zaman tüneli

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

ahahahaha. sahibinin bir tarafını yalamış yapay zeka modelidir. yoksa yalan zeka modeli mi? yalay zeka modeli?.. ha-ha-ha!

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

ibadet+tevekkül+doğru hamleler=antidepresan
devamını gör...

siz sağ ben selamet. uğursuzluk var ama hayırlısı... tuz buz...

bıktım!!!
devamını gör...

isyan bayraklarını açmayı görsün ateşi ile sözlüğü yakar. yaşadığı aksilikleri komik bir dilden anlatıyor denk geliyorum, gülümsetiyor..

bir sözlük oyununa bugün katılım sağlandı.*
devamını gör...

mezhepleri ve hadisleri reddedip sadece kuran'ı referans alan müslüman yazarlardır.
devamını gör...

x.com/i/status/201838129183...
devamını gör...

kalbimin batmasına her daim neden olan,
nefes zorluklarımda baş rol oynayan.
kafamı vurduğum zamanlar duvarlara,
bağımlılıklarıma attığım adımlar,
yaşadığım kriz kadar
emeği olan varlıklar.
gerek kenara çekilip sorgularla
gerek sözümü kesip lafa dalmanızla
gerekse aldığım binlerce tehdit, öfke
gerekse de maruz kaldığım akbabalar.
ya kendimi kesmeme,
ya duvarlara vurmama,
ya sıcağa maruz kalmama,
ya da buraya sürüklenmeme.
belki de çeşitli yollar aramama.
bazen yatakta daraltı gelmesine
bazen başımı yükseltemememe
bazen düşünmekten çıkamamama
bazen göz yaşıyla boğulurken uyumama
bazen burada bunun gibileri yazmama
bazen kendimi kesmeme
bazen kafamı vurmama
ve titrememe
ve bazen de kendimi ağır yargılamama.
ve bu noktaya gelmeme.
yaptıklarından bir haber yaratıklara,
ya da gözü kör varlıklara,
belki de verdiği sözü tutamayanlara,
bazen de yanımdan ayrılanlara.
tanıdıklarım, veya tek sefer gördüklerim,
tebrikler, işte bu sizin eseriniz.
devamını gör...

kötü bi gündü.
devamını gör...

benimle oyum oynamıyor. tırsmış olabilir.
devamını gör...

asensio muhteşem gol direkt puskas muskas ne varsa versinler el matador
devamını gör...

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

çorum’da emekli bir yurttaş, “aldığımız maaş kiraya ve iki çocuk okutuyorum ona yetmiyor. ama ben doğuştan ak partiliyim, muhalefet emekliyi perişan etti.” dedi.

buradan
devamını gör...

devamını gör...

ağır eziğim. öyleymiş galiba.

halbuki bana göre kendini geliştirememiş, hayatta risk almaktan korkan, garantici, devlete bir gireyim de kafasından fazla hareket edemeyen iş grubu memurluktur.
abi memur ne a..k.. ya ? geçen vergi dairesine gittim veznede 5 kişi var. çalışan sayısı iki. aralarından biri örgü örüyordu bak yemin ediyorum. kazandıkları para haram anasını satayım. hani gururlu bir kazanç görmüyorum ben ortada. tabii ki asker ve kolluk kuvvetlerimizi tenzih ediyorum ama kendini geliştirmiş bir doktor mesela özel sektörde çalışır, iyi eğitim almış ve bunu erken döneminde tecrübe ile harmanlamış bir mühendis özel sektörde belki yurt dışında çalışır anlatabiliyor muyum ?

kolaya kaçan risk almaktan korkan insanın işidir memurluk. sallarım abi. besim tibuk diyor ya iktidara gelsem ilk işim memurları greve çıkartmak olur herkes görsün bir halta yaramadiklarini ahahaha.

valla kim ne derse desin. bence memur olmak eziklik işidir. benim sanatım var aileden gelen işler var devletin vereceği paraya ihtiyacım yok. zaten üç kuruş verecek onda da kpss pesinde süründürüyor ahahaha.

adam memur oldu diye övünüyor. cins anasını satayım. bana göre iş konusunda övünecek insan kendi işini kurup yanında başkasını istihdam eden bunu da düşük ücrete yapmayan kişidir.
devamını gör...

evet kapanmak istemeyip de zorla kapatılan birçok kız çocuğu var ülkede. sizin inkar etmeniz, kulaklarınızı tıkamanız gerçeği değiştirmiyor.

bütün kapalılar zorla kapanıyor diye bir şey de yok tabii ki ama zorla kapanan kimse yok demek apaçık bir şekilde yalan söylemektir.

bırakalım kadınlar nasıl giyineceklerine kendileri karar versin, başkaları onların adına karar vermesin. örtünmek isteyene de kimse karışmasın onlara karışanlar da yobazdır.
devamını gör...

devamını gör...

memurların sahip oldukları bariz ayrıcalıklarına rağmen, ekonomik adaletsizlikler sebebiyle zor günler geçiren özel sektör çalışanlarını ezerek utanmadan yaptıkları iddia.

maaşın güzel olsun, çalışma şartların güzel olsun, mutlu ol. ama parazit gibi yatarak para alıyorsan iş değişir. o zaman seni kolu kanadı altına almış devletin kötü ekonomi politikaları yüzünden sefalet çeken diğer vatandaşını eziklersen, vatandaşın da sana düşman olur. çünkü bazı memurlar kendi hareketleriyle toplumdaki yarayı kaşıyor. ekonomik adaletsizliğe karşı sesini çıkarmak memurlara sallamak değil. devletin temeli adalettir. memur çalışıp sınava girip hakkıyla işi kaptıysa helal olsun. ama bu ülkede en az onlar kadar çalışkan ve başarılı olup kötü şartlarda yaşayan insan sayısı daha fazla. memuriyete girerken utanmadan yapılan torpiller de toplumdaki bu adaletsizliği kat kat artırıyor.

kendinizi üst sınıf olarak görmeyin. bir gün devlete yük olmanız ve verimsiz çalışmanız çözülebilecek bir sorun olarak görülür. mevcut cb'nin tek adam yetkileriyle iş garantinizi bile elinizden alırlar. öylece kalırsınız. yaşlı nüfusu artıyor. devlet emekliden daha fazla para kısamaz. gün boyu yan gelip yatan memurlara elbet sıra gelecek. (doktor ve hemşire gibi memurlarımızın yeri ayrı. asalak memurları işten atıp bütçeyi doktorlara yönlendirsinler.)
devamını gör...

muhtar maaşını ne yapıyor merak edilen yazardır.
devamını gör...

kötü kokan insanlar...
kadım/erkek fark etmiyor.
devamını gör...
daha fazla yükle

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim