zaman tüneli

yayın ve sohbet için teşekkürler. iyi geceler capelo.
devamını gör...

retrotik düşünebiliriz ama duygu kalitesi, ile içinize ruhunuza işleyen şarkılar.

bi parçası olmak şans. hala bağıra çağıra duygularımı anlatmamı sağlarlar.

6. bira ile 9. bira arasındaki gemilerimdir onlar benim.

söz gelimi delikanlım , hercai, gemiler.
devamını gör...

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

tool - vicarious
devamını gör...

arkadaşlar sizlere iyi geceler diliyorum. capelo kardeşim ağzına sağlık. hoşçakal.
devamını gör...

la havle ve la vie en rose.
devamını gör...

evet çünkü şu hayatta tek bitmeyen mücadeleniz insan kalma mücadelesi. bedel ödemeden olmuyor o.
devamını gör...

çok kötü olmuş lan, yani çıta çok yüksek tabi eski filmin kadro yıldızlar geçidi şimdi bunlar yapınca hiç olmamamış gibi geldi bana.
devamını gör...

günümüz astrolojisi anlamında burçlara inanmam mümkün değil. fakat aynı dönemlerde doğan insanların; toprak, tabiat ve iklim şartlarından mıdır bilmem, benzer özelliklerde olduğu da yadsınmaz bir gerçek.

boğa burçlarının ekseriyetinin yemeği sevmesi, koçların inat karakterler olması ve bunun gibi... tabi, istisnalar kaideyi bozmaz.

istisnaları kenara bırakacak olursak akrep burcu kadınlarının da ortak fıtri özellikleri var. bir defa müthiş bir auraları olduğu bir gerçek. her kadın, kadındır evet ama akrep burcu kadını daha bir kadındır. libidosu bu kadar yüksek, bu kadar şuh ve dişil enerjisi bu kadar fazla başka bir kadına rastlamadım. zor olmaları tabiatlarının bir getirisi. kendileri ile sevişilmez, savaşılır. ama o savaşın getirdiği yıkım bile bir başka oluyor.

tabi subjektif yorumlar bunlar. tam aksi türde akrep kadını tanıyanlar da olmuş olabilir. ancak benim için zirve, akrep burcu kadınıdır.
devamını gör...

yer değiştirmekle sonuçlanan kendim çaldım kendim oynadım oyunu.
devamını gör...

ben bu şarkıdan vazgeçemiyorum, içimi titretiyor..
devamını gör...

sanki mümkünmüş gibi çek panpa.
devamını gör...

bu yüzden gerektiğinde bireycelci, bencil olmayı bilin. hatta çıkarcı ve faydacı olun.
son cümle benim faydacı bir herif olmamın vermiş olduğu gazla çıktı, onu çok dikkate almayın.
devamını gör...

çoklu yollar arasından bir tanesine seçerken insan diyor ki ulan şimdi bunu seçtik ama sanki bu yoldan daha önce geçmiştik gibi. ama yol hiçbir zaman aynı yol olmuyor. ormanda dolaşmanın faydaları.
devamını gör...

size bir tavsiye ;

düzgün bir insan olmak sadece sizinle ilgili bir şey, siz düzgün bir insan olmayı tercih ediyorsanız, siz öyle istediğiniz için olmalı, sizin tercihiniz olmalı, karşılık beklememelisiniz. siz düzgün bir insansınız diye, çevrenizdeki insanlarda düzgün olmayacak, siz onlara düzgün davranıyorsunuz diye onlarda size öyle davranmayacak bunu çıkarın aklınızdan. eğer başkalarının da size düzgün davranacağını umarak düzgün bir insan olmayı seçiyosanız, düzgün insan olmaktan vazgeçmeniz yakındır. benden söylemesi.
devamını gör...

karinun ontortlisi, biz kiymetini bilemeduk!
devamını gör...

çünkü düzgün davranma çabası eşittir aptallık gözüyle görünüyor da ondan. alttan aldığın, iyi niyet gösterdiğin herkes günün sonunda kumaşını belli ediyor. kendini yorduğunla kalıyorsun. tevazu ya da idare etme sanki senin görevinmiş gibi algılanıyor. sen "kendimi bozmayım" dedikçe insanlar senin tüm ayarlarını bozuyor.

yine de düzgün kalmak lazım, bunlardan bir farkımızın olması gerekiyor.
devamını gör...

devamını gör...

ilk filmde kanımız donarken bu filmdeki berbat oyunculuktan resmen gülmüştük.. sadece ilk filmin ekmeğini yiyen, berkan şal ve çete lideri haricinde gerçekten oyunculuğun bombok olduğu filmdir. o şarkı söyleyen kız neydi ya sesinin detoneliği bütün filmden korkutucuydu.. filmdeki tek üzerinde durulması gereken nokta ilk filmdeki serseri takımı garibanken bu filmdekiler zengin lamba piçleri yani paralarına babalarına çok güvenen hiçbir boka yaramayan pisliklerdi.. bir de instagramda bunların kamera arkası fotolarını gördüm öyle bir poz vermişler ki hihihihi bakın biz tecavüz ediyoruz hihihihi der gibi bakıyorlardı şaka gibiydi..

ilk filmdeki oyunculuk ve oyuncular yıldız kadrosu gibi kalıyordu. göre nerde o eski erdal beşikçioğlu nerde kolsuz ahmet olan hakan boyav.... biz mağdur olan ekibin oyunculuğunu kötü bulmuştuk bunların yanında hollywood oyuncuları gibiler.. filmde serdar akar ve sonda nejat işler'i görmek sadece heyecanlandırdı da niye bu filmi serdar akar yönetmedi ki?
devamını gör...

"yeter artık yeter! buramıza geldi ya! nedir bu be?!"
devamını gör...
daha fazla yükle

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim