zaman tüneli

hee ben de onu diyorum, erkeklerin yaptığı her yemek son demektir. **
devamını gör...

mezar taşının sert, soğuk ama net oluşu gibi gerçek. mezar taşım olursa çok şükredeceğim olmayan,olamayanlar da var, cidden büyük nimet.
devamını gör...

gayrı nizami harp "terör ve terör örgütleri ve bunlarla mücadele" bu hukuku kapsamamaktadır.

savaş hukuku (uluslararası insani hukuk, ih), sivilleri, yaralıları ve esirleri korumak ve gereksiz acı ve yıkımı yasaklamak amacıyla savaş yöntemlerini sınırlayan kurallardır. cenevre sözleşmelerine dayanmaktadırlar.
devamını gör...

tanım: she past away grubunun 6 şubat 2026 tarihinde çıkarttığı şarkı.
kayıp bir neslin marşı...

devamını gör...

süper doktor oynuyoruz.
ben elendim. *

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
şu ince yaprakları olan ot. diğer yeşil ot damar otu( sinir otu)sol üsttede yoğurt otu varmış. bu yemlik otuna tekircan( tekercan) da diyorlar. tabi dolu çeşidi var bu otların. kuzu kulağı var madımak var.
bu tekircan otu ya da yemlik yıkanıp hafif tuzlanıp yenirdi. buralarda ilk defa gördüm bizim orda çok oluyordu. çocukluğa dair bir şey . baharda bunları toplar yerdik. çokta faydalıymış.
devamını gör...

ya ben bilsem sana "sen bilirsin" fırsatını verir miydim hiç?
devamını gör...

dondurma yerken küçük bir çocukla bakışmıştık o günden sonra kıyı köşe arıyorum dışarıda yerken.cidden zorunlu haller dışında yapmamak gerekiyor bu eylemi. maddi durum vs var ama karşındaki kişinin durumu dahi olsa o an alamayacağı bir şey olabilir.
devamını gör...

tanım: içten içe gömülmüş bir ihtimalin, mezara bırakılan güllere sarılması.
devamını gör...

cenevre konvansiyonu savaş kurallarını belirler bu yüzden var (pkk ve demliler kötü haber sizleri kapsamıyor.) haliyle kağıt üzerinde var.

yalnız savaş insanlığın bittiği yerdir kural falan da yoktur sadece kazanan kaybedeni yargılar bu kadar.
devamını gör...

(bkz: gugul)

erzurum yöresine özgü, küflü peynirle yapılan bir çörektir. sıcak yemek lazım. belki bu yüzden hak ettiği değeri görmemiştir. millet değerini anlayana kadar soğuyor.
devamını gör...

akıl yaşta değil baştadır denilesi durumdur.
devamını gör...

bir şey olursa yaz demiştin.
çok şey oldu… yazamadım..

bazı şeyler kelimeye gelmiyor çünkü. insan bazen bir cümle kuracak gücü bile bulamıyor. hayat üst üste geliyor. önce birazını anlatırım diyorsun, sonra bakıyorsun ki anlatacakların bir mesaja sığmayacak kadar büyümüş.

zaman geçti. içimde şehirler yıkıldı, bazı insanlar sessizce hayatımdan çekildi, bazı hayallerse kendi kendine sustu. bir kadının gençliğinde taşıdığı o görkemli ihtimaller var ya… işte onlardan geriye şimdi daha sessiz, daha ağırbaşlı bir ben kaldı..

eskiden hemen yazardım. bir sevince, bir kırgınlığa, bir akşamüstü hüznüne. şimdi ise bazı şeyleri kendi içinde gömmeyi öğreniyor insan. çünkü anlatınca hafiflemiyor her şey bazen sadece yeniden canlanıyor.

o yüzden yazamadım.
yoksa inan, yazacak çok şey oldu..
devamını gör...

voca.ro/14VAayuUdcE9

(12. bölüm - final)
(bölüm adı: virgül)
devamını gör...

falım sakızlarının artık eskisi satılmamasından mütevellittir.

veya sosyal medyadan dolayı olabilir. henüz ortada tiktok yokken tiktok yüzeyselliğinde, chatgpt 'nin fikri bile yokken chatgpt'nin bağlam körlüğünde yazılar yazan bir yazardır özdil.

yani artık tiktok var. yözdile gerek yok.
devamını gör...

ben bilirim tabi lan
devamını gör...

tekelciden parasını vermeden bişey alamazsınız. ama tanıdığınız biriyse verebilir, borç olarak tabi. kendinizi kandırmışsınız siz.
devamını gör...

komik pozisyonlardır. bu başlık altında sıralamak istedim.

(bkz: 26 ocak 2025 eyüpspor beşiktaş maçı)
dk. 21 umut bozok - eyüpspor
kaynak: fotomac.com.tr

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel

(bkz: 5 mart 2026 tottenham hotspur crystal palace maçı)
dk. 30 ismaila sarr - crystal palace
kaynak: sozcu.com.tr

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

zamanında sokakta ekmek arası domatesi bile çekine çekine yerdik
anam "biri görür de canı çeker, alamaz edemez" derdi
bundan farklı olarak atasözümüz var
"yediğin içtiğin senin olsun, sen gördüklerini anlat" diye

genelde de sonradan görmeler yapar bunu
devamını gör...

devamını gör...
daha fazla yükle

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim