böyle daha mı çekici oluyor kızlar? eğer öyleyse ben de kibar davranmayı bırakıp hanzo olucam. yalnız olma sebebim bu olabilir.
devamını gör...
şiddetle uzak durulmalıdır.çevresinde kimse kalmaz ve onları tercih eden olmazsa kafalarını duvardan duvara vurup deşarj olabilirler.
devamını gör...
testosteron seviyesi düşük erkek olabilir. yapılan çalışmalara göre asabi davranış gösteren erkeklerin testosteron seviyeleri normalin altında çıkmıştır. zira testosteron hayvanlık hormonu değil erkeklik hormonudur. gerçek bir erkek hiç bir zaman kadınlara şiddet uygulamaz.
devamını gör...
(bkz: barzo)
devamını gör...
ailesi ya da başkaları tarafından hep şiddet görmüş, ezilmiş olan erkektir
devamını gör...
tanım:tamamen uzak durulması gereken kişidir.
devamını gör...
bu zamana dek seni senden nefret ettiren tüm insanları bir yere toplayıp sırayla henüz canlıyken iç organlarını çıkartıp ciğerlerini çiğneseydin. ağzında kalan parçaları suratlarına tükürüp onlarla yüzleşseydin mesela... onca zaman hissettiğin aciziyeti ve çaresizliği bu pisliklerin iliklerine kadar hissetmesini sağlasaydın. hatta daha da ileri gitseydin. bu insanların ailelerini de kapsayan bir cinnet ve cinayet partisi yapsaydın. tüm hayatlarını, umutlarını, sevdiklerini ve onlara dair güzel olan her şeyi yerle bir etseydin mesela... hepsinin cesetlerini üst üste yığıp bu değersiz et ve kemik tepesine tırmandıktan sonra tüm gururunla bir sigara yaksaydın... sigara bittiğinde için soğumuş mu olacaktı?
devamını gör...
vasat erkektir.
devamını gör...
arkadaş bile olunmaması gereken erkektir.
devamını gör...
(bkz: yapay seçilim artığı)
devamını gör...
çok büyük ihtimalle çocukluğunda şiddet görmüş erkektir.
devamını gör...
şikayet etmeyi başaranların, oluşturduğu bir istatistik var,

genelde yakası çok derin göğsü açık tişört, gömlek düğmesi 3-4 tane açık şekilde yine göğsünü gösteren tipler, çenelerini başlarını yukarıya doğru kaldırıp üstten üstten konuşan, baş parmaklarıyla sert şekilde bir şey işaret eder gibi yaparak konuşan, bir prototip çıkarmışlar ortaya,

gömleklerinin kumaşı bile aynıymış bu tiplerin, okuduğum yazının içinde geçiyordu, yazıyı bulamadım, bulursam ekliycem, zaten bu bildiğimiz "barzo" modeli erkek prototipi, şaşırtmamıştır, bu tiplerden hoşlanan kızların da bir istatistiğini yapsalar %80 aynı model çıkar, genelde güya çok sevdiği için de vazgeçemezler birbirlerinden, iki model de evlerden uzak...
devamını gör...
kaçın , kaçın ne arkadaş ne sevgili ne eş olur , doğal seçilimin bir gün bu özelliği yok etmesi umuduyla.
devamını gör...
şiddetin içinden gelmiştir. tek bildiği iletişim de budur. terapi görmesi gerekir.
devamını gör...
her erkek içgüdüsel ve evrimsel olarak şiddete meyillidir zaten. bu noktada önemli olan eğitim ve benzer etmenler ile bunu minimum seviyede ve kontrol altında tutmak. kendinden güçsüz birisine şiddet uygulamak bu hayattaki en alçak, en adi, en onursuzca şeydir. sırf gücün yetiyor diye bazı şeyleri bahane edip kadına el kaldırıyorsan sen alçak bir adamsın. askerde komutan seni nerdeyse kadını yapacak, ona çıt çıkarabilecek misin erkek ?
devamını gör...
ailesi şiddete meyillidir ve şiddeti kafasında normalleştirmiştir.
devamını gör...
sadece fiziksel değil, psikolojik şiddete meyilli erkekten de uzak durun lütfen.
onlar öyle insanlardır ki insanın tüm mutluluğunu elinden alırlar, öyle bir psikolojik şiddet uygularlar ki size kendinizi hiç olmadığınız biri gibi düşündürürler ve çoğu zaman da kendinizi sorgulamanıza sebep olurlar.
''acaba böyle miyim?'' diye kendini sorgular durursun.
aman diyeyim uzak durun hastalıklı ruhlardan!
devamını gör...
hayatınızdan mümkünse uzaklaştırmanız gereken erkek türü
devamını gör...
geç fark etmenin çeşitli travmalara ve anksiyete bozukluğuna yol açması kaçınılmaz insan türü.
devamını gör...
kendini dövmesini tavsiye ettiğimiz erkektir.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"şiddete meyilli erkek" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim