaya hakkımız var. hangi hakla karışabiliyoruz başka insanlara. banane, sanane ve sizene.
devamını gör...
bana göre kol kıllarını alan kimse daha medeni ve güzel görünüyor. bence
devamını gör...
bi laf var bilir herkes killisi vardi kılsızı kaldi
devamını gör...
beraber kahveye gideceğim kadındır.
devamını gör...
yerleşik hayata yeni yeni geçilen m.ö bilmem kaçıncı yüzyılda diğer tüm çocuklardan farklı ve sıradışı bir kız çocuğu dünyaya gelmiş. bu kız çocuğunu diğer herkesten ayıran, ona kutsallık atfedilmesine sebep olan şey vücudunda renk pigmentlerinin olmayışıymış. (bkz: albino) tabi yerli halk bu tarz bir anomaliyle hiç karşılaşmadığından çocuğu el üstünde tutmuş, diğer çocuklardan ayrı bir bakım ile büyütmüşler.

bu kız büyümeye başladığında diğer çocuklardan hep ayrı tutulmuş ve tüm ahali tarafından gözetilerek el bebek gül bebek büyütülmüş. yaşı büyüyüp evlilik kuracağı zaman tüm erkekler onunla birlikte olmak istemiş ve o güne kadar saldım çayıra mevlam kayıra büyütülen tüm kadınların da kıskançlığını üzerine çekmiş.

diğer kadınlar onun sahip olduğu bu özelliğe sahip olabilmek için çeşitli şeyler denemiş, erkeklerini kısıtlamaya çalışmış ve ona bakarak kendi bedenlerini onun bedenine göre uydurmaya çalışmışlar. beyaz kıllar vücutta yok gibi göründüğünden ilk vücut kıllarını alan da o dönem ortaya çıkmış. haliyle bakmışlar kılsızlık daha bi ilgi görmelerine, o tanrıçaya daha çok benzemelerine neden oluyor saçlarına kadar tüm kıllarını kesmişler. kılsızlığını sergilemek için kıyafetlerinin bir kısmını açıkta bırakan kadınlar hem vücut kılı almanın erkeklerin ilgisini çektiğini, hem de dekolte verdiklerinde tanrıçayla yarışamasalar da 3-5 erkeğin aklını çelebildiklerini farketmişler.

işte tarihte kadınların vücut kıllarını almasına sebep olan kadın o kadındır. bilmem bilir misiniz bazı mitlerde ay tanrıçası hep kadındır ve hepsinde de bembeyaz saçları vardır. tüm o mitler, tanrıçalar falan hep bu kadına atfedilen şeylerdir. yaşlılara duyulan hürmetin sebebi saçlarının beyazlayarak ay tanrıçasının takdirini aldıkları düşüncesidir ayrıca.

kaynak: www.götüm.com.tr//geçmişten...

not: yok öyle bi kaynak.
devamını gör...
herkesin hayatına kimse karışamaz.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"kol kıllarını almayan kadın iticiliği" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim