zaman tüneli

ali bin musa ibn-i caferdir 8.ehli beyt imamıdır. hristiyan ve yahudileri kendi kitaplarından bilgiler göstererek ve kendi kitaplarından islamın hak olduğunu gösterip bu dinleri çürütmesiyle tanınır.
devamını gör...

sesim güzel olsa tutarda sesim kötü.
devamını gör...

muhtar sabaha kadar çalışıyorum. iki saat moladayım. bu arada can sıkıntımı giderecek bir meşgale lazım bana. sen bilirsin, 900 lü hatlar duruyor mu hala.
devamını gör...

ağırlık çalışırken dambıl yerine buharlı ütü kullanan meczupa ödül olarak 23 nisan kartpostalı vermişler.

sonra da ''şuraya üfle, al sana sufle'' diyerek alay etmişler.

insanın insana ettiği zulüm böyle sınırsızdır işte; üç beş kelimeyle paranoyak deli ederler insanı.
devamını gör...

neyde iyiyseniz onun üzerine açmanız gerekir
devamını gör...

mucizeyi geçtik. cin bile yok arkadaş.
teknoloji çağındayız..

bir tane gerçek cinli insan videosu izlemedik daha. varsa yoksa cin çarpmış rolü yapan tipler ve hoca olduklarını iddia eden şarlatanlar var ortada.

bütün cinler öldü mü ne oldu?
devamını gör...

hiç kimseden hiçbir kitaptan ya da hiçbir şeyden mucize beklemeyin. mucizenin kendisi olun.


be a miracle


devamını gör...

alarmı çalmadan uyanmıştı o sabah. heyecandan doğru düzgün de uyuyamamisti zaten. dün aldığı kartpostal'ın romantik enerjisi kan şekerini düşürmeye başlamıştı. üzerinde tuhaf bir 23 nisan neşesi vardi. yüzünü yıkayıp kahvesini demlerken karar verdi sufle yapmaya... ama ütü de birikmisti dağ gibi. olsun dedi, öğleye kadar hallederim, üzerine bir de spor yaparım diye böbürlendi. "bugün benim günüm" dedi krom tepsiye yansıyan aksine bakarak.
kahvesini içti, suflesini fırına attı ve utuyyapmaya girişti... arada story cekti attı... bir yandan sağa sola like attı... derken zaman daraldı. onun gelmesine az kalıştı ve panikle ortalığı toparlamaya çalıştı.. fırından gelen kokular ağırlaştı, eyvah dedi yanacak... mutfağa koşarken ayağı dambil'a takıldı ve düştü yere... acelece toparlandi ve ilerlerken ütünün kablosuna dolandı... her şey üst üste geliyordu, nasıl oldu da kontrolü kaybetmişti derken mutfağa ulaştı ve fırını açtı... tepsiyi aldığı gibi mermere atmıştı ama elini de yakmıştı...

diyeti bozduğu günlerin ertesinde normali olmuştu bu kabuslar. kanter içinde uyandı ve ağzının kenarından akan salyayi koluyla silerek banyonun yolunu tuttu.
devamını gör...

fasizmin sonu küresel savaşlar
kapştalizm sonu küresel yoksulluk
sosyalizm sonu parti diktatörlüğü
komünizmin sonu sınıfsız mutlu bir toplum

bir de anarsizm var ki o rüya gibi. geleceğin insanı için tabi.
devamını gör...

beş kelime geliyor.....

ütü, sufle, dambıl, kartpostal, 23 nisan….
devamını gör...

en mantıklısı kapitalizm, sadece revize edilmesi gereken noktaları var. (cezaların, vergilerin vs doğru orantılı artması lazım, keza düşük gelirlilerde ise tam tersi vergi indirimi vs yapılarak rekabet ortamı dengelemeli, aksi halde komunizmdeki tekellik baş gösterir, kalite ve standart düşer. bu nedenle sürekli yeni rakipler olmalı piyasada, küçük esnaf ve şirketler ezilmemeli.
devamını gör...

(bkz: bilimsel her mesele için zaten bu kutsal kitapta yazıyor diyen mümin) ile yarışır ve silke silke kazanır.

he kanka 1000 yıl önce evrenin genişlemesi, ay ile dünya arasındaki mesafe, dünya çekirdeğindeki demir yoğunluğu falan x suresinin y ayetinin karekökünün z suresinin kitabın sonuna olan uzaklığının kaç harf olduğunun integraline eşit. alın size mücize. inanmak için daha ne kanıt beklersiniz bre gafiller.
devamını gör...

kötü bir durum. attan düşmek, atın tepmesi ve atın çarpması kalıcı hasarlara sebebiyet verebiliyor. üzüldüm onur akın'ın başına gelen kazaya. değerli sanatçımıza acil şifalar diliyorum.
devamını gör...

ekim devriminin ekimi.
devamını gör...

en güzeli jüli
devamını gör...

silikon, öğretmen, vapur, kedi(tüm kedi resimi atanlara selamlar:), habertürk.
devamını gör...

halk arasındaki tabiri ile özgürlük bacı*

brezilyadaki 24 metrelik replikası saatte 80 kilometreye varan şiddetli rüzgarlar nedeniyle devrilmiş.

devrim diye buna derim*
devamını gör...

gişeci yalnızlığı diye bir şey kesinlikle var. göt kadar bir yerde sabaha kadar kendinle kalmak da hiç iyi değil. belki bu sözlükte yalnız geçen gecelere inat duruyorum. bilmiyorum, kafamın içinde birsürü mevzu var. iyi bir şey değil demiştim değil mi?
devamını gör...

branşı ilgi alanımızda olmadığından karambolde kaçırmışız ama hoca gene gereğini yapmış, gelmiş vurmuş gitmiş.
he bu arada maç üzerinden duyar kasmak isteyen camia konuyu milliyetçiliğe çekmeye çalışıyor ama ergin'in takımında malum camiadan daha fazla türk oynamış.
yenilgiyi yediremeyince adamın 90 küsur yaşındaki anasına sövmüşler. sorsan bunlar medeni, sorsan basket taraftarı futbol taraftarından elit. neyse.
tebrikler hocam. sen bile bize basket merakı aşılayamadın, herhalde fikstür takip edip maç izleyemeyeceğiz asla ama başarılı olman temennimiz, yolun bahtın açık olsun.
devamını gör...

#3825727 25. kare isimli türk sinema okumaları kanalında psikanalitik incelemesi ve çözümlemesi yapılmış olan filmdir.
devamını gör...
daha fazla yükle

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim